Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וגם בשירותי המין שלי לא כדאי לזלזל, למדתי כמה דברים באירופה.

סחטיין :)

אבל אם איני טועה הכוונה שאם תקבל פאסאט אז מגיעים לך בנוסף גם שירותי מין.

The first one to get angry loses

פורסם
גם בשירותי המין שלי לא כדאי לזלזל, למדתי כמה דברים באירופה.

ימיך בספרד הזכירו לי את הבדיחה על אחד שבא לזונה ושואל מה המחירים

"יש רגיל ב100 וספרדי ב130"

"טוב, ניקח את הספרדי"

עושים מה שעושים, גומרים והבחור בא לשלם, כשפתאום הוא נזכר "היי, אמרת ספרדי וזה היה רגיל. מה היה ספרדי פה?"

"אה כן... אוללהה!!"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תוהה איך עדיין לא נפתח אשכול מקביל:

"יש למישהו אישה מיותרת בבית שאני יכול להשתמש בה בו זמנית?"

את תוכן הפוסט אפשר להשלים עוד ביותר קלות ;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

"יש למישהו אישה מיותרת בבית שאני יכול להשתמש בה בו זמנית?"

;)

- היי... אני רותי, אשתו של GTR300, שוחחתם בטלפון

= כן ! היי רותי, כיף שבאת, זה.... מרגש אותי

*לוחצים ידיים, משהים את המגע*

- [רותי מסמיקה קלות ומחייכת במבוכה] אז... מה בא לך ?

= קציצות !

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

~

בהמשך לשרשור הנ"ל, בשבועיים האחרונים אני מתנייד על המאזדה של אחד מחברי הפורום. לצערי מחר עליי להחזירה ולכן אני מחפש את הנשמה הטובה הבאה שתסכים לשתף איתי פעולה. בתחילת הדיון הסברתי שהסידור המוצע משרת את האינטרסים של שני הצדדים, אז אולי כדאי לפרט קצת בנושא הזה:

1. בעלי המאזדה נסעו לחו"ל והאלטרנטיבה הייתה להשאיר את המכונית להתייבש בחניון פתוח ברחוב. אצלי היא חנתה מדי יום בחניה מקורה או בצל, נסעה בעיקר בכביש המהיר וטופלה כצפוי מחבר ותיק בקארזפורום.

2. מצב הנקיון היה טיפוסי לרכב של משפחה עם ילדים, כעת הוא חוזר אליהם אחרי ניקוי ידני יסודי מבפנים ומבחוץ.

3. קיבלתי את הרכב עם מיכל דלק כמעט ריק והוא יחזור לבעליו עם מיכל מלא (50 ליטר).

4. על הדרך גם הורדתי כל מיני שריטות קטנות ושפשופי חניה עם פוליש עדין.

כפי שניתן לראות - בסיכום השבועיים האלה המכונית אמורה לחזור לבעליה במצב טוב יותר ממה שנלקחה והחבר יצא ברווח נקי של קרוב לארבע מאות שקלים, באופן חוקי לחלוטין ומבלי שכסף כלשהו החליף ידיים.

אז אפשר להמשיך לדבר על סיכונים ולתת תשובות מתחכמות, או לעשות את הדבר הפרקטי ולהפקיד בידיי את הרכב הנוסף שעומד אצלכם בבית ללא שימוש, כך ששנינו נרוויח.

כאמור, תיבת הה"פ שלי ממתינה להודעתכם.

פורסם

חבל שההודעה הזו לא באה לפני חודשיים, היה לי רכב ספייר שבכיף הייתי מלווה לך רק על זה שזכור לי משרשור אחר שלך (ההוא עם הטיסה מאנגליה) איזה גבר אתה.

אריץ בירור עם חברים שלי, אם אמצא מישהו שטס לחו"ל אקח ממנו את הרכב ואתן לך את שלי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
~

אז אפשר להמשיך לדבר על סיכונים ולתת תשובות מתחכמות, או לעשות את הדבר הפרקטי ולהפקיד בידיי את הרכב הנוסף שעומד אצלכם בבית ללא שימוש, כך ששנינו נרוויח.

כאמור, תיבת הה"פ שלי ממתינה להודעתכם.

ינעל העולם למה אין לי רכב שני !

שכנעת אותי עד שבא לי לשאול את ההורים שלי אם הם ממש חייבים את האוטו לכל השבוע,

ממילא חם והם בפנסיה

יש מצב שאני בא להקפיץ אותך אולי לאנשהו עם הרכב של עצמי ?

אתה מגיע לצפון ?

פורסם
אריץ בירור עם חברים שלי, אם אמצא מישהו שטס לחו"ל אקח ממנו את הרכב ואתן לך את שלי.

תודה, אבל אני לא רוצה להטריח אותך מול צד ג'. כאמור יש לי אלטרנטיבות בטרמפים ותח"צ, כך שזה לא קריטי.

ינעל העולם למה אין לי רכב שני!

שכנעת אותי עד שבא לי לשאול את ההורים שלי אם הם ממש חייבים את האוטו לכל השבוע, ממילא חם והם בפנסיה.

:lol:

!That's the spirit

• תוכן חדש...