Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הדברים המרגיזים בנסיעה בלילה, זה הסינוור מאחור.

זה יכול להיות נהג ששכח את האורות הגבוהים פועלים, ערס שהחליט שאתה לא בא לו בטוב בעין, וגם סתם כי האורות של הנהג מאחוריך לא מכוונים.

מה שיותר מרגיז זה שאין לך שום דרך להודיע להם שזה מפריע.

האפשרות של "קיפול" המראה עם הכפתור לא תמיד עוזרת ולפעמים גורמת לבלבול.

המראה שמתכהה אוטומטית היא פתרון מאד נחמד, שלטעמי צריך להיות בכל רכב.

איך זה עובד?

המראה מורכבת מ 2 מראות כשביניהן חומר המתכהה כשעובר בו זרם חשמלי.

בצד הקדמי והאחורי של המראה מותקנים חיישני תאורה (פוטו דיודות) עם בקר.

כשהבקר מזהה הפרשי תאורה בין הצד הקדמי לאחורי, הוא מעביר זרם לחומר שהופך לכהה.

מה עשינו?

הוזמנה מראה מאליאקספרס. יצרן גנרי לרוב המכוניות מהמזרח.

המחיר? 70 דולר. לפעמים גם פחות, תלוי במבצעים.

הגיעה תוך שבועיים.

בשלב הראשון, פורקה המראה המקורית. רוב הרכבים משתמשים במנגנון "קליק" שיושב על פלאח קטן ממתכת שמודבק על החלון.

לחיצה קצרה, והמראה מתפרקת ממקומה והולכת לישון במחסן.

המראה החדשה מורכבת באותה הצורה.

את המתח הדרוש להפעלת החיישנים והבקר, המראה מקבלת מזוג חוטים באורך 3 מטרים שיש לחבר ל + ו - ברכב.

אני בחרתי לחבר את ה+ לפיוז של המצית ואת ה - לבורג הארקה מאלו שמפוזרים בנדיבות באיזור הפיוזים.

סלילת הכבל נעשתה דרך התקרה, עברה בקורה A (יש להזהר שלא לגעת או להעביר את הכבל על כריות הווילון הצידיות, מה שעלול לגרום לפעולה לא תקינה שלהם בזמן חירום) שפורקה ממקומה, ומשם דרך פתח צידי בדשבורד ישירות לקופסת הפיוזים.

כדי לקבל גישה נוחה, חובה לפרק את גומי האטימה שעובר מסביב למשקוף הדלת.

התוצאה מעולה, המראה עובדת מצויין.

מומלץ לכל רכב.

זמן העבודה - בערך רבע שעה כולל הכל.

11017486_10153513137449461_1538619711137013594_n.jpg20150804_112503.jpg20150804_112454.jpg20150804_112542.jpg20150804_190029.jpg20150804_190039.jpg20150804_112520.jpg

י

פורסם

נראה מעניין.

תוכל להעלות תמונה כשהמראה כהה?

לגבי הפוטו דיודה - האם קולטני האור ניתנים לוויסות או כיול של עוצמת האור שאני רוצה לקבוע בו המראה תתכהה?

אשמח גם ללינק

תודה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אעביר תמונה כשיחשיך..

לגבי הבקר מן הסתם אפשרי אבל את זה צריך לשאול את היצרן.

פורסם

וואי תתחדש אחלה מראה מכיר אותה מרכבים אחרים . אגב עד לפני חודש לא ידעתי שאפשר בכלל להוציא את המראה הפנימית (הייתי סגור שהיא מודבקת עם דבק חזק מאוד לשמשה :|) מסתבר שיש תושבת שהזרוע של המראה מולבשת עליה כמו מסילה . נסעתי לפני חודש להחליף להורים את השמשה הקידמית בקורולה שלהם מתחליפית שהביטוח שם לנו בספטמבר למקורית מפירוק במצב כמו חדש.

אגב כשהיית צריך להוציא את המראה הפנימית המקורית שלך היית צריך לתת כמה מכות עם מברג או עם היד כדי שתצא מהתושבת על השמשה ?

לי ולכל בני המשפחה יש מראה פנימית רגילה עם הלחצן סינוור לאיזה מצב אתה ממליץ לי השים אותו כלפי הנהג או כלפי השמשה ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

יפה.תתחדש.

אפשר לינק?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אחלה ביצוע של פרוייקט שיפור חשוב. אני אישית לא אוהב את הגוון הירוק של זה במיוחד במראות צד.

רק במכוניות יקרות מאוד זה נותן גוון כחול כהה שזה יותר מקובל מבחינתי.

פורסם

למיטב זכרוני, אחת הסיבות שבגללה המליצו לא להתקין מראה פנורמית היא שהזכוכית לא בהכרח עומדת בתקנים ועלולה להישבר בזמן תאונה. זה לא מדאיג אותך במראה הזאת? או שבכלל המצאתי את הנושא הזה?

אני שואל כי אצלי ברכב המראה לא מתכהה כלל (גם לא ידנית) וזה נראה לי פתרון מעניין, מה גם שיש לי 12V שמגיעים לאזור המראה בכל מקרה בגלל המצלמה.

"ai motoare capul doare"

פורסם (נערך)

עכברוני, הצבע כמעט כחול. הצילום קצת מטעה כי הצבעים השתנו בגלל תאורת רחוב כתומה.

לגבי תקנים לא יודע להגיד אבל היצרן הסיני המקורי (לא שם המדבקה) מייצר לרכבים הקוריאניים והיפנים כסטנדרט אז אני מאמין שכן.

עריכה:בדקתי והיצרן טועןשיש לו תקו CE.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
  • תוכן חדש...