Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מבחר מספיק טוב בארץ, אין צורך להזמין מהאתר המקולקל הזה, שמהמר על המשלוחים שלו ארצה.

תעשה חיפוש לגבי זה, תבין.

ממליץ לך לרכוש מחבר פורום או מאוטוסטור את menzerna powerlock (כמות קטנה מהחומר מספיקה להמון, המון זמן - גם מבחינת עמידות, וגם מבחינת חיסכון, יהיה מיותר לטעמי לרכוש בקבוק שלם), כפפת פלסטלינה מאיביי (חיפוש, תמצא גם לינק למוכר), ובעניין qd - תקנה סונקס bsd מאוטוסטור.

ישארו לך לא מעט זוזים בכיס, לא תצטרך להמתין יותר מידי לחבילה שאולי לא תגיע, וזכית באחלה חומרים שבעולם.

בהצלחה.

"יאללה בירי".

פורסם

הזמנתי פעמיים מהאתר CYC.

החבילות הגיעו תוך שבועיים, ארוזות בקרטון קשיח ובפנים שקיות אוויר למניעת נזק ותזוזה .

ללא תקלות או בעיות עם חברת משלוחים royal mail.

מאוד מרוצה.

רק חבל שהמשלוח מתייקר מאוד כשבונים סל קניות עם כול מיני חומרים.

פורסם

מתעלק על הנושא.

אני מחפש וקס\אוטם שמסנן קרינת UV, יש חיה כזאת? הרכב שלי בצבע שחור וכל היום נמצא בשמש.

כמוכן עמידות חשובה לא פחות. שיהיה עמיד לפחות לחודשיים.

תודה לעוזרים

פורסם (נערך)

שיפופו כשאתה אומר סונקס BSD אתה מתכוון לזה?

http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%94%D7%91%D7%A8%D7%A7%D7%94-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%99-SONAX-Xtreme.html

עריכה: לחיצה על התמונה גילתה לי שכן. לא משנה :)

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
  • תוכן חדש...