Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני יכול להגיד שלי לקחו על פוליש+ ציפוי נאנו 1600 ₪. לוולוו s60.

מחיר הגיוני, וזה רק חיצוני.

הבחור רוצה פנימי וחיצוני בכ1000, כמו שרשמתי, לא הגיוני. אלא אם חובבן עושה את זה וזה לא למטרת פרנסה אלא רק כתחביב ולהתלמדות. אבל לא יודע אם הייתי מפקיד S CLASS בידי חובבן.

פורסם

m.l סיכם את זה דיי יפה, וגם הערכת המחירים שלו לדעתי נכונה. גם אני הייתי מהמר על 1500-1800 שקל,

תלוי כמובן במצב הרכב. אם מגיע רכב ״גמור״, זה כבר סיפור אחר. אבל אם הרכב במצב ממוצע, זה מה שצריך

להקציב לכזה טיפול.

פורסם

הבדל בין "ציפוי ננו" לסתם וקס מסתכם ב300 ש"ח אולי?

בהפרש לא נכנס טיפול פנימי ברמה גבוהה.

גם עבודה של מישהו שמתפרנס מזה עולה לא קצת. צריך להפריש משהו לפרקינסון מהDA

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
... צריך להפריש משהו לפרקינסון מהDA

חחחחח

המחיר המבוקש מסביר למה שלומי אפילו לא הגיב בפוסט :)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
האם תוכל להעלות תמונות תקריב של הרכב חיצונית?

אשמח לראות איך נראה עכשיו

אין לי אפשרות אני גולש מהמחשב בעיקר וכאן אין לי תמונות של הרכב, יחד עם זאת אם יש לך משהו להציע אשמח עם סמס לי בוואטצאפ הודעה ואשלח תמונות של הרכב און ליין.

0542287181 אסף

הנדסאי רכב

פורסם
אתה מכוון גבוה מידי ומוכן לשלם נמוך מידי.

קח זאת בחשבון.

תודה, לוקח בחשבון הכל.

אני בתפקיד בכיר בתחום הרכב כבר לא מעט שנים.

ומה שאני מציע זה כסף ולא אבנים אל נא לזלזל בסכום זה.

בלי להיכנס לפרטים כי זה אינו הדיון ומטרת השירשור, היום לי 8 רכבי BMW בעבר, כל אחד ואחד מהם עבר דיטיילינג יסודי חלקם יושם נאנו חלקם עם אוטם צבע יותר פשוט. אני יודע מה לשלם על מה לשלם וכמה לשלם.

מעריך שחלקת איתי את דעתך..

הנדסאי רכב

פורסם
גם פנימי וגם חיצוני? לרכב גרמני?

ממה שאני מכיר כזה דבר יעלה באזור ה-3000 ש"ח. רק הפוליש יקח איזה יום (תלוי במצב של הרכב, אבל עדין)

ב-600 ש"ח זה יותר לכיוון הבולישווקס ולא פוליש ווקס וניקוי ריפוד בקיטור וחומר הגנה לעור ולפלסטיק ולג'נטים.

בסדר גמור, אם תרצה הכוונה למכון דיטיילינג בין המוכרים בארץ במחיר שנקבתי לדיטיילינג הכולל הכל (לא כולל פירוק גלגלים) תתקשר 0542287181 אכוון אותך באהבה.

הנדסאי רכב

פורסם
למה רק 3000, אולי 7000?

קצת נסחפת. 600 שקל זה לא יעלה, זה נכון, אבל 3000

זה סכום מוגזם מאוד. אפשר לקבל תוצאות מצוינות בסכום נמוך משמעותית.

תוכל לפרט קצת? מי שעשה לך את העבודה הוא אחד המקצועיים שאני לפחות מכיר, כך שקשה לי להבין מה הכוונה שזה החזיק בקושי שבועיים. מאיזו בחינה זה לא החזיק?

אהלן אושרי התותח,

אתה זוכר את הפרוייקט שלי?!.

בוודאי שאפרט..

