Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

באיזור שאני מתגורר יש עבודות על עיריית תל אביב,

ביום שישי שעברתי ליד המחסום של העבודות חטפתי שני פנצ'רים

בורג בכל גלגל,

האם לעירייה יש אחריות?

(בגלל שאחד הצמיגים נהרס עקב המסמר הוחלפו שני צמיגים ל pss )

nail - Copy.jpg

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם (נערך)
באופן תיאורטי אם תצליח להוכיח את אשמתם אז כן. קח בחשבון כמה זמן וכסף וטירטורים תצטרך להשקיע בזה ואם זה שווה לך את 400 השקלים שעלה הצמיג. זה מעצבן אבל ככה זה.

חטפתי 2 פנצ'רים !!! - שניהם באותו צד של הרכב (צמיג קידמי וצמיג אחורי בצד ימין של הרכב), ועלה לי 1000 שקל צמיג אחד (2000 לשניהם)

מתאר לעצמי שזה יהיה סיוט לרדוף את העיריה :(

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

פורסם (נערך)

באופן עקרוני, בהחלט מגיע לך פיצוי אם היה נזק. חד וחלק.

אבל (2 אבלים):

1. אני לא מצליח להבין למה הצמיג נפסל בגלל פנצ'ר, אם המצב הוא כמו בתמונה שצירפת (כי מאיך שזה נראה זה פנצ'ר פשוט לתיקון).

2. בהנחה ואכן מגיע פיצוי, אני מאמין שהוא יהיה, מה שנקרא, "פרו-ראטה". כלומר תקבל זיכוי על ערך הצמיג ביום שקרה הנזק, שזה אומר שנדרשות תמונות ברורות כדי לדעת מה היה מצבו. (מן הסתם אם עכשיו נדפק לי צמיג של פאלקן או גודרייד בן 3 אני לא יכול לדרוש פיצוי לפי ערך של מישלן PSS חדש. בניגוד לג'אנט למשל שאם הוא נשבר צריך לתת ג'אנט חדש מאותו סוג אחרת האוטו לא כשיר לנסיעה). לכן אני מאוד מקווה שצילמת היטב את הצמיגים ושיש לך בעל מקצוע שייתן עבורך חוות דעת.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
באופן עקרוני, בהחלט מגיע לך פיצוי אם היה נזק. חד וחלק.

אבל (2 אבלים):

1. אני לא מצליח להבין למה הצמיג נפסל בגלל פנצ'ר, אם המצב הוא כמו בתמונה שצירפת (כי מאיך שזה נראה זה פנצ'ר פשוט לתיקון).

2. בהנחה ואכן מגיע פיצוי, אני מאמין שהוא יהיה, מה שנקרא, "פרו-ראטה". כלומר תקבל זיכוי על ערך הצמיג ביום שקרה הנזק, שזה אומר שנדרשות תמונות ברורות כדי לדעת מה היה מצבו. (מן הסתם אם עכשיו נדפק לי צמיג של פאלקן או גודרייד בן 3 אני לא יכול לדרוש פיצוי לפי ערך של מישלן PSS חדש. בניגוד לג'אנט למשל שאם הוא נשבר צריך לתת ג'אנט חדש מאותו סוג אחרת האוטו לא כשיר לנסיעה). לכן אני מאוד מקווה שצילמת היטב את הצמיגים ושיש לך בעל מקצוע שייתן עבורך חוות דעת.

תודה על ההערות,

התמונה שצרפתי היא של צמיג אחד, וכן צילמתי את הצמיגים :)

החלפתי צמיגים אצל בני בצומת הכפר הירוק, והוא הראה לי את הנזק לצמיג השני שהיה בילתי ניתן לתיקון לצערי ולכן היית חייב להחליף.

הצמיג שנהרס אין לו שנה אפילו ואין לי בעייה שיחזירו לי החזר עבור המקורי (את ההפרש אני מוכן לספוג)

קובי

פורסם

יש לך כוח להתעסק איתם?

איך תוכיח שזה קרה שם בדיוק? איבדת אוויר מיידית ליד המחסום?

יש לך תעוד על כך שעברת במקום הזה?

למה מישהו אחר לא יגיע ויטען שהצמיגים שהחליף ניזוקו מאותו מחסום?

אני מהמר שמקסימום יוצע לך החזר על 2 פאנצ'רים. תצטרך להחזיר עודף מ 100 ש"ח.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

סתם מייאשים אותך

כתוב מכתב לעיריה. צרף קבלה של החלפת שני הצמיגים , צילום של המקום בו אירע התקר .

יקח זמן , וקצת נסיון להחמקות לבסוף תקבל חלק מכספך!!

מניסיון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...