Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 או מאזדה 6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שוב נעמיד כאן את הדילמה בין שתי המאזדות אבל הפעם לא בשבילי אלא בשביל אחי.

הדרישות הם נוחות (מרבה בנסיעות ארוכות), מרווח (2 ילדים) וזריזות (תמיד יש סחורה באוטו אז רצוי שהאוטו יהיה זריז ביחס למשפחתי)

ההתלבטות היא בין מאזדה 3 החל מ-2009 מנוע 2000

או מאזדה 6 באותו שנתון גם עם מנוע 2000

אם יש משהו אחר שנכנס בקטגוריה אשמח לשמוע8)

פורסם
שתיהם רכבים חזקים ואמינים. המזדה 3 תהיה מהירה יותר, המזדה 6 תהיה מרווחת יותר

תודה זה בדיוק מה שתיארתי לעצמי.

המזדה 6 2.0 בהשוואה לטויוטה קורולה 2010 מנוע 1.6 מה ההבדלים מבחינת זריזות וביצועים על הכביש?

פורסם

יש לי את ה 3 ספיריט 2009 החדשה ו 6 דור שני.

מבחינת נוחות אין מה להשוות - ה 6 הרבה יותר נוחה. הספיריט אוטו ספורטיבי יחסית בהתנהגות - מכויל לקשיחות.

הרבה יותר זריז מה 6, אבל זה בא על חשבון נוחות. בשורה התחתונה שתיהן מצוינות.

פורסם
יש לי את ה 3 ספיריט 2009 החדשה ו 6 דור שני.

מבחינת נוחות אין מה להשוות - ה 6 הרבה יותר נוחה. הספיריט אוטו ספורטיבי יחסית בהתנהגות - מכויל לקשיחות.

הרבה יותר זריז מה 6, אבל זה בא על חשבון נוחות. בשורה התחתונה שתיהן מצוינות.

השאלה אם ה-6 מרגישה "עגלה" ליד ה-3?

פורסם

ה 6 ממש לא עגלה. יש לה 155 כ"ס ומנופי העברת הילוכים על ההגה. ה 6 יותר "מתורבתת" מה 3. ה 3 מאיצה קצת יותר מהר ממנה ומרגישה יותר "פרועה". אבל פחות נוחה על מהמורות ופחות מרווחת. לכן למשפחה אני ממליץ בחום על ה 6.

פורסם
ה 6 ממש לא עגלה. יש לה 155 כ"ס ומנופי העברת הילוכים על ההגה. ה 6 יותר "מתורבתת" מה 3. ה 3 מאיצה קצת יותר מהר ממנה ומרגישה יותר "פרועה". אבל פחות נוחה על מהמורות ופחות מרווחת. לכן למשפחה אני ממליץ בחום על ה 6.

תודה רבה נראה לי שפתרת לי את הסוגייה, רק שאלה אחרונה, ה-3 פחות מרווחת מה-6 זה כבר סיכמנו

השאלה אם אפשר להסתדר איתה עם 2 ילדים קטנים, או שזה קצת קטן ולא נוח?

• תוכן חדש...