Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות ראשונה מפג'ו 208 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת לכמה עשרות או מאות חניות מוצלחות עלולה להגיע אחת שבה לא תהיה מספיק עירני, לא תשים לב למכשול או למרחק הנכון, או שלא תוכל כיוון שרק החיישן יבחין בו. לא רואה בזה אובססיה, נטו עזר ו"ביטוח". אפשר לחשוב שמדובר בגלגלי עזר באופניים או שאמצעי עזר מוריד מהגבריות איכשהו...

בהחלט מאכזב שיוצאת עכשיו גירסה עם 16", במקום לפרגן מההתחלה. גם אני הייתי הולך עליה. ועכשיו הם מוכרים ב-95K (לא יודע איזו גרסה).

[URL="http://www.kra.co.il"]מאמרים[/URL] קצרים מכל עולמות התוכן.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחת לכמה עשרות או מאות חניות מוצלחות עלולה להגיע אחת שבה לא תהיה מספיק עירני, לא תשים לב למכשול או למרחק הנכון, או שלא תוכל כיוון שרק החיישן יבחין בו. לא רואה בזה אובססיה, נטו עזר ו"ביטוח". אפשר לחשוב שמדובר בגלגלי עזר באופניים או שאמצעי עזר מוריד מהגבריות איכשהו...

בהחלט מאכזב שיוצאת עכשיו גירסה עם 16", במקום לפרגן מההתחלה. גם אני הייתי הולך עליה. ועכשיו הם מוכרים ב-95K (לא יודע איזו גרסה).

גרסת ה-ACTIVE כמו של הפות"ש רק כפי שציין עם 16".

פורסם

ככה נראה ה16"

2uffzok.jpg

התרשמות ראשונית : מרוצה מאוד מהקנייה, רכב נוח זריז ומרגיש מאוד איכותי למחירו. אם רק ישראלים היו נפטרים מהסטיגמות רבים היו מגלים את השיפור שפיג'ו עשו בשנים האחרונות.

פורסם

רכב מאוד יפה (אחד היפים בקטגוריה לדעתי), תתחדש וסע בדרכים טובות!!!

דרך אגב, אתמול דיברתי עם אחת הסוכניות של פיג'ו ושאלתי מדוע אין בקרת אקלים ב-208, אז ענו לי שפשוט לא מייבאים את גרסת הפרימיום שם יש בקרת אקלים, מראות כרום,עיטורי כרום מסביב לחלונות, חישוקי 17" יפים, מערכת חניה במקביל ועוד כמה שטיקים שאני לא זוכר..חבל שלא מייבאים..

פורסם (נערך)

כן , ב308 ששם הוא מוציא 130 כ"ס , אבל עד כמה שאני יודע מדובר בשוני בתוכנה בלבד.

אגב חייב לציין שאת חישוקי ה16 של הדגם הקודם אהבתי יותר , הם נראו ספורטיביים יותר . במקרה של החישוקים האלו אפילו ה15 נראים טוב יותר למרות הגודל , אלו נותנים לרכב מראה מעט כבד ופחות צעיר לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
כן , ב308 ששם הוא מוציא 130 כ"ס , אבל עד כמה שאני יודע מדובר בשוני בתוכנה בלבד.

אגב חייב לציין שאת חישוקי ה16 של הדגם הקודם אהבתי יותר , הם נראו ספורטיביים יותר . במקרה של החישוקים האלו אפילו ה15 נראים טוב יותר למרות הגודל , אלו נותנים לרכב מראה מעט כבד ופחות צעיר לדעתי.

מסכים איתך לגבי החישוקים, אבל אם תסתכל באתר של פיג'ו בחו"ל תראה את ה-17", יש לי תחושה שתאהב ;)

פורסם
ככה נראה ה16"

2uffzok.jpg

התרשמות ראשונית : מרוצה מאוד מהקנייה, רכב נוח זריז ומרגיש מאוד איכותי למחירו. אם רק ישראלים היו נפטרים מהסטיגמות רבים היו מגלים את השיפור שפיג'ו עשו בשנים האחרונות.

כזאת בדיוק גם יש לי

:wink:

פורסם

עשיתי הבוקר נסיעת מבחן.

יש תחושה שהרכב מגיע למהירויות ומאיץ בלי ממש להתאמץ. אני ממש אהבתי.

עכשיו רק צריך להסיר חסם פסיכולוגי.

אתם יודעים כבר עלויות טיפולים? איך בכללי העלויות טיפולים בפיג'ו?

פורסם

כנראה גם אנחנו נתחדש ב208.

מישהו יכול לעדכן בנוגע לצריכת דלק בפועל

עוד דבר ששמתי לב, בקטלוג הרכב מופיע צבע מטאלי כסטנדרט.

בסכונות אומרים שלא קיים צבע מטאלי אלא רק צבעים רגילים

האם גם אצלכם זה מה שנאמר?

פורסם

גם לי אמרו את זה שלא ניתן להזמין מטלי

לא ברור הקטע הזה שלהם

כי למשל בסקירות רכב (בוידאו) שראיתי יש צבעים מדהימים לפג׳ו למשל האפור עכבר (מטריףףף)

חבל גם שאין גירסה מאובזרת יותר

פורסם

מעניין אותי אם מצב הילוך ספורט בפיג'ו משפר את יציבות האוטו בלקיחת פניות או שזה לא קשור?

ומה מצב חורף עושה?

פורסם

מצב הילוך ספורט בפיג'ו -

מאפשר למנוע הרכב להגיע לסל"ד גבוהה יותר לפני החלפת הילוך.

ומה מצב חורף עושה? -

הרכב מתחיל בנסיעה בהילוך שני,

בכך נמנע סיבסוס הגלגלים בתחילת נסיעה בכביש הקפוא.

• תוכן חדש...