Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת בי4 מהשנים 07-08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לי שהרכב עבר שינוי בין השנים הללו מבחינת הספק

איזה מהשנים עדיף מבחינת תצרוכת דלק וכוח ?

הרי ב08 חתכו קצת מההספק אבל באמת הצריכת דלק טובה יותר?

כי אני יכול לחסוך כמה אלפים במידה וארכוש 07 השאלה אם השינוי שהרכב עבר בין השנים הללו הוא "קריטי"

מדובר על מנוע 2.0 האם הוא מורגש כחזק כמו ההונדה מהשנים הללו? עוד לא מזמן היה לי הונדה סיויק 07 וחשוב לי הביצועים יהיו פחות או יותר זהים

תודה

פורסם (נערך)

על הנייר מ-2008 הפחיתו את ההספק ל-150 כ"ס על חשבון זמינות מומנט משופרת.

בחיים האמיתיים הההבדל בין שני המנועים הוא זניח עד לא משמעותי גם בביצועים וגם בתצרוכת דלק (סביב ה8-8.5 לק"מ בנסיעה משולבת) בשתיהן יש תיבת 4 הילוכים עם יחסי העברה סופר ארוכים וכדי להרגיש את ההספק המוצהר תצטרך למשוך את המנוע מעל 5K סל"ד.

ביחס לסיביק שלך הביצועים ברמה דומה יחד עם זאת אם אתה רוצה להשתדרג מבחינת ביצועים כדאי לך להתמקד על גרסת ה-2.5 ליטר 173 כ"ס מכמה סיבות:

1. היא מרגישה בהחלט יותר חזקה(באופן בולט) מגרסאות השני ליטר והסיביק שלך. גם ב-TOP END וגם בסל"ד נמוך (אין לה מומנט שופע כמו במנועים מוגדשים או עתירי נפח אבל זה בהחלט עדיף ומורגש)

2. תצרוכת הדלק זהה לגרסאות השני ליטר גם ככה.

3. המחיר כמעט זהה.

4. רוב הגרסאות שנמכרו הגיעו עם בקרת יציבות ואיבזור עדיף(למי שזה מעניין)

היא נדירה יותר אבל שווה את הסבלנות והמאמץ.

ד"א- אתה בטח כבר מבין שצריכת דלק לא טובה בכל הגרסאות(סדר גודל של 20-30 אחוז פחות טובה מהסיביק) ככה שאם אתה שואל/מוטרד בנוגע לתצרוכת דלק אולי כדאי לך לשאול את עצמך האם בכלל כדאי לך ללכת על הכיוון הזה או שאולי כדאי לשקול כיוונים אחרים.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי gt3rs

turboy

פורסם

הרכב השני בבית הוא אימפרזה ניו איג 2007 בעלת מנוע 1500 ככה שאני חושב ש B4 והאימפרזה אוכלות אותו דבר. (מנוע חלש שצורך הרבה דלק לעומת הגדול שצורך לדעתי זהה?)

בכל מקרה, אני באמת אנסה למצוא 2.5 שמורה, במידה ולא "אתפשר" על ה2.

תודה רבה לך על התשובה !

• תוכן חדש...