Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כרגע יש שואב אבק פשוט נגרר בן 5 שנים שהגיע הזמן להחליף, אף פעם לא עשה עבודה כמו שצריך Emo4.gif. בית 2 קומות, בלי שטיחים בכלל, עם כלבה אחת (בוקסר) שמשירה הרבה שיער שחור קצר ומעצבן.

אחרי הרבה חפירות, כל מה שאני שומע זה רק דייסון דייסון דייסון, אז אלך על אחד הדגמים מהחברה הזו.

דבר ראשון, מה עדיף, שואב אבק עומד או נגרר? מה יותר נוח מניסיון שלכם? חשבתי יותר על הנגרר בגלל כבל החשמל שמאוחסן בתוך השואב בצורה נוחה, וגם הכניסה למקמות צרים - בין ספות וכו', תהיה הרבה יותר נוחה עם הנגרר. מצד שני, השימוש בעומד נראה הרבה יותר נוח לשאר השטח הרחב...

בשואב עומד, אופציה ראשונה היא DC40. אין לי בעיה להוסיף 200 ש"ח ל- DC51 אם הוא יותר טוב ויותר חדיש.

בנגרר נסגרתי על שלושה דגמים:

DC39 גרסה רגילה או גרסת ANIMAL. עד כמה האחרונה שווה תוספת של 277 ש"ח? יש כלבה בבית, אבל אין שטיחים אם זה משנה משהו.

אופציה נוספת היא DC47. אין לי בעיה להוסיף כספית אם השואב טוב יותר, וחדיש יותר מבחינה טכנולוגית.

אשמח לעזרה, במיוחד מאלו שהתנסו בשואבי דייסון השונים.

בכל הדגמים אגב מדובר באחריות מלאה 5 שנים בבית הלקוח, לי זה משמעותי כשמדובר ברמת מחירים כאלו. כמובן שפתוח להצעות אחרות.

עריכה:

חשבתי אפילו על הדגם האלחוטי DC59. למרות שזמן הפעולה המקסימלי הוא בסביבות הרבע שעה, גם כך לא מנקים בדר"כ את כל הבית בבת אחת, אלא כל אחד את החדר שלו, או את הסלון+מטבח, אז מסתדר יחסית.

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
  • תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש את העומד, להורים שלי את השוכב, שנינו מרוצים מאוד. הוא עם נפח קטן יותר לדעתי, מה שאומר שצריך לרוקן אותו יותר.

אנימל רק אומר שמקבלים עוד מברשת עם ראש מסתובב לריפודים, נראה שיתאים לצרכים שלך.

פרמטר חשוב להשוואה הוא עוצמת השאיבה, בדוק מה הוא לכל אחד מהדגמים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בדגם ה-DC40, ההפרש הכספי בגרסה הרגילה לגרסת האנימל הוא 496 ש"ח. אתה אומר בעצם שלוקחים תוספת כזו גדולה בשביל מברשת פלסטיק קטנה? אי אפשר לקנות אותה בנפרד במחיר זול יותר מחו"ל? היא נשמעת שימושית, יותר לכיוון האוטו שם הכלבה תמיד עולה...אבל מחיר יקר מדי יחסית

כרגע זה הדגם המוביל מבחינת העומדים, במקרה ואבחר בהם.

איזה דגם יש לך ולהורים אגב?

פורסם

לי יש את ה-DC59 (הנטען), קניתי באמזון UK ב-1600 ש"ח בערך. אחלה דבר, הניידות והקטע שלא צריך להגרר עם כבל חשמל הופך אותו להרבה יותר שימושי.

היה לי לפני זה HOOVER חובט גדול והייתי מתעצל להזיז אותו.

הדייסון הרבה יותר שימושי - כל דבר קטן אני שולף אותו, עושה שני וישים וזהו. אין לי בע"ח בבית, אבל אם אתה אומר שיספיק לך מבחינת זמן שימוש - אז ממליץ בחום. מבחינת איכות שאיבה הוא מעולה, המיכל קטן אבל מתרוקן בשניה בלחיצת כפתור מעל הפח.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אם אין לך שטיחים, אתה לא צריך חובט (הדגם העומד), חובט זו טכנולוגיה שנועדה לנער את האבק מהשטיחים תוך כדי שאיבה.

. הדגם השוכב יהיה יותר שימושי, קטן וקל יותר, ולכן קל לאיחסון והזזה בתוך הבית.

מבין הדגמים השוכבים אני דווקא הייתי הולך על הפשוט יותר (מי צריך 2 קומות של ציקלונים, ומה זה בכלל אבק מיקרוסקופי ?)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להורים שלי יש דייסון DC23 שוכב, בן כ- 5 שנים, מאוד מרוצים ממנו. יש 2 מברשות חובטות.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

קודם כל - כמו אמרו לך דייסון מעולים!

לי ולהורים יחד יש 4 שואבים שלהם. אחד עומד, אחד מדגם ה-BALL (גם עומד) ו-2 ניידים.

