Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק את השלט ללא הקייס ותראה שהוא עובד קודם כל, במידה והוא עובד לאחר מכן תראה איך הלחצנים של הקייס "לוחצים" על השלט יכול להיות ששם הבעיה נמצאת. ככה זה היה אצלי לאחר קניה באיביי.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אי אפשר לבדוק ללא הקייס כיוון שהמוליכים נמצאים בתוך הקייס ..

אבל העברתי את הכרטיס בחזרה לקייס הישן - וגם שם הוא לא מגיב

יש סיכוי שהוא צריך קידוד מחדש?

פורסם

כשהעברתי תוכן שלט של 206 קרה לי מקרה דומה, לא זוכר בדיוק ממה זה נובע (אולי זמן ארוך ללא סוללה או לחיצות ארוכות/ רצף לחיצות על הכפתור) אך הפיתרון היה לקודד את השלט מחדש.

מצאתי הוראות לקידוד השלט בחיפוש באנגלית בגוגל.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
כשהעברתי תוכן שלט של 206 קרה לי מקרה דומה, לא זוכר בדיוק ממה זה נובע (אולי זמן ארוך ללא סוללה או לחיצות ארוכות/ רצף לחיצות על הכפתור) אך הפיתרון היה לקודד את השלט מחדש.

מצאתי הוראות לקידוד השלט בחיפוש באנגלית בגוגל.

גם במגאן, מספיק שמוציאים סוללה לכמה שניות וצריך לקודד את השלט מחדש..

חפש הוראות, זה אמור להיות מאוד פשוט

יום טוב גם לך

פורסם

הבעיה היתה באמת בקידוד.

מה שצריך לעשות:

1. להכנס לרכב,

2. לסגור חלונות ודלתות

3. להקיש את הקוד של האימובילייזר

4. להכניס את המפתח ולפתוח חצי סיבוב

5. ללחוץ 10 שניות על כפתור נעילה

6. ללחוץ 10 שניות על כפתור פתיחה.

השלט מקודד.