Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

איזו מכונה של נספרסו הכי מומלצת?

בעקרון אני שותה כל סוג של קפה ללא חלב - אם זה משנה.

למרות שעבור אשתי והאורחים אני מעדיף שכן תהיה אופציה למקציף.

וזה חייב להיות של נספרסו - לא משנה כרגע הסיבה.

תודה :))

8)
פורסם

אני בחרתי את הלטיסימה טאץ' בעיקר כי היא הפשוטה ביותר שהמקציף שלה לא עם פרופלור שאצלי היה הולך לאיבוד אחרי חצי שעה של עבודה.

פורסם

אנחנו עם האיניסיה כבר מעל לשנה.

קנינו מקציף נפרד (היה מבצע בדיוטי פריי 200$ לשניהם ביחד), בגדול המקציף רוב הזמן מובטל.

אם המחיר הוא לא הבעיה אז אתה יכול לבחור במכונה שמגיעה עם המקציף ביחד, או לחילופין לקחת מקציף נפרד כדי שלא יתפוס מקום על השיש אם השימוש בו נדיר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אם אתה מעוניין יש לי מכונת לטיסימה עם מקציף מובנה (קפוצ'ינו מוכן בלחיצה אחת) שעומדת ללא הרבה שימוש בתקופה האחרונה ואני אשמח למצוא לה בית שיעשה בה שימוש ראוי.

משהו כמו 40% מתחת למחיר של מכונה חדשה...

פורסם

לטיסימה+. אצלנו כבר שנתיים (אולי יותר) ומאוד מרוצים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בבית יש לי לטיסימה+ (משולבת קפה+מקציף), בעבודה יש איניסיה עם מקציף נפרד.

אם השימוש שלך במקציף יהיה ממועט, ממליץ מאוד על מכונה עם מקציף נפרד.

מחירים? פתח זאפ ובחר בהכי זולה, מה זה כבר משנה ממי אתה קונה?

הערה נוספת, מפעם לפעם יש מבצעים של נספרסו שעם המכונה אתה מקבל ערכת התנסות (ערכה של כל הקפסולות, אחת מסוג) + זיכוי של 200 ש"ח בקניית קפסולות, שווה לחפש או קצת להמתין לשובו של מבצע כזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לי יש את CitiZ&Milk, כבר שנתיים וחצי.

https://nespresso.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%94/citizmilk-%D7%98%D7%99%D7%98%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%9D

לא משתמש בה הרבה כי הפחתתי את השימוש בקפה.

המקציף שלה סבבה, רק הטמפ' של החלב היא לשתייה עכשיווית ולא לחכות 10 דקות כמו שאפשר לעשות

עם מכונה שיש לה מקציף עם הזרוע הזאת.

סך הכל קלה מאוד לשימוש, תחזוקה מינימלית ביותר וקפה טוב.

לגבי המבצע שצויין מעלי, עדיף לחכות למבצע כזה. אני קניתי במבצע דומה, דרך העבודה,

עדיין לא נגמר לי הכסף לקפסולות שקיבלתי (זיכוי).

• תוכן חדש...