פשוט סיימנו עם כל שלב הפוליש מאוחר בלילה וככל הנראה ישום הנאנו היה עדין ולא יסודי וכמו כן לא שרד\החזיק מעמד. ממש כאילו הרכב עבר פוליש ואין כלל אוטם צבע עליו. כך יצא שהסווירלים הופיעו מהר מאוד, המכסה מנוע היה קצת בגוון שונה, והמרקם הקטיפתי נעלם כלא היה לאחר כמה שבועות.

דבר איתי בפרטי בכיף חבר

הנדסאי רכב

פורסם
אזור ה1500-2000 עולה החיצוני (תלוי מה עושים. סדר גודל) ועוד 500-1000 לפנימי (כנ"ל).

כתבתי 3000 כי אני לא יודע מה צריך לעשות ולא יודע בדיוק כמה לוקחים על כזו עבודה ולא יודע עם איזה חומרים הוא ירצה להשתמש.

אם זה יכלול ציפויים וחומרי פרמיום ותיקוני צבע אז יכול להגיע גם ל-7000 ש"ח. (טוב אולי לא 7K, אבל לא רחוק)

כנראה אתה ניזון משמועות. בכל אופן זוהיא לא מטרת השירשור. אמצא מישהו שנראה לי ולסטנדרטים שלי ואסגור מולו את המחיר כבר.

אני פתחתי שירשור כדי לקבל המלצות והכוונות לא ה. מחיר מהכיס כמו שאתה נקבת.. תודה בכל זאת ואשמח להמלצה אם יש לך

הנדסאי רכב

פורסם (נערך)
אמת אושרי,

אבל אנחנו מכירים את השוק, יודעים כמה לוקחים לעבודה, גם במגבלות הגיוניות, וגם בתחום המונפץ.

(גם אם הוא ידרוש single stage וגלייז זה יעלה לו כמעט כפול - אל תשכח שבין היתר הוא מצפה לדיטיילינג פנימי).

אבל לפי דעתי, לדרוש כ"כ הרבה ולרצות לשלם כ"כ מעט, זה גם בגבול ההזוי/ישראלי מצוי (מבלי לפגוע חלילה, אבל ככה זה).

600-900 ש"ח למרצדס?

לאיזה צד של המרצדס הוא מתכוון?

קאר ספא יקחו לו יותר.

עדיין מעניין מה הכוונה שהעבודה של אלטר "החזיקה" שבועיים.

אני מבין את מה שאמרת ואת צורת החשיבה ומסכים איתה, יאני כאן מחפש מישהו שעושה את הדברים מאהבה אמיתית וזה לא המקצוע העיקרי שלו. הכי קל לי ותאמין לי שזה לא כסף ללכת לזרוק את הרכב אצל הבחור שהוזכר בתחילת השירשור שאגב עשה לי מחיר ממש טוב ולבוא לקחת שיהיה מוכן. אני רוצה להיות עם הדיטיילר בעבודה לסייע לו להוסיף ערך מוסף לעצמי להנות מזה ולפרנס על הדרך דייטילר שעובד מהלב.

אגב, ציינתי שזהו לא נושא השירשור המחיר אבל עדיין בגלל שנגעת בזה אוסיף ואומר.

עם תרצה דיטיילינג שכולל:

1. שטיפה יסודית

2. שליף סבון למקומות שצריך

3. פלסטלינה

4. ישום חומר משבח לפני הפוליש

5. פוליש גס

6. פוליש עדין

7. ווקס \גלייז או שניהם ביחד

8. תא מנוע

9. 2.5-4 שעות שמופנות לניקוי וציחצוח פנים הרכב

תפנה אלי. אעלה אותך לוועידה עם המכון ואדאג שזה מה שתשלם.

בבקשה בוא נסגור את עניין הכסף. אני מבקש המלצות לא שמישהו יעשה עבורי משא ומתן עם עצמו

אגב לא יעקוב אלטר עשה לי את העבודה אלה דיטיילר מדהים ובחור מוכשר כאן מהפורום שעבר סינון אצלי גם למחיר וגם לאיכות העבודה מתוך 8 ה.מחיר .

אתה יכול לקרוא בתגובה שלי לאושרי מלמעלה מה בדיוק לא החזיק ולפי דעתי למה זה לא אחזיק.

תודה רבה על התגובות והנכונות לעזור

עריכה אחרונה על ידי KING15

הנדסאי רכב

פורסם
פנימי וחיצוני ומפלט ב900-100 זו הזיה, כמו שנאמר, פוליש חדש שלבי יעלה כ1000 לפחות, מינימום. לא כולל פנימי ולא כלום.

