Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין אני בא לטעון כי אין טעם בהגשת ערעור/בקשה לביטול.

אני מעלה סוגיות שונות אשר יתכן ואיל יצטרך להתמודד איתן.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפרעה לתנועה

אילו מישהו חשב כי חניה / עצירה בצד הכביש כאן מהווה בעיה היה עליו לתמרר בהתאם כלומר תמרור האוסר על עצירה / חניה עם צביעה /בלי צביעה של אבני השפה.

זאת לא נעשה , אלא נבחרו קטעי רחוב מסויימים בהם נאסרה העצירה.

אייל וכולם

אתפ מוזמנים להיכנס לקובץ הנחיות להצבת תמרורים שנת 2014 עמוד 442 ועמוד 443 תראו שדינו של דו"ח זה לביטול חד משמעי

"ג. בקטעים שבהם חל איסור עצירה ע"פ תקנות 69ו 72 (א) אך ע"פ תנאי -

המקום אפשר לקצר את הקטע האסור בעצירה, ניתן לסמן 818 בקטע שיש בו

צורך באיסור, כך שבקטע הנותר תותר החניה והעצירה. " ( ההדגשה במקור )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

ישה, תודה.

נתת לי כיוון נוסף שמוכיח את צדקתי והוספתי זאת למכתב הארוך שכתבתי לעיריית חיפה ובו דרישה לביטול הקנס.

אעדכן כשאקבל תשובה לכאן או לכאן.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

אני חייב לציין שהסימוכין שישה הביא אינם עונים לעיקרו של עניין. הדו"ח ניתן על חסימת נתיב תנועה. אין מדובר כאן על חניה באזור אסור או מותר, והויכוח אינו אמור להתנהל על כך. הדרך היחידה לבטל את הדו"ח - הוא למצוא בהמשך רחוב חניה רשמית (חניית נכה עם תמרור, לצורך העניין)על הנתיב המדובר, שסומנה ע"י עיריה/רשות אחרת.

השאלה צריכה להשאל :האם הרכב חסם נתיב תנועה/הפריע לתנועה? התשובה היא כן. אגב, כפי שכבר ציינתי בעבר, בכביש 6 או כל כביש מהיר אחר, אין תמרור האוסר חניה. האם משמעות הדבר, שמותר לי לחנות בנתיב ימני באיילון באמצע היום? אם כן, זה היה מאוד עוזר לבעיית חניה בת"א רבתי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
הפרעה לתנועה

אילו מישהו חשב כי חניה / עצירה בצד הכביש כאן מהווה בעיה היה עליו לתמרר בהתאם כלומר תמרור האוסר על עצירה / חניה עם צביעה /בלי צביעה של אבני השפה.

זאת לא נעשה , אלא נבחרו קטעי רחוב מסויימים בהם נאסרה העצירה.

אייל וכולם

אתפ מוזמנים להיכנס לקובץ הנחיות להצבת תמרורים שנת 2014 עמוד 442 ועמוד 443 תראו שדינו של דו"ח זה לביטול חד משמעי

"ג. בקטעים שבהם חל איסור עצירה ע"פ תקנות 69ו 72 (א) אך ע"פ תנאי -

המקום אפשר לקצר את הקטע האסור בעצירה, ניתן לסמן 818 בקטע שיש בו

צורך באיסור, כך שבקטע הנותר תותר החניה והעצירה. " ( ההדגשה במקור )

ישה,

אני חולק עליך (ברשותך).

נתת סיבות נהדרות ל"למה אפשר לבטל את הדו"ח הזה אם הוא היה ניתן על חניה במקום אסור" אבל זה לא המקרה.

הוא ניתן על הפרעה לנתיב התנועה ועל זה התמונות מראות בברור שיהיה עד כמעט בילתי ניתן לבטל דו"ח כזה כי ההפרעה שרירה וקיימת.

attachment.php?attachmentid=433720&d=1439132476

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

הויכוח הוא על האם מותר להחנות שם או לא והאם הרשות מטעה את ציבור הנהגים בדרך הצבת התמרורים.

יתכן שאכן על פניו קיימת הפרעה לתנועה (שולית בעיניי) אך אדם סביר שרואה קטע שתחום באדום לבן ובאמצע מקטע של אפור יחשוב שמותר לחנות שם ובצדק.

העובדה שמרבית הרחוב צבוע באדום לבן ורק חלק קטן ממנו לא צבוע באדום לבן אלא באפור מציבה בפני נהג סביר הנחה שהעירייה התירה את החניה במקום זה.

כמו שמלמדים בבית ספר לשוטרים בשיעור רישום דוחות, אם יש ספק, אין ספק כלומר אם יש ספק קל שבקלים לא רושמים דו"ח וכאן יש ספק מעל הסביר והדו"ח לא היה צריך להרשם.

אם אני, שמקפיד על קוצו של יוד ואין סיכוי שבעולם שאחנה בחניה לא חוקית ביודעין נפלתי וקיבלתי דו"ח, האם נהג שלא בקיא כמוני בחוק היה מעלה על דעתו שהחניה במקום אסורה? כנראה שהוא היה נוהג בדיוק כמוני, מחנה במקום וחוטף קנס מפקח שלא בטוח הפעיל מחשבה לפני רישום הדו"ח.

