Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לאחר שלא התנעתי את הרכב חודשיים, המצבר נפרק לגמרי והתנעה עם כבלים לא עוזרת. הרכב מניע עם כבלים אך המצבר לא נטען כלל. נסעתי כ- 18 ק"מ, כיביתי את הרכב ליד הבית והוא לא מניע.

אני חושב לקנות מצבר וורטא כחול. מה דעתכם? משהו מומלץ אחר?

מדובר באלפא 147 ידנית עם מנוע 2 ליטר :twisted:

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יש עשרות שרשורים על מצברים- ההמלצה ללכת על הכי פשוט

אצלי וולטה החזיק מעל 6 שנים.

יכול להיות שורטה איכותי יחזיק יותר.

בכל מקרה, החלפתי אצל איציק מצברים ב 2014 לורטה פשוט והוא מחזיק מעולה עד היום, ובכלל השירות היה טוב (החלפתי גם בעוד רכב לפני שנתיים).

אם אתה מאזור המרכז, אני ממליץ.

Miata ND2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מאזור המרכז, אכן התוכנית היא לקנות וורטא כחול- גם אם זה יקר יותר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קראתי ביקורות טובות על סטארט מצברים, שמגיע עד הבית. ראיתי שיש לו וורטא.

מישהו מכאן אולי התנסה בשירות שלהם?

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם

לא זו כוונתי (לא מכיר את העסק).

יש מותג מצברים שנקרא סטארט-אפ. אלו בעצם מצברי ורטא, ללא טיפול, אשר מגיעים עם אחריות של 12 חודשים ונמכרים במחיר מוזל.

לדעתי אלו מצברים מעולים, יש לי כזה שעוד רגע בן 5, והשנה קניתי עוד אחד כזה לרכב השני בזכות הניסיון המוצלח. אם תעשה חיפוש אני בטוח שתמצא עוד חוות דעת טובות על המצברים האלו.

פורסם

תחזיק סטרטאפ ותחזיק וורטה כחול ותראה שהוורטה כבד יותר... דהיינו יותר עופרת יותר עמיד. אני קניתי מאיציק מצברים... יש גם וורטה שחור עם 18 חודש אחריות ההבדל בן הכחול והשחור 50 עד 70 שקל... חשוב להתמקח עם איציק במיוחד אם את מגיע למקום שלו זה מפחית לפחות 100 שקל במקרה שלי

פורסם
תחזיק סטרטאפ ותחזיק וורטה כחול ותראה שהוורטה כבד יותר... דהיינו יותר עופרת יותר עמיד. אני קניתי מאיציק מצברים... יש גם וורטה שחור עם 18 חודש אחריות ההבדל בן הכחול והשחור 50 עד 70 שקל... חשוב להתמקח עם איציק במיוחד אם את מגיע למקום שלו זה מפחית לפחות 100 שקל במקרה שלי

רק אציין שזאת לא תכונה כל כך חיובית בעיני של בית עסק מומלץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכל נותני השירות אני כבר לא יודע למי לפנות.

"איציק מצברים" מצאתי לפחות 6 כאלו בגוגל. יש אחד שקורא לעצמו "איציק מצברים המקורי" שנמצא בראשון. האם זה האיציק הנכון?

מאיפה לקנות?

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם

קודם כל, בדקת שהאלטרנטור יוצר מתח?

בדקת מגעים?

אכן מדובר באיציק מאזור ראשון, יש לו כנראה עוד סניפים. היתרון שלו הוא ההגעה עד לבית, בכל אזור המרכז.

לחסרון התייחסתי (ההגעה עד הבית בתשלום, כנראה משתנה).

אם אתה מעוניין רק במצבר ללא שירות, יש חנויות זולות משמעותית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדקתי הכל. מצבר מת.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

• תוכן חדש...