Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעינת יתר אודי a1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול מה היא טעינת יתר ברכב שלי, או יותר נכון האם היא כמו כל הרכבים, לפי מה שהבנתי המצבר מחוזק ביגלל מערכת הstop and start אבל במה בעצם מתבטא החיזוק?.

הסיבה שאני שואל היא כי הרכב שלי חדש, בן 5 חודשים ולא הגיוני לי שכבר יש לי בעיות עם המצבר..

הסיבה שבדקתי טעינה היא ביכלל ביגלל סיבה אחרת לגמרי אבל אחרי שראיתי את הנתונים משהו היה נראה לי מוזר.

במצב עמידה אחרי 5 שעות מנוחה בערך הוולט במצבר היה 13.8-13.5, הוא מקפץ כל הזמן בין ה0.8-0.5 במצב דומם, הגיוני?, על מה מתבזבז חשמל בעמידה במקום אם הכל מכובה?!.

התוצאה היותר מוזרה היא דווקא בסלד 2k הטעינה אז נמצאת על 15.8-15.6, שוב משחק,אבל יותר חשוב אם זה לא גבוהה מידי.

השאלה אם זה תקין או לא?, יכול מאוד להיות שאני סתם פרנואיד בקשר לזה..

פורסם

עם מה אתה מודד את הטעינה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

13.5-13.8 זה תקין, זה שזה זז טיפטיפה לפה ולשם זה לא בעיה, זה שבסלד גבוה אתה מגיע ל 15.6 ואף יותר מיכך עד כמה שידוע לי זה באמת יותר מידי.. חכה לתגובות נוספות.

אגב, באמת עם מה ביצעתה את המדידה ואיפה?

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אני יכול לבצע את המדידה עם וולטמטר אבל בעבודה יש לי בוסטר שיש לו גם אופציה להגיד מה המתח של המצבר, ומכיוון שהוא נועד לשם זה אני מניח שהוא קצת יותר אמין מוולטמטר ב5 דולר,אבל אין לי בעיה לנסות בדיקה חוזרת איתו.

ולפי מה שקראתי גם ה13.8 במצב קבוע, כלומר שהמנוע ביכלל לא מונע, זה גבוה.

ועקב זה שאין לי מושג איפה האלטרנטור ברכב הזה אז את המדידה ביצעתי ישירות מהקטבים של המצבר

פורסם (נערך)

ברכבך מותקן מצבר AGM או EFB ומערכת טעינה 'חכמה' קרי מתח המוצא של האלטרנטור נשלט על-ידי מחשב לכן במקרים מסויימים המתח הנמדד על-קטבי המצבר שונה מאשר ברכב ללא מערכת START & STOP.

לדעתי הבדיקה שלך לא הייתה נכונה לכן קיבלת תוצאות המצביעות על בעיה.

מתח קטבי המצבר מסוג AGM לאחר המתנה של שעה לפחות צריך להיות בטווח של 12.8-13.0 וולט.

תמדוד את המתח בעזרת מד-מתח רגיל.

היכן אתה גר ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...