Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

שניים מהרכבים אותם בדקתי, היד הראשונה הייתה ליסינג או השכרה,

איך יש לשים לב לזה?

כלומר ב% כמה הייתם מורידים מהמחירון? אם בכלל.

מדובר על רכבים שראית שנת 2006.

תודה מראש

פורסם

טויוטה לנד קרוזר או סוזוקי ג'ימני נמכרים מעל המחירון אפילו אם הוא מהשכרה. אם המוכר הציע להוריד לך ממחיר המחירון - הרווחת.

רנו מגאן נמכרת הרבה מתחת למחירון גם אם היא מיד ראשונה פרטית. אם המוכר הציע לך להוריד 20% ממחיר המחירון - הפסדת.

(ואם לא הבנת את הרמז - אז באיזה רכב מדובר?)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בגטס המשמעות של ליסינג/השכרה שולית. גם ככה רוב הרכבים האלו היו בליסינג, גם אם זה לא מופיע ברישיון הרכב.

לזה צריך להוסיף את העובדה שגם ככה מדובר ברכב זול...

פורסם

תודה צביקה.

אז שאלה אחרת... רכב יד 2

עם מכות פח להערכת פחח 1000-1500שח תיקון,

עוד לפני שלקחת את הרכב לבדיקה במכון, האם מורידים כזה דבר בקניית רכב?

פורסם

אתה קונה רכב כמעט בן 10,אתה לא מצפה שהיה במצב חדש?

הגיוני שיהיו כמה מכות ושיפשופים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה צביקה.

אז שאלה אחרת... רכב יד 2

עם מכות פח להערכת פחח 1000-1500שח תיקון,

עוד לפני שלקחת את הרכב לבדיקה במכון, האם מורידים כזה דבר בקניית רכב?

כמו שכתב יוליאן - ברכב בן 10 שנים הגיוני שהיו קצת שפשופים ודפיקות חניה. כל עוד הרכב לא מלא כולו חברבורות ושריטות אין לזה ממש משמעות.

פורסם

ברור שאני לא מצפה לראות רכב נקי לגמרי.

אני שואל את כל הנ"ל כי ב6 שנים האחרונות לא קניתי רכב, ומרגיש קצת חשדני לגבי רכישה.

לכן כל שאלות היעוץ...

תחלס, אם אני מבין בין השורות, לבדוק בבדיקה שאין שלדה, מנוע, גיר וכל השאר זה כבר עיניין של מיקוח אם בכלל להוריד מהמחיר של המוכר?

פורסם

מורידים במידה ויש תקלות,למשל בעיה במזגן,צמיגים שצריכים החלפה,חלון לא נפתח, דברים כאלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אתן לך ספוליר קטן לבדיקת הרכב: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?571609-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%96%D7%95%D7%99%D7%94

מדובר על רכב 2012 עם רבע מהקילומטרז' של הגטס שאתה חושב עליה. ככה נראית בדיקה היום (הכל כסת"חים למען הסר ספק, הרכב נקי)

אם אתה רוצה לבדוק קח למוסך שאתה סומך עליו או תביא איתך "חבר שמבין", בדיקות במכון לא שוות את הנייר שעליו הן מודפסות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כן אני מבין שיש המון שטויות

הבעיה שאין לי מושג לבד איך לבדוק,

ואין לי משהו שמבין עיניין זמין לבדוק את זה...

מוסך,אני מפתח תקווה והיא הרצליה אזלא נראה לי שתבוא אלי לבדוק את הרכב במוסך...

פורסם

חפש המלצה למוסך בהרצליה, דבר עם המוסך ותבקש לבוא לקבל חוות דעת על רכב לפני קנייה,גם בתשלום של 100-200 ש"ח.

ואז תפגש עם המוכר\ת, תעשה סיבוב על הרכב, ואם באופן כללי זה הרכב נראה לך - קח לאותו המוסך לבדיקה.

יש בהרצליה מכון בדיקה מומלץ - מ.מ.מ, בדקתי שם רכב לפני כמה חודשים, והיה קופון בדפי זהב - עלה קצת פחות מ 400 ש"ח, במקום 500 ש"ח. עדיין זה די הרבה ולא כ"כ רלוונטי לרכב בן 10, אבל אם אין ברירה - תקח לשם. בנוסף לטופס הכסת"ח הם גם יושבים איתך ומספרים תכלס מה המצב (כמו בכל מכון בדיקה).

פורסם

יד 2 ,זה אתר מופלא.

עשה בדיקה לרכבים בעלי נתונים דומים ותרים טלפון לכמה מהם,יש כאלו

שרושמים מחירי מכירה במודעה,קבל כיוון ולאחר בדיקה במכון,תראה איפה אתה עומד ביחס

למוכר של רכב שאתה רוצה לבדוק.

• תוכן חדש...