יש הבדל גדול בין עצירה וחניה בכביש בינעירוני לבין רחוב בתחום העירוני (רחוב די שולי מבחינת נפח התנועה, יש לציין) וזהו נוהג נפוץ ברחבי הארץ במאות רחובות דו סיטריים בהם יש שני נתיבים (אחד לכל כיוון) שרכבים חונים בנתיב נסיעה אחד לאורך אבני שפה אפורות ואולי יש בזה משום הפרעה לתנועה אך אף אחד לא מעלה על דעתו לאכוף שם שכן אחרת מצוקת החניה תהיה ענקית מעבר למה שהיא כבר עכשיו.

עריכה:

לא ברור לי איך פקח מעז לרשום דו"ח לרכב עם מדבקת קארספורום. חשבתי שיש חסינות מדוחות לרכבים עם מדבקות :lol:

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

כנראה המוסד החינוכי בהמשך הרחוב הזמינו את העיריה או המשטרה לפנות את הרכב.

המקום בו עמדת מאפשר לדייר לעצור במטרה להכנס לשער חצרו , אם היה אדום לבן לא היה יכול אפילו לעצור שם מבלי לעבור על החוק.

פורסם

מה? מאיפה הבאת את זה? ה"מוסד החינוכי" בהמשך הרחוב הוא חלק מכוחות הבטחון, כן?

אין במקום חניה הזה שום חסימה של כניסה לחצרים והדו"ח לא ניתן על עבירה כזאת.

פורסם
י ש ה, מלך ישראל, חי חי וקיים...:lol:

ארז

דיברתי עם הרופא הוא ממליץ להמשיך עם הכדור הוורוד גם בתקופת הקיץ

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כנראה המוסד החינוכי בהמשך הרחוב הזמינו את העיריה או המשטרה לפנות את הרכב.

המקום בו עמדת מאפשר לדייר לעצור במטרה להכנס לשער חצרו , אם היה אדום לבן לא היה יכול אפילו לעצור שם מבלי לעבור על החוק.

כהרגלך בקודש ממשיך לכתוב שטויות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
...יתכן שאכן על פניו קיימת הפרעה לתנועה (שולית בעיניי) אך אדם סביר שרואה קטע שתחום באדום לבן ובאמצע מקטע של אפור יחשוב שמותר לחנות שם ובצדק.

באמת נראה לך שההפרעה היא שולית?

אם שני רכבים ירצו לחלוף זה לצד זה במקום שנשאר יהיה להם מספיק מקום?

ואם אלה יהיו שני טרנזיטים?

לגבי הקטע השני של המשפט, אני מסכים איתך.

פורסם

כן, ההפרעה אם קיימת היא שולית לדעתי מכייוון שמדובר ברחוב צדדי שההסתברות ששני רכבים יגיעו משני הכיוונים נמוכה בטח ביחס לרחוב ראשי שבו כמות המכוניות גדולה בהרבה.

אני כשוטר לא הייתי מעלה על דעתי לרשום במקום שכזה דוחות.

פורסם
...אך כמו שנאמר כבר, זהו רק קובץ הנחיות ואין זה קובץ מחייב(לא כל שכן משפטי).

עמית

אתה טועה

הקובץ הזה הוא מחייב באבוהה

ראה עמוד ראשון שלו וכן עמודים 49-51

אני חייב לציין שהסימוכין שישה הביא אינם עונים לעיקרו של עניין. הדו"ח ניתן על חסימת נתיב תנועה. אין מדובר כאן על חניה באזור אסור או מותר, והויכוח אינו אמור להתנהל על כך. הדרך היחידה לבטל את הדו"ח - הוא למצוא בהמשך רחוב חניה רשמית (חניית נכה עם תמרור, לצורך העניין)על הנתיב המדובר, שסומנה ע"י עיריה/רשות אחרת.

השאלה צריכה להשאל :האם הרכב חסם נתיב תנועה/הפריע לתנועה? התשובה היא כן. אגב, כפי שכבר ציינתי בעבר, בכביש 6 או כל כביש מהיר אחר, אין תמרור האוסר חניה. האם משמעות הדבר, שמותר לי לחנות בנתיב ימני באיילון באמצע היום? אם כן, זה היה מאוד עוזר לבעיית חניה בת"א רבתי.

ישה,

אני חולק עליך (ברשותך).

נתת סיבות נהדרות ל"למה אפשר לבטל את הדו"ח הזה אם הוא היה ניתן על חניה במקום אסור" אבל זה לא המקרה.

הוא ניתן על הפרעה לנתיב התנועה ועל זה התמונות מראות בברור שיהיה עד כמעט בילתי ניתן לבטל דו"ח כזה כי ההפרעה שרירה וקיימת.

attachment.php?attachmentid=433720&d=1439132476

התשובות לשמנציק ולבגירה בדרך שונה

לו חשבה רשות התמרור המרכזית ו/ או המקומית , כי עצירה/ עמידה / חניה ברחוב הזה יהווה הפרעה לתנועה , היא הייתה אוסרת זאת בתמרור כלשהו.

כאשר היא עושה זאת רק בחלק מהרחוב , היא מתירה לעצור /לעמוד /לחנות באותם קטעים שלא תומררו בהתאם,ולא רואה בכך הפרעה לתנועה. וחיזוק לכך הוא מה שצוטט על ידי בהודעה קודמת.

וכאמור אנו במישור של דו"ח שהוא למעשה כתב אישום פלילי , לכן ספק קטן גורם לזיכוי, וכאן יש מבחינה משפטית יותר מספק.

שמנציק

ממליץ לך לקרוא היטב מה מותר ומה אסור לעשות בדרך מהירה , תבין אחרי זה שהפתרון לבעיות החנייה שהצעת לא עולה בקנה אחד עם החוק:-D

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...