Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש לשדרג את הטראנו שלי בג'יפ או ג'יפון בכל הנעה 4X4 (יכולת שבילים מספיקה) בתקציב של עד 100 אש"ח.

בא לי נורא משהו מפנק (אפילו ישן). כבר הייתה לנו XV (מגניבה לאללה אבל לא ממש מפנקת) ואני פוזל לכיוון של:

1. במוו X3 2005-6 (יש כמה בקילומטרז נמוך של 60-70K חלק בנזין חלק דיזל - לא יודע עלויות אחזקה וביטוח ומידת אמינות ואשמח למידע).

2. אודי Q7 ישנה (מה לעשות... יקר...)

3. פג'רו (ארוכה).

4. במוו X1

5. משהו אחר?

ראיתי גם שקפטיבה אפשרית אבל הבנתי שהיא בעייתית וגם לא מפנקת.

אשמח למידע, מחשבות או המלצות?

תודה,

גילעד.

פורסם

אני מאשדוד - זה לא שבילים - זה חול (מה שדורש 4X4 מניסיון) ואני עושה שימוש ב4X4 לפחות פעם בשבוע.

אגב עוד אופציות ששקלתי הם: X5, VOLVO XC60.

תודה,

גילעד.

פורסם

תודה. האמת שהייתה לי אחת (לפני הXV) - רכב חמוד אם כי לא הייתי מגדיר אותו כמפנק (יחסית לגרמניות או לאמריקאיות).

תודה,

גילעד.

פורסם

תודה, מעניין :-)

היחיד שמצאתי הוא FX35 אבל די ישן (2004) בתקציב הזה. שווה או מסוכן מדי (בגלל הגיל)?

תודה,

גילעד.

• תוכן חדש...