Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם - קיבלנו אפשרות לליסינג על אחת מהמכוניות הבאות (הרשימה בסוף ההודעה)

ההרכב המשפחתי שלנו: זוג + תינוק בן שנה (בכסא בטיחות במושב האחורה) + עגלה בבגאז'

מה חשוב לנו:

* תא מטען גדול

* בטיחותי

* נסיעה חלקה ומהנה (צריכת דלק לא רלבנטית - ליסינג..)

* מאובזר Emo13.gif

רשימת המכוניות

קיה פורטה

קיה סיד סטיישן החדשה

יונדאי i30

יונדאי i35

יונדאי i30 cw

תודה!

פורסם

מדובר במכוניות אחיות/בנות דודות.

כולן בשלב בוגר יחסית בחיי רכב כשה-I35 כבר אחרי מתיחת פנים והסיד וה-I30 קיבלו דגמים מחודשים שטרם הגיעו ארצה.

ה-I35 הכי מאובזרת אבל הוותק שלה כבר מורגש, בינה לבין הפורטה הייתי בוחר בה.

הסטיישנים עדיפים על ההאצ'בק במקרה של ה-I30 והסיד אלא אם ממש מתחשק לכם גג פנוראמי שיש רק ב-I30 האצ'בק.

ה-I30 האצ'בק נראית הכי טוב אבל פחות מרווחת מהסטיישנים ולסיד יחידת כוח מעט יותר זריזה.

לסיד תא הנוסעים הנעים ביותר גם מבחינת עיצוב לטעמי וגם מבחינת איכות החומרים, לי היא הייתה הנוחה ביותר בזכות מושבים טובים וריסון מעולה של תנודות הגוף.

הבחירה בין הרכבים האלה היא בעיקר עניין של טעם אישי, ממליץ לכם לנסות ולתאם נסיעות מבחן או לכל הפחות לגשת ולהתרשם באולם התצוגה.

אישית, הייתי מצמצם התלבטות אל הסיד שהיא הרכב הכי טוב ברשימה לדעתי לבין ה-I35 שמציעה רשימת אבזור נאה מאוד.

פורסם

אם אלו הן האפשרויות, אישית הייתי בוחר את הסיד סטיישן, היא פשוט איכותית יותר משאר הדגמים. דרך אגב, i30 מחודשת כבר הוצגה לפני כמה חודשים וגם הסיד זכתה לאחרונה למתיחת פנים.

פורסם

אני פריק של סטיישנים ועכשיו לקחתי I30 CW, והתלבטתי בינה לבין הסיד סטיישן.

בגדול כל הרכבים פה הם מאותה המשפחה לקראת החלפה, ה I30 תקבל שנה הבאה מנוע מוגדש (ואולי תיבה רובוטית).

פורסם
אם אלו הן האפשרויות, אישית הייתי בוחר את הסיד סטיישן, היא פשוט איכותית יותר משאר הדגמים. דרך אגב, i30 מחודשת כבר הוצגה לפני כמה חודשים וגם הסיד זכתה לאחרונה למתיחת פנים.

מסכים איתך לגמרי. אם אלו הדגמים שאתם יכולים לבחור מהם אז הסיד סטיישן הוא בגדול הרכב המוצלח ביותר (לדעתי). כמו שחכמים ממני כבר רשמו לך מקודם, תקחו לנסיעת מבחן (את כל הרכבים, לא להתעצל) ותחליטו אחרי כשתדעו מה אתם כן אוהבים ומה אתם לא אוהבים, בסופו של דבר אני יכול לתעב רכב אחד ומישהו אחר יחשוב שהוא מדהים (זה גם למה הכי חשוב לקבל החלטה באופן עצמאי כשבחורים לקנות משהו יקר כמו רכב).

• תוכן חדש...