Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש G3 ולוקח ל WAZE המון המון זמן להסתנכרן לבד (למרות שזה יכול להיות באשמתי, ביטלתי את ה location services).

הפתרון שעובד אצלי:

א. מפעיל את GPS TEST : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=en

ב. האפליקציה מוצאת מיקום, ולוקח לה הרבה פחות זמן מWAZE + היא מראה לך את הלווינים שהיא קולטת בזמן הסינכרון ואחריו.

ג.סוגר את האפליקציה, ומפעיל WAZE. במצב זה WAZE כבר ישר מוצא מיקום.

פורסם (נערך)

תחזיר בחזרה את

location services.

וויז לא מוצאת שום לווין אלא מקבלת את המידע ממערכת ההפעלה שיודעת בכול רגע נתון את מיקום המכשיר ברמת דיוק מסויימת כאשר

location services מופעל.

אם וויז לא 'מוצאת' לוויין אז גם גוגל MAPS לא תמצא לווין ותקבל מיקום לא מדוייק המבוסס על אנטנות סלולאריות ונקודות WIFI.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, ה- location מופעל, אם לא גם GPS TEST לא היה מקבל שום מידע. location services לא פועל, כלומר אין מיקום לפי WIFI בין השאר.

WAZE מוצאת מיקום לפי GPS, פשוט לוקח לה המון זמן, ויתכן וזה קשור לביטול של ה- location services. לגבי GOOGLE MAPS לא משתמש בה, אז אני לא יכול להעיד.

פורסם
לי יש G3 ולוקח ל WAZE המון המון זמן להסתנכרן לבד (למרות שזה יכול להיות באשמתי, ביטלתי את ה location services).

הפתרון שעובד אצלי:

א. מפעיל את GPS TEST : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=en

ב. האפליקציה מוצאת מיקום, ולוקח לה הרבה פחות זמן מWAZE + היא מראה לך את הלווינים שהיא קולטת בזמן הסינכרון ואחריו.

ג.סוגר את האפליקציה, ומפעיל WAZE. במצב זה WAZE כבר ישר מוצא מיקום.

GPS TEST סה"כ מראה חיווי של הלווינים (בטווח, ובשימוש) היא אינה תורמת לקליטת הלווינים.

פורסם (נערך)

נכון. אבל לוקח לה הרבה פחות זמן להסתנכרן מ WAZE, וברגע שה-GPS נעול על המיקום WAZE ישר מסתנכרנת.

בנוסף, אתה יכול לראות אם באמת יש בעייה ב- GPS.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

מרק, מותקנת לי גירסה 4.4.2 , ולגבי GOOGLE MAPS הסרתי את רוב האפליקציות של גוגל (לא את WAZE אבל :-D), ולא ממש בא לי להשתמש בהם, או להתקין שוב.

לא כזה מפריע לי , לקח ל-GPS בין דקה וחצי לשתיים להסתנכרן היום במקום כמה שניות שכנראה היה לוקח לו אם הייתי משתמש ב-location services ושאר השרותים של גוגל . כמובן שזה עם שימוש בתוכנת GPS TEST לצורך נעילת ה- GPS ואז הפעלת WAZE . שוב, זה כנראה באשמתי ולא מפריע לי לעבוד ככה. פשוט חשבתי שאולי השיטה הזו יכולה לעזור לפותח השרשור להסתנכרן מהר יותר, או לחלופין לבדוק אם אכן יש בעייה ב- GPS (התוכנה גם מראה SNR של כל לווין מולו היא עובדת).

• תוכן חדש...