Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 2011 ב-38000 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדקתי מחירון משוקלל בלוי יצחק (ליסינג, 114 א' ק"מ)- יצא 38,000 שקל.

כלומר- לא שוקלל במחיר פגיעת השלדה.

כנראה ארד מהרכב הזה.

מבין שגם פוקוס הוא לא להיט.

אז הגעתי למבוי סתום- יש הצעות לרכב ב-40 א' שקל, מיועד לזוג + תינוק, נסיעות עירוניות באמצע השבוע, ובינעירוניות בסוף שבוע.

תודה

כל כך לא מפתיע. טריק עתיק בחברות ליסינג/השכרה.

מציגים בפניך את המחירון הכי גבוה שאפשר (בסיס+עליה לכביש, יש כאלה שיגדילו לשקלל גם את עצם היותו יד ראשונה) ואז עושים לך ה"טובה" ונותנים הנחה של 10K מהמחירון, כשבפועל אתה משלם על הנבלה את מחיר המחירון שלה.

תרצה אולי לספר לנו איפה זה קרה?

לגבי רכב הבא, למה שלא תבדקו רכב סופר מיני? דוגמת I20 שיש לה בגאז' נדיב מאוד, פונטו איבו עם מרווח מכובד במושב האחורי וכד'.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

האמת שזה קרה בחברה מאוד מאוד גדולה (אחת השחקניות המרכזיות), לא איזה סוחר ממולח במגרש שכוח אל.

ואני חשבתי שיחסי הציבור חשובים להם, והם יימנעו מטריקים כאלה.

כנראה הייתי נאיבי.

מהשרשור הזה נשמע שבאופן כללי כדאי להתרחק מחברות ליסינג, כי הם נוכלים לא פחות גדולים מאלה הקיימים בשוק הפרטי.

אני דווקא חשבתי שקניה מחברה נותנת לי סוג של ביטחון (מעבר לאחריות שניתנת לי עם קניית הרכב)- לפחות יש "אמא ואבא" לרכב, אם כמה חודשים אחרי הקניה מתגלה משהו חדש.

וגם ניסיתי לחסוך את כאב הראש בנסיעה מאדם לאדם וכל פעם בדיקה של רכב בודד.

בחברה אתה מקבל היצע של אפשרויות בבת אחת

וכן- הייתי מוכן לשלם על הנוחות הזאת עוד קצת, אבל נשמע שזאת הולכת להיות נפילה.

שוב- כנראה הייתי נאיבי.

לגבי ידני- לצערי לא בא בחשבון- אשתי הטילה וטו.

לגבי קטגורית הסופר מיני- לא מכיר יונדאי I20 אבל אם כבר הגענו לקטגוריה הזו- לא עדיף סיריון? (שמעתי עליו רק תשבוחות, הבעיה היחידה שלי זה הבגאז שקצת קטן, ונפח המנוע, 1.3, שאני חושש שלא יעמוד בנסיעות לצפון פעם בשבועיים).

מה דעתכם על פורד פוקוס 2010? בא בחשבון?

תודה

עריכה אחרונה על ידי dolev77
פורסם

אין דבר כזה רכב לא עומד בנסיעות,זה לא סוס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין שום מניעה לקנות מחברה כזו, והמבחר בהחלט יכול להיות קורץ - קח בחשבון שאתה צריך להתמקח היטב. במקרה שלך, באת לא מוכן.

אתה צריך באותו רגע שבו מדברים איתך על מחירון - לבקש לפתוח לוי יצחק באינטרנט ולשקלל את המחיר. תעשה מנוי לשבוע ותעבור איתו בין הסוכנויות - תברר מה המחירון, ואז תגיד להם - חבר'ה, היום אף אחד לא מקבל מחירון. אז תראה מה אתה מקבל.

פורסם

לגבי קטגורית הסופר מיני- לא מכיר יונדאי I20 אבל אם כבר הגענו לקטגוריה הזו- לא עדיף סיריון? (שמעתי עליו רק תשבוחות, הבעיה היחידה שלי זה הבגאז שקצת קטן, ונפח המנוע, 1.3, שאני חושש שלא יעמוד בנסיעות לצפון פעם בשבועיים).

מה דעתכם על פורד פוקוס 2010? בא בחשבון?

תודה

תצא מזה, אין היום רכב מודרני שלא סוחב נסיעות לצפון.

עם פיאט פונטו איבו 1.4 ו77 כ"ס נסענו בלי שום בעיה בתוך חיפה, בכביש 6 ולא תאמין אבל גם עלינו את הקסטל ועוד עם מזגן!( בעצם עזוב איבו, פונטו ספייס 2001 עברה את אותם המסלולים ואף הגיעה לאילת כמה פעמים שנה לפני שקנינו את האיבו). לא מדובר במנוע 2 ליטר טורבו, אבל כל רכב מהקטגוריה הנ"ל יספק את הסחורה.

הסיריון מיושנת וספרטנית, באותו הסכום אתה יכול לקבל רכב חדש יותר, חדיש יותר, בטיחותי יותר, מאובזר יותר ונוח יותר.

פוקוס 2010 בסדר גמור. נוחה, מרווחת, בטיחותית, כמובן עדיפה על האקסנט שחיפשת עד עכשיו, אבל תזלול לא מעט דלק ותהיה די איטית.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא צריך לשלול חברות ליסינג על הסף, אבל צריך לנהוג ב"כבדהו וחשדהו", אחרי שרואים רכב ספציפי לעשות עליו שעורי בית, לבדוק בדיוק את המחירון בלוי יצחק, לנהל משא ומתן - להתמקח, וכמובן במידה והכל נראה תקין - לקחת לבדיקה מועמך במקום שבו אתה בוחר.

לגבי מחירונים - הרבה פעמים הם "לא מדייקים" בחישוב מחירון, ולגמרי ניתן להעמיד אותם על טעותם.

פורסם (נערך)

תחשוב קצת מחוץ לקופסה ועזוב את המכוניות שנפוצות בעיקר בליסינג (אפשר כבר להקיא מהיונדאי אקסנט הזו...). ניסאן נוט היא מרווחת יותר, זריזה, אמינה וחסכונית בהרבה.

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לא בטוח שהסוכן עובד עליך אבל מה שבטוח שאתה לא מברר מה המחירון? כמה מורידים על ליסינג? והכי הכי אתה לא בטוח אם הפגיעה משמעותית. יש היצע כל כך גדול בשוק. אני גם מסכים שאם תחפש ביד 2 מספיק טוב תמצא משהו גם כן טוב. בכל מקרה אי אפשר לקחת כל רכב לבדיקה כי אז אתה מתחיל לזרוק כספים על בדיקות. אם אתה חושב שזה הרכב הבא שלך לדעתי תשקול לבדוק ואל תוקסם מההנחה במחיר. הוא לא נדלק עליך בגלל שיש לך עיניים יפות ומחליט לתת לך הנחה בגלל זה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...