Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני חודש החלפתי את רפידות הבלם הקדמיות והאחוריות (גולף 2007, במקור באתי לתקן גומיות לציריות שנקרעו, אך ההתברר שהרפידות הבלם שחוקות לגמרי). המוסך בו טיפלתי לקח לי 350 שקל לפני מע"מ על החלפת הרפידות (קדימה ואחורה), מה שהיום בדיעבד אני מבין היה מחיר זול ממש. עם זאת אני מבין שאיכות הרפידות כנראה נמוכה, ממה שזכור לי הותקנו רפידות LPB, עד כמה זה רע?

 

בכל אופן מאז התחיל אצלי שריקות בבלימה, וגם אחרי חודש לא נראה שהמצב משתפר מי יודע מה.

 

הייתי שוב היום במוסך והוא המליץ להחליף צלחות. מצד קראתי שלפעמים אחרי כמה זמן הרעש נעלם - עם זאת עבר כבר חודש ועדיין לא נעלמו. מה דעתכם? אולי בכלל הרפידות הלא איכותיות גורמות לשריקות?

 

הרכב ברשותי ארבעה חודשים וביכולתי לברר מתי הוחלפו בעבר הרפידות, אך נכון להרגע זה לא ידוע לי.

 

תודה רבה,

 

עידן.

פורסם

אם התחיל רעש, אז זהו. הבלמים עומדים להגמר, אתה תרתי משמע עושה נזק לדיסק, ואולי תצטרך להחליף אותו גם.

הרעש לא נעלם.

 

איך זה עובד? הרעש הוא מנגנון התראה שהבלמים עומדים להגמר. המקום שבו מתיישבת הרפידה, יש פלח מתכת בולט קצת. כאשר הרפידה נשחקת כמעט עד הסוף, הפלח הזה נוגע בדיסק. הוא גורם לרעש הזה.

בלימה ממשיכה כרגיל, עד שהרפידה נשחקת עד הסוף, ואז אתה בולם עם המתכת שנותרה שם. שם זה כבר מסוכן, כי היא ממש לא בולמת טוב. ועושה עוד יותר רעש.

 

כלומר, תתכונן להחלפה מלאה של הבלמים, כולל דיסק.

 

בבלמי תוף, הרעיון דומה אך קצת שונה. גם בהם תתכונן להחלפה.

 

וכן, רפידות באיכות נמוכה נשחקות מהר מאוד.

  • ספונסר פורום
פורסם

טוב מה שענו לך כאן זו תשובה לא נכונה משתי סיבות

 

אחת שברכב שלך אין כזה מנגנון של פחית שורקת (אופייני לרכבים יפנים )

והסיבה השניה שאצלך הרפידות חדשות ומלאות בשר ,אבל הם לא איכותיות

ולכן הם שורקות .

כמו בכל דבר גם כאן הכסף בדרך כלל לא משקר ורפידה שעולה גרושים לא יכולה לספק לך

בלימה איכותית ושקטה .

רפידות איכותיות OEM לרכב שלך צריכות לעלות כ 650 שח כולל עבודה לא כולל מעמ .

 

כמו שאתה מבין השריקה לא נובעת ממצב הצלחות אלא מאיכות הרפידות בלבד

אני אישית ממליץ לך להחליף אותם לרפידות איכותיות .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

×
×
  • תוכן חדש...