Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נקלעתי היום לתאונת שרשרת קלה. נהגת נכנסה מאחורה ברכב אחר שהועף על חלקו האחורי של הרכב שלי.

המהירות לא הייתה גבוהה, 10-20 קמ"ש. תיעדתי את הכל בוידאו... הטמבון זז מעט. חוץ מזה, לא מצאתי עוד נזק, אך איני מוסמך לאבחן נזקי תאונות.

לקחתי פרטים רק מהנהגת שגרמה לתאונה, מהנהגת שרכבה הועף על הרכב שלי לא לקחתי פרטים כי מאד מיהרתי.

שני הרכבים מצולמים, כולל מספרם בבירור.

האם כדאי לתבוע במקרה הזה? ואת מי אני אמור לתבוע? את הנהגת שגרמה לתאונה או את הנהגת שרכבה הועף על שלי?

כמו כן, מה הפרצדורה כאשר אין לי ביטוח מקיף? צריך לפנות לעו"ד?

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

אני אענה רק לגבי התביעה,

בתאונת שרשרת תובעים את כולם זה ידוע,

מאחד מהם יצא משהו.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

שווה להתעסק עם זה אם לא נגרם נזק רציני? בלבול המוח שווה את זה?

פורסם

אם אתה אדם עסוק אז לא,

אם משעמם לך אז אולי,

זמן זה כסף.

לפעמים שווה לוותר מעט ולהרוויח הרבה.

פורסם

כבר רצת לתביעה

פנה לחברת הביטוח של הרכב שהיה אחריך ופגע בך ובקש את הנזק.

לא ישלמו תתבע, ואז תתבע את שני הנהגים כי אינך יודע האם הפגיעה בך היא מהרכב שאחריך , או שהוא פגע בך בגלל שנדחף לרכבך על ידי הרכב השני.

תן לשופט להחליט מי ביניהם אשם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש עדות מצולמת לתאונת השרשרת... אין כאן ספק בכלל שהרכב שפגע בי מאחורה הועף על רכבי כתוצאה מפגיעה בו מאחורה.

איך אני משיג את הפרטים של הנהגת שרכבה הועף על רכבי? לא לקחתי ממנה את הפרטים.... אבל יש לי את צילום זירת התאונה כולל מספר הרכב שלה. (מדובר ברכב חברה)

פורסם
אני אענה רק לגבי התביעה,

בתאונת שרשרת תובעים את כולם זה ידוע,

מאחד מהם יצא משהו.

אני משתוקק לדעת לפי מה זה כל כך ידוע לך,

בתאונת שרשרת תובעים את הרכב שגרם לתאונה,

לשם העניין , תאונת שרשרת עם 3 רכבים לדוגמא, רכב 1 פגע ברכב 2 , רכב 2 נהדף על רכב 3 , התביעה של רכב 3 ורכב 2 תהיה אל מול רכב 1 ,

לדוגמא, אם רכב 1 לא בעל ביטוח כלשהו , 2 הרכבים האחרים נשארים ללא כיסוי אלא אם יפעילו את הביטוח שלהם כל אחד לעצמו , אך לא יוכלו לתבוע אחד את השני שכן שניהם לא היו אחראים לתאונה.

גם אם מדובר ביותר רכבים , הרכב הפוגע ראשון הוא האחראי לתאונה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תרשה לי לא להסכים איתך.

רכב 3 תובע את רכב 2 ואת רכב 1.

רכב 2 אחראי לתאונה או בגלל שהוא זה שפגע ואח"כ נפגע על ידי רכב 1, או "נהדף" על ידי רכב 1, ואז אשמתו שלא שמר מרחק מספיק מרכב 3.

לכן תן לבעלי רכב 1 ו 2 לריב ביניהם .

אתה הרי אין לך עיניים לראות לאחור איך בדיוק קרתה התאונה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תרשה לי לא להסכים איתך.

רכב 2 אחראי לתאונה או בגלל שהוא זה שפגע ואח"כ נפגע על ידי רכב 1, או "נהדף" על ידי רכב 1, ואז אשמתו שלא שמר מרחק מספיק מרכב 3.

גישה מעולה לחיים (: ,

תתן לרכב 1 ו 2 לריב בניהם , בינתיים , אתה תיקנת את הרכב, השארת תשלומים דחויים ואתה למעשה "סומך" על תוצאות המריבה בין 1 ל 2 ,

אין לך עיניים לאחור אבל יש לך מראות לאחור וסביר להניח שיש תאונה , אתה תראה או לפחות תשמע (בשביל זה יש אוזניים אגב) כמה פגיעות היו.

בנוסף , במרבית הפעמים יודעים המעורבים בתאונה לתאר מה קרה שם, נדיר מאוד שלא יודעים וזה בדרך כלל במקרה שיש פצועים. אבל פה יש כבר משטרה שתחקור.

הגישה של רכב 2 נהדף על 3 כי לא שמר מספיק מרחק מ3 לא קביל ולא יהיה רלוונטי גם בבית משפט , ישאלו שאלה פשוטה , 2 עמד מאחורי 3 ללא נגיעה, אם רכב 1 לא היה מגיע ופוגע ב 2 , האם היתה פגיעה בין 2 ל3? כנראה שלא.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
תרשה לי לא להסכים איתך.

מצטרף להמלצה, מניסיון אישי [שגם היה בעזרתו של ישה :)].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
גישה מעולה לחיים (: ,

תתן לרכב 1 ו 2 לריב בניהם , בינתיים , אתה תיקנת את הרכב, השארת תשלומים דחויים ואתה למעשה "סומך" על תוצאות המריבה בין 1 ל 2 ,

אין לך עיניים לאחור אבל יש לך מראות לאחור וסביר להניח שיש תאונה , אתה תראה או לפחות תשמע (בשביל זה יש אוזניים אגב) כמה פגיעות היו.

בנוסף , במרבית הפעמים יודעים המעורבים בתאונה לתאר מה קרה שם, נדיר מאוד שלא יודעים וזה בדרך כלל במקרה שיש פצועים. אבל פה יש כבר משטרה שתחקור.

הגישה של רכב 2 נהדף על 3 כי לא שמר מספיק מרחק מ3 לא קביל ולא יהיה רלוונטי גם בבית משפט , ישאלו שאלה פשוטה , 2 עמד מאחורי 3 ללא נגיעה, אם רכב 1 לא היה מגיע ופוגע ב 2 , האם היתה פגיעה בין 2 ל3? כנראה שלא.

אם לא הפעלת את הביטוח שלך הוחברות הביטוח של רכב 1 ו 2 לא שילמו לך מרצונם , הברירה בידך היא לתבוע, ולכן תממן את תיקון הנזק מכיסך.

במקום לתבוע רק אחד ואז בבית המשפט הוא יתחיל למכור לוקשים ולהאשים את הרכב השני,ואתה נשאר עם הזXן ביד , אתה תובע את שניהם נותן לשופט להחליט איך לחלק ביניהם את הנזק ואתה מקבל את שלך.

אם רכב 2 היה שומר מרחק הגון מרכב 3 אז פגיעה בו לא הייתה גורמת לפגיעה ברכב 3.

אבל למה לשחק באילו ובאם

תובע כאמור את שניהם ובא שלום על ארץ.

ואת זה אומר לך אחד שתבע ונתבע וסייע בהרבה מקרים של תאונת שרשרת, ובאף אחד מהם לא הובעה תרעומת שנתבעו שני כלי הרכב האחרים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...