Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע מכירות במאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הבנתי שזה על דגמי ה2 דמיו 3, ו-6, האם למישהו יש מידע כלשהו על גובה ההנחות וההטבות שמקבלים?

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למי שמעוניין, פרטים שקיבלתי:

מאזדה 2 דמיו, הטבות במסלול מימון, קוברה ווויז מתנה.

מאזדה 3- 7000 ש"ח הנחה על רמת גימור קומפורט.

פורסם

לא צריך להגזים. דגם הקומפורט מגיע אומנם עם איבזור לא רע, אך עם מנוע עגלתי.

היום במחיר שלו אפשר לקנות גולף, וגם עם כל הדיבורים על הDSG מדובר ברכב טוב פי כמה.

אפשר גם לקנות 500X בגירסה הלא מאובזרת, או ספורטאג' בתוספת ממש קטנה.

המחיר של הרכב הזה מנותק לחלוטין מהמציאות.

פחות 7000 שקל הוא מתחיל להתקרב למחיר שהוא אמור להמכר, פחות מ120.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הגולף טובה עד התקלה הראשונה^^

אם הוא אמור להימכר סביב המחיר הזה כל הקטגוריה צריכה להימכר כמהו, זה שחסר 100 ליטר מתחת למכסה לא אומר כלום, הוא נוסע כמקובל ל1.6.

פורסם (נערך)

מצטער בשוק של היום אין לדגם הזה מקום במחיר הזה, גם ב126 הוא לא עיסקה מדהימה.

מי שרוצה פוזה קונה ספורטאג'.

מי שרוצה משפחתית חסכונית עם ביצועים סבירים ושומרת מחירון קונה קורולה.

מי שרוצה איכות גבוהה קונה גולף.

למה שמישהו ישלם 133K על מאזדה 3 עם מנוע 1.5? למה?

כן אתה צודק כל הקטגוריה צריכה לרדת, למה אתה חושב שיש מבצעי 0 ק"מ על כל הדגמים האלה כבר שנה בערך?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

ספורטאג' בשביל פוזה?

קורולה = ביצועים סבירים?

איכות גבוהה = גולף?

נראה לי שגלשת באתרים של שנות ה90.

הקורולה מאוד זריזה ביחס למשפחתית והגוף זה כבר מזמן לא סממן לאיכות.

בנוגע לשורה האחרונה שלך: כן, הקטגוריה צריכה לרדת, אך זה לא יקרה כל עוד המס נשאר כפי שהוא.

ואין מבצעי 0 ק"מ. יש עסקאות, לא מבצעים. והעסקאות הללו לא בגלל שהם לא מצליחים למכור, זה אפילו לא הם מוכרים(היבואנים). אלו חברות ליסינג שקנו כמות מהיבואנים. אין קשר למחיר.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לא הייתי אומר לגולף ''איכות'' עם כל התקלות שיש לו, לגבי ה1.5 אתה אומר נכון שהמחיר צריך לרדת ולהתרחק קצת מהגרסה עם המנוע 2.0 שעולה 133 אלף ש''ח.

לגבי המבצעים ליסינג זה ליסינג.

פורסם

שמע קרוזר, עם כל הבעיות של הTSI DSG, אין הצדקה למאזדה 3 במחיר הזה, פעם אמרו על טויוטה שזה אמין, ואז הגיעו קורולות מטורקיה עם בוצה במנוע ופריוסים הטיסו את הנהגים שלהן אל מותם. אמרו שגולף זה איכותי ונפלו החלונות, אמרו שניסאן זה יפני ואז שמו שם מנוע של רנו, אמרו ששברולט זה אמריקאי, אבל זה בכלל דייהו עגלה.

זה לא נגמר, ובשוק הגלובלי של היום - לזרוק הערות 'טוקבקיסטיות' כאלה, לא מכבד לא את הפורום ולא אותך ככותב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ספורטאג' בשביל פוזה?

קורולה = ביצועים סבירים?

איכות גבוהה = גולף?

נראה לי שגלשת באתרים של שנות ה90.

הקורולה מאוד זריזה ביחס למשפחתית והגוף זה כבר מזמן לא סממן לאיכות.

בנוגע לשורה האחרונה שלך: כן, הקטגוריה צריכה לרדת, אך זה לא יקרה כל עוד המס נשאר כפי שהוא.

ואין מבצעי 0 ק"מ. יש עסקאות, לא מבצעים. והעסקאות הללו לא בגלל שהם לא מצליחים למכור, זה אפילו לא הם מוכרים(היבואנים). אלו חברות ליסינג שקנו כמות מהיבואנים. אין קשר למחיר.

כן כן תאמין לכל מה שמוכרים לך.

חברות הליסינג הן ממש לא זרוע סמויה של היבואנים למכירת מכוניות בזול.

היבואן רוצה לעשות שני דברים:

1. למכור בלי הנחות.

2. למכור הרבה.

מי שחשוב לו תווית ה"קניתי רכב מהיבואן" יקנה מהיבואן וישלם יותר כי אין הנחות.

מי שמעדיף להשאיר 10K+ בכיס שלו יקנה את הרכב בהנחה מחברת הליסינג ויקבל רכב זהה בהנחה.

עם כמה שאפשר לרדת על אמינות הDSG הגולף היא עדיין הרכב הכי איכותי בקבוצה. אתה יכול להכחיש את זה כמה שתרצה זו עובדה.

לקורולה ביצועים סבירים ביחס למנוע 1.6 אטמוספרי רגיל בטח טובים משל ה-3 והיא גם יחסית חסכונית.

כן ספורטאג' זה אחלה פוזה מסתבר, לך תתווכח עם עם ישראל.

פורסם (נערך)

דבר ראשון לא הצדקתי את המחיר של המאזדה 1.5, פער המחיר מאוד צפוף מגרסת ה2.0.

הבעיה הזמנית בקורולה הבוצה כבר נפתרה ב2005 שכבר לא משהו רלוונטי, והיום זה הרכב הנמכר ביותר בעולם.

גולף תמיד היו בעיתיות מבחינת אמינות ועלויות אחזקה.

שברולט יש קוריאה ויש אמריקה אז לא נכון לקרוא היום בשוק הגלובלי לשברולט מותג קוראיני, גם ככה בעוד שנה רוב הדגמים שיגיעו לארץ הם מארצות הברית.

הערות שלי היא לפי דעתי והידע ,ומשתף כדי לתרום לפורום.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

פרקש, בנוגע לחלק הראשון של הודעתך. כתבת את זה בטון של "סתירה לדבריי", אך כתבת בדיוק מה שהתכוונתי אז אני אצא מנקודת הנחה שאנחנו מסכימים ויש כאן אי הבנה.

בנוגע לחלק השני:

מי קבע את העובדה (לדבריך) שגולף איכותית יותר? (שלא תבין לא נכון, אני מת על פולקסווגן. בעיקר הגולף והפולו)

אני מגדיר רכב איכותי כ: (בסדר יורד)

- אמין

- נוח

אז הגולף אולי נעימה למגע ומגרגרת כשמלטפים אותה, אבל הdsg7 הורס שם הכל. לא הייתי מכנה אותה "איכותית".

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אם ככה אתה מגדיר איכותי אנחנו סתם טוחנים מים.

זו לא ההגדרה של רכב איכותי שאני מכיר.

פורסם

משהוא יודע לומר מה ההנחה על מאזדה 3 מנוע 2 ליטר ספיריט 5 דלתות? שמעתי שזה 7000 ש"ח הנחה וכולל חישני רוורס? האם נכון? האם המחיר כולל גם מערכת מיגון?

• תוכן חדש...