Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

אבא שלי היום ביצע חתימה על חוזה רכישה לרכב הנ"ל יד 2 בסוכנות SWTICH, מילה טובה - אחלה שירות ויחס, הרכבים שם מוצגים כמו שהם מהלקוח אל הרוכש אהבתי מאוד את הרעיון והקונספט החדש - זהו ביקור ראשון שלי שם.

מצב חיצוני טוב (תיקוני צבע ופח בקטנה), פנימי גם כן, מבחינת מנוע ונסיעת מבחן היה אחלה לגמרי ממש ספינה מפנקת, מלבד הרעש במהירות נמוכה של סיבוב ההגה (כנראה החופש + הציריות שבטופס הבדיקה, מעין רעש גרגור).

הרכב עצמו מגיע ברמת ה LTZ שלמיטב הבנתי היא הכי מפוארת בסדרה, ואכן כן עם ג'נטים 18 (אפילו צמיגים חדשים של יוקהומה S DRIVE ממה שזכור לי) סאן רוף וריפודי עור כל הרכב + בקרת אקלים.

החיסרון - טסט חודש הבא 2550 ש"ח (DAMN! זה יקר!)

נ.ב - הרכב עבר טיפול 90K לפני כחודשיים

הבדיקה שנעשתה היא ע"י הסוכנות עצמה, מתחייבים לגיר ומנוע, יש 5 ימים ממועד הרכישה לחזור בך ולהחזיר את הרכב + לקבל את כל הכסף חזרה, המחיר היה כ 16-17 אל"ש פחות מהמחירון ואני סבור שגם התיקונים הנ"ל לא יגיעו למחירון לאחר יישור קו.

לגבי סעיף של מעיכות בקורות תחתית - מה זה אומר בדיוק? לא משהו שראיתי יותר מדי מסיבוב חיצוני על הרכב

אז מבקש את עצות חברי הפורום היקרים על דוח הבדיקה הנ"ל על הרכב שאולי יעשה את אבא שלי מאושר? :p

New Doc 5_1.jpg

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

פגיעה בקורת תחתית - ככל הנראה הרכב ירד ממדרכה גבוהה וקיבל מכה.

בדוק כמה יעלו לך בולמי זעזועים חדשים ופנס קדמי - זה יכול להיות עסק לא זול.

בסופו של יום זה רכב לא מאוד מבוקש, עם ק"מ לא מאוד אטרקטיבי.

גם רכב יד 1 עם ק"מ חצי מזה במצב תצוגה לא יימכר במחירון, אז אל תתלהב מהעניין שגם אחרי תיקונים לא תגיע למחירון.

פורסם

כמו שרשמו לפני, הרכבים האלו בדר"כ לא נמכרים במחריון, גם שמורים להפליא.

לכן אם לאחר התיקונים אתה תגיע למחירון, לדעתי יש בשוק עסקאות טובות יותר

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

ידוע לי שהקמ לא מלהיב, לקחנו בחשבון, מה שכן זה המחיר לדגם ה ltz ולא לרגיל, כי כל מה שראינו היה הדגם הנמוך יותר במחיר דומה או פחות מיד 2.

תודה על התשובות, אעביר אותם לאבא שיעשה חושבים :)

Opel Adam S 2017

פורסם

טיפול 90 אלף לא אומר הרבה - אם לבעלים של הרכב היה אכפת ממנו הרבה דברים שיש בדו"ח בדיקה לא היו מופיעים שם. תושבת מנוע? בלמים? פנס חזית?

כנראה שהחליפו שמן וזהו בערך.

A3

A4

פורסם

ליאב, מעיכות בתחתית הם רושמים שם להרבה רכבים שנכנסים ל-SWITCH (מניסיון שלי ועוד 2 חברים), סוג של כסתח. כשבפועל אצלי לדוגמה, נעשתה בדיקה ע"י הקונה בקומפיוטסט והכל היה פיקס.

תבדוק מה עם הגיר, נקישות זה גם כסתח בד"כ. לגבי השאר, נורמלי לחלוטין.

למגיב מעליי - אני בספק רב, גם אם הייתי לוקח רכב חדש מהחברה ומכניס לבדיקה שם, אם לא היו מופיעים שם חלק מהדברים. בספק (כן, גם מעיכות בתחתית).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יותר מוזר שבעל הרכב החליף תושבות מנוע ב 90K, לכן זה היה מוזר כשהם כתבו את זה בדוח בדיקה, גם האנשים SWITCH אמרו זאת.

מאור30 למה לא היית נוגע ברכב? בגלל איזה סעיף?

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

לפי דעתי האישית זה רכב בקטגוריית "ספינת דגל טובעת".

חסר רכבים. השוק גם ככה מת לגמרי, סה"כ בן 6 שנים, למה בלאי כזה בק"מ כזה?

מצד שני כתבת שהיא נמכרת ב 15 מתחת למחירון אז בתכלס סביב ה 10 אתה מתקן את כל הריג'קטים ועדיין נשאר מתחת למחירון, אז בסה"כ אולי כן שווה.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...