Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז שוב פונים למקור כל הידע האנושי לפני שמחליטים אשמח לקבל חוות דעת או המלצות. יש הבדל של 1000 שח בינהם בסופ"ש ( כרמל יותר יקר). ובלי קשר אם אני כבר באזור חיפה ממש אשמח לקבל המלצות לבילוי עם האשה. מסעדות ומקומות לטייל.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שנמצא במרכז הכרמל מול גן האם (אני חושב דן פנורמה) ולו רק בגלל המיקום.

אתה יוצא מהמלון, אתה במרכז הכרמל, מלא מסעדות, פאבים, גן חיות, תענוג.

דקה מהמלון יש את מסוף כרמלית שמוריד אותך לעיר התחתית לחוויה שונה אבל גם מגניבה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

דן כרמל זה לא שנמצא 40 מטר במורד שד' הנשיא?

עריכה: בדקתי ו(למרבה הפלא יש לציין) צדקתי, דן כרמל זה באמת זה שנמצא 40 מטר במורד שד' הנשיא.

ככה שמיקום הוא לא פונקציה.

דן פנורמה נראה (מבחוץ) יותר מגניב. וזה כל מה שיש לי להוסיף לדיון הזה :oops:

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אז אחרי שסגרת על המלון,

מול המלון יש את גן החיות של חיפה, אפשר להעביר שם 2-3 שעות בכיף. אם תבואו מוקדם בבוקר, סיכוי טוב שתראו את האריה בפעולה ולא ישן :). כמובן שבחיפה יש ים נהדר ולא עמוס כמו החופים של תל אביב.

אם אתם בקטע ספורטיבי, אז בטיילת של חיפה יש מועדון גלישה ואפשר להשכיר או לקבל שיעור על גלשני חתירה. אם תרצה אני אוכל לתת לך איש קשר שם.

הליכה מהמלון יש מספר ברים, לאלו שנמצאים ברחוב יפה נוף יש אחלה נוף למפרץ. רוב המסעדות, הגלידות והפאבים נמצאים ברחוב מוריה שזה בעצם הרחוב הראשי שעליו נמצא המלון.

יש לך את איזור העיר התחתית המתחדש, תוכלו לסוע אליו בכרמלית שנמצאת ליד המלון (אם היא עובדת, יש מצב שסגורה לשיפוצים).

בעיר התחתית יש מספר מסעדות וברים נחמדים ואפילו כמה מיתולוגים כמו מעיין הבירה או העוגן (אישית ממליץ על אדוארדו, בשר ארגנטינאי ומחירים נוחים). על דוניה רוסה בעין הוד (20 דקות מחיפה) אני לא צריך להרחיב, נכון?

אם אתם בקטע יותר אותנטי ברחוב הואדי יש אחלה פלאפל, חומוס וכנאפה.

יש לך את יערות הכרמל שאפשר לטייל בהם או לעשות פיקניק נחמד. יש את בית אורן ואפשר לצאת לטיול רכיבה על סוסים.

בקיצור, אם תגיד מה יותר מעניין אתכם, אני אשמח לתת לך המלצות יותר ספציפיות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

דן כרמל. לדעתי יותר מפואר ויותר חדש.

זה המלון האהוב על אישתי ואלי עם הילדים, ועל עוד חבר פורום יקר שאני לא אחשוף את שמו.

בגלל שזה חיפה אין במלון עארסים בכפכפים, על נשותיהן והגורים המעצבנים שלהם.

אני מזמין אותו על בסיס ארוחת בוקר בלבד, ובערב /אחה"צ עולה 400 מטר לנותן לילדים להתפרע ולהזמין מה שבא להם. זה עדיין יותר זול מ 90 שקל לילד לארוחת ערב...

יש ממש שם גם פיצריה מצויינת, גם ג'אפניקה, גם ארומה, בקיצור הכל.

גן החיות מומלץ.

את הילדים לקחתי לכרמלית והם היו בטירוף של "אנחנו נוסעים ברכבת תחתית".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הסיבה היחידה שהלכתי על חיפה ולא אילת זה כי אין לי כוח להוציא כמה אלפים בשביל לשבת בבריכה עם ערסיאדה. אבל עכשיו תסבכתם אותי עם פנורמה וכרמל.. בנתיים בדקתי וראיתי שיש גם כוכב אחד לאובתו של הכרמל כנראה משם הפרש המחירים. לגבי מעיין הבירה זה מקום שאני חייב להגיע אליו מרוב שחפרו עליו בבלייזר. על דוניה רוסה אכן אין מה להרחיב אבל אני חשבתי יותר בכיוון של אורי בורי והמסעדות של הבוקרים בצפון. ( מיצו'ס הטחנה ועוד)

פורסם

אורי בורי זה רמה בפני עצמו, לפחות פה בצפון.

מעיין הבירה אינו פתוח בשישי בערב \ שבת, ככה שתתכנן את הזמן בתבונה ואל תבוא עם צפיות בשמיים.

פורסם

אם אתם אוהבים מסעדות איטלקיות, מאוד ממליץ על רפאלו בקסטרא (צמוד לקניון חיפה).

משם אפשר לקפוץ לטייל בים, מרחק של 3 דקות נסיעה משם.

עריכה: מומלץ להזמין מקום מראש.

פורסם

לא יודע איך לא צוין עד עכשיו. כשאתם בחיפה - גן הבהאיים.

אגב לא יודע אם סגרת כבר מלון, ברדיוס של דן פנורמה וכרמל יש גם את מלון קראון פלאזה, אתה יכול לבדוק גם אותו.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

^ אל תגזים. אמנם נכון שיש עליות, אבל גם אני - פדלאה עם תעודות - צלחתי סיבוב מלא של הגן.

כל עוד לא קשה ללכת ללכת באופן כללי, לא יהיה קשה ללכת בגן החיות. הרי אתה גם לא הולך רצוף. הולך, קוף!!!! הולך, אריה!!! אה, הוא ישן. הולך, דובי!!! וכן הלאה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
דקה מהמלון יש את מסוף כרמלית שמוריד אותך לעיר התחתית לחוויה שונה אבל גם מגניבה.

נכון לעכשיו הכרמלית מושבתת - מבחינה טכנית היא רכבל ועכשיו צריך להחליף את הכבל, שלוקח המון זמן להזמין אותו (בחו"ל), להביא ולהרכיב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גן הבאהיים זה אובייס בגלל זה לא ציינו. אני רק אציין שהאישה בחודש שמיני ככה שטרקים זה לא בשבילה

פורסם
^ אל תגזים. אמנם נכון שיש עליות, אבל גם אני - פדלאה עם תעודות - צלחתי סיבוב מלא של הגן.

כל עוד לא קשה ללכת ללכת באופן כללי, לא יהיה קשה ללכת בגן החיות. הרי אתה גם לא הולך רצוף. הולך, קוף!!!! הולך, אריה!!! אה, הוא ישן. הולך, דובי!!! וכן הלאה.

תענה על זה שאתה סוחב ילדה בת 4 על הכתפיים ועגלה עם בת שנה בתוכה..קשה?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...