אז הרשמים שלי הם ככה:

העומדים סבבה. ה-BALL מאוד נוח וקומפקטי קצת יותר מהעומד הרגיל שלנו.

האלחוטיים- זה פשוט משהו חובה בכל בית. קטן, נוח, משתמש בו 90% מהמזמן. חוץ משטיחים עושה איתו הכל. יש לכלוך על הרצפה? בא לוקח. שאיבה קטנה וזהו.

באשר לאנימל - לדעתי הם עדיפים, יש להם פילטר נוסף וזה מורגש.

באשר לרכישה- לדייסון יש חנות בפתח תקוונ - יש שמה תצוגות, עודפים וכו'.

אני רכשתי לחבר DC34 נייד, אנימל - עם אחריות מלאה - ב500 ש"ח או 600. מחיר פצצה.

באשר למתחרים - VAX. רכשנו אחד כזה כתחליף לדייסון עומד ישן שהתקלקל. מעולה גם כן. בניופאן אאוטלט עולה 600-800 ש"ח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני צריך לקנות אחד נטען כדי להוריד אותו לפעמים גם לרכב. המחיר שציינת מהתצוגה\עודפים נשמע מעולה.

אגב, של ההורים שלי זה האנימל.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

התחלתי לחשוב ברצינות על DC59 ANIMAL האלחוטי.

עד כמה יהיה ריאלי לבית 2 קומות, 200 מ"ר? הקומה העליונה מחולקת לחדרים, ובדר"כ כל אחד מנקה את החדר שלו+מסדרון ולא כל הקומה יחד. אבל קומה תחתונה אם מנקים אז ברצף, סלון מטבח וממ"ד, בסביבות ה80-90 מ"ר. בטעינה אחת אפשר להספיק את כל שטח הקומה התחתונה? ולאורך זמן, הסוללה לא נחלשת? כמה עולה סוללה חדשה?

בכל אופן, יום שלישי אסע לחנות בפתח תקווה להתרשם מהדגמים.

פורסם

את מברשת האנימל בהחלט אפשר לרכוש בנפרד, חפש באיביי וראה אם משתלם לך. אין לי שמץ מה יש להורים, לי יש DC40i

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עד כמה יהיה ריאלי לבית 2 קומות, 200 מ"ר?

בבית כזה כדאי להחזיק שני שואבים.

ד"א - אני הגעתי למסקנה שלצרכים שלי שואב גנרי שעולה 200 ש"ח עושה את העבודה, ובאופן מובהק הנגרר עדיף על העומד. אבל אצלי החיות הולכות על שתיים והשיער שלהן נקצץ לפי תקני צה"ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דייסון תתחדש ,

כבעלי דייסון בן כמעט 10 , אני יכול וחייב לומר לך , תחזוקה של הפילטרים כול חצי שנה תשמור על עוצמת שאיבה פנטסטית .

קח אנלוגיה מכלי העבודה , מקדחה חשמלית אף פעם לא תתקרב לכוח ומהירות של מקדחה נטענת .

אני מאוד לא אוהב את הנגררים כי זה כאילו להלחם עם הגוף של השואב .

הכי טוב קח אותם לנסיעת מבחן את היבואן בפ"ת , קניתי שם חלפים לשואב שלנו והם ממש סבבה שם מבחינת השירות והמכירה

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

עם שתי כלבות,

הייתי בהתלבטות שלך לגבי הדגמים [אני עדיין זוכר את המספרים והאנימל וזה]

וחפרתי קלות ואז אחי אמר לי חכה שנייה אקנה לך כזה ב-290 ש"ח [או משו]

מטכנולוגיית הפן מפלסטיק של ברבי, לא תרצה תזרוק. ככה הוא כבר פועל איזה שנה-שנתיים

פיקס, אני מרוקן אותו מדי פעם-פעמיים, אז נכון שהוא לא מסנן אנטי אלרגני ננו מיקרוני

אבל את כל מה שהעין רואה או היד מרגישה הוא מעלים יפה, יש לו גם אי אילו שנות אחריות

עכשיו כשאני נזכר [דירט דוויל] ובינתיים אני יכול להרהר בשלווה על איזה דגם אנימל+

אקנה. אז אם אין לך צורך היסטרי בשאיבה מתוחכמת, אני ממליץ בחום על האופציה הזו.

בכל מקרה אני ממליץ תמיד על נגרר, העומד מיועד יותר לבית עם שטיחים מקיר לקיר,

הנגרר זריז ומגיע גם לאוטו.

The first one to get angry loses

פורסם

יש לי Hoover כזה ב-500 ש"ח.

היה לי דייסון DC39.

אי אפשר להשוות.

ה-Hoover נסתם מהשיערות של החיות מאוד מהר. גם הפילטרים צריכים ניקוי תדיר, ובכל הקשור לשטיחים וספות, הוא פחות יעיל. גם הפתיחה שלו מצ'וקמקת ומסורבלת ובקלות נשפך לכלוך.

האם הדייסון שווה פי 4 בכסף... לא יודע.

אולי יש פתרונות לא פחות טובים בפחות, אבל לא ברבע מחיר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...