אתה לא יכול לצפות לקבל עבודה ושירות מחלקה ראשונה ולשלם על מחלקת תיירים. כלומר אתה יכול, אבל שיהיה בהצלחה, מי שייקח לך פחות מ1000 שקלים לפנימי וחיצוני כולל אוטם צבע אחרי נניח, הוא או מתלמד או פראייר רציני.

להמחשה, פוליש חד שלבי, וציפוי לסקודה פאביה, לא כולל שום נגיעה בפנים, לקח 12 שעות עבודה. בפנים לוקח עד לא מעט. בחישוב זריז וגס אני מעריך כ15 שעות כולל הכל, עכשיו תמצא מישהו שיעבוד 15 שעות עבודה פיזית לא קלה בכלל, כולל חומרים שהוא מבזבז, חשמל מים וכדומה. ב1000 שקל, בחישוב פשוט זה יוצא 66 שקל לשעה, ברוטו. אחרי שכירות של מקום, וכול שאר ההוצאות הנלוות לא נשאר כזה הרבה.

אם אתה מחפש עבודה מקצועית וטובה כמו שאתה מתאר, פדנטית והכל. לדעתי האישית והאישית בלבד, אתה לא בטווח המחירים הנכון. מה עוד שלמרצדס S CLASS, שזה לא רכב קטן במיוחד, או בעל צבע קל לעבודה. ככה ש15 שעות זה הערכה מאוד קלילה.

(כמובן שאני לא יודע את מצב הרכב, יכול להיות שהוא כמו חדש, אבל ככה או ככה המחיר נמוך)

לדעתי אתה צריך לכוון ל1500 פחות או יותר, תלוי במצב הרכב כמובן.

תודה רבה חבר, אתה יכול לעיין בתגובותי הקודמות לתגובות הדומות בנוגע למחיר. (זה לא מטרת השירשור)

אני אכוון גם ל 5000 אלף אם צריך. זה לא הכסף.

אם יש דיטייליר שאפשר לסמוך עליו שאתה יכול להמליץ לי אשמח לשמוע

הנדסאי רכב

פורסם
אני יכול להגיד שלי לקחו על פוליש+ ציפוי נאנו 1600 ₪. לוולוו s60.

הגיוני, תלוי מה מצב הרכב ואצל מי בחרת לעשות. בכל אופן מחיר העבודה היא לא מטרת השירשור. תודה רבה ששיתפת.

הנדסאי רכב

פורסם
תודה רבה חבר, אתה יכול לעיין בתגובותי הקודמות לתגובות הדומות בנוגע למחיר. (זה לא מטרת השירשור)

אני אכוון גם ל 5000 אלף אם צריך. זה לא הכסף.

אם יש דיטייליר שאפשר לסמוך עליו שאתה יכול להמליץ לי אשמח לשמוע

אני לא רוצה להיות משוחד, אבל שלומי אדרת עשה את הפאביה שלי, הרכב יצא יותר ממדהים. הבחור מקצוען ועושה באהבה גדולה והשקעה עצומה.

אישית הוא היה הבחירה שלי.

אבל שוב, לא רוצה להיות משוחד, וכגילוי נאות אגיד מראש שאני מתעסק בדיטיילינג פנימי בלבד, ואנחנו עובדים במשולב מידיי פעם.

פורסם
חחחחח

המחיר המבוקש מסביר למה שלומי אפילו לא הגיב בפוסט :)

לא אכנס יותר לעניין המחיר כי זאת לא מטרת השירשור אבל כן אוסיף ואומר ששלומי ביקש על עבודה פשוטה כמו הדיטיילרים המובילים בארץ מבקשים על עבודה יותר מורכבת. אז איחלתי לו בהצלחה. יש הרבה שיודעים לעבוד אבל הכסף נמצא אצלי בכיס ואני אחליט למי לתת את העבודה בלי קשר לשם הדיטיילר המדובר כבודו במקומו מונח אין לי ספק שהוא תותח אם לא אחד ולא שניים הזכירו את שמו

הנדסאי רכב

• תוכן חדש...