Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיסקו, היסטורית דן כרמל הוקם כ-20 שנה לפני פנורמה. בפעם האחרונה בה ישבתי באולם הכנסים שלו הוא הה די מהוה, אבל חלפו מאז כמה שנים ואולי הוא זכה לשיפוץ. בין שני המלונו יז גם מלון נוף, דונני שלאחרונה זכה למיתוג מחודש. בסיסית הוא יותר זול.

.פותש - חוות דעת על מלונו מחפשים ב-triadvisor.

לגבי גני הבהאים, המסלול הוא בירידה וצריך לחזור בתח"צ או מונית, לדעתי לא מומלץ לאשה שכרסה בין שיניה בגלל המדרגות הרבות.

איזור מרכז הכרמל והמשכו, ציר מוריה הם מרכז של מסעדות, בתי קפה ופאבים. לא אוכל להמליץ כיון שאני מעדיף את המטבח של אשתי. אפילו שמו לא מסוגל להתחרות בה.

טיול לפנות ערב לאורך טיילת דדו, שלאחרונה חוברה לפרק הכט, יהיה בילוי חביב מאד, ואפשר לתבל בישיבה באחד מבתי הקפה והמסעדות השוכנים לארכו. למרגלות המלינות המדוברים נמצעת טיילת לואי, אבל תמצו אותה ב-10 דקות.

ביליי שמתאים לכל אשה הוא סיור בכפרי הדרוזים, היא תתענג על השוק. ודצת יתג כחוג זכרון, עם המדרחוב שלה שלפחות בשעות מסויימות תוסס.

אם יש עניין תוכלו להנות ממוזיאון המדע בבניין הטכניון ההיסטורי בהדר, וממוזיאוני חיל הים והימי ליד מחלף אלנבי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אם אתם בקטע של פונדו, במרחק יריקה משני בתי המלון הנ"ל נמצא אחד המקומות הבודדים בארץ שבו ניתן ליהנות מפונדו גבינות שווייצרי אמיתי - VOILA (וואלה). גם בלי קשר לפונדו אשתי ואני נהנים לפקוד את המקום הזה מפעם לפעם, יש שם אוכל מצוין ושירות מעולה.

אם מבשלת בירה זה הקטע שלך (כן, אני יודע שאישה הרה יכולה לצרוך אלכוהול בכמויות מזעריות), ליבירה זה המקום שלך. קומת הכניסה היא ללא עישון.

תהנו מהחופשה. ללא ספק, בחרתם כנראה בעיר היפה ביותר בישראל.

נ.ב.: עדיין על ציר מוריה, קצת דרומה מ- וואלה ובצד שממול, יש מקום שמכינים סנדויצ'ים מטמטמים עם כל מיני נקניקים ורטבים מיוחדים. ברח לי השם, אבל אם תלכו שם קצת אז אין סיכוי שתפספסו אותו.

בצד של וואלה, משהו כמו 50-100 מ' לכיוון דרום, יש מקום של וופל בלגי משהו גוטה גוטה.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
^ אל תגזים. אמנם נכון שיש עליות, אבל גם אני - פדלאה עם תעודות - צלחתי סיבוב מלא של הגן.

כל עוד לא קשה ללכת ללכת באופן כללי, לא יהיה קשה ללכת בגן החיות. הרי אתה גם לא הולך רצוף. הולך, קוף!!!! הולך, אריה!!! אה, הוא ישן. הולך, דובי!!! וכן הלאה.

תענה על זה שאתה סוחב ילדה בת 4 על הכתפיים ועגלה עם בת שנה בתוכה..קשה?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

עשיתי 3ימים בפריז עם ילד בן 3.5 על הכתפיים (ושני אחיו הגדולים על הרגליים, תחשוב על ההשגח במטרו). זה קשה, אבל אפשרי.

טוב, הייתי צעיר (42).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגן האם יש פאב עם עשרות סוגי בירה-הכל מחביות!

בעיר התחתית-ביסטרו וניה פתוח גם בשבת או מסעדת כולה-לא בשבת. שוה לקפוץ גם לכפרי הדרוזים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מלון דן כרמל הוא מלון יקר ולדעתי לא מצדיק לעיתים את המחיר. אם חניה לרכב זה חלק מהשיקול קח בחשבון שחניית המלון מאוד מאוד קטנה ובתשלום (כנראה שלא תמצא שם חניה) והחניון הציבורי הקרוב ממוקם מרחק של כ-400 מטר מהמלון (לא קרוב).

BassHead:vamp:

פורסם

אפשר לחנות במרכז פנורומה (לא מצוד לדן כרמל, אבל גם לא רחוק) ולא חסרה חניה בכחול-לבן בשד' הנשיא או יפה נוף, בודאי בשעות הלילה, אם לא השתנה משהו היא חופשית בשעות הלילה וכן משש בצהריים עד ראשון בבוקר.

פורסם
שלוקח המון זמן להזמין אותו (בחו"ל), להביא ולהרכיב.

בטח הזמינו באיביי וזה תקוע בדואר, או שמחכים לחתימה של מוסך מורשה כדי לקבל אישור משרד התחבורה...

:-)

פורסם

טוב הגעתי לפה.. בלעתי לקרדה רצינית כשהודיעו לי חגיגית שנמחיר לא כולל מע"מ. לאחר הבאסה הראשונית התאוששתי ועליתי לחדר. עכשיו מחפש מסעדה טובה. המליצו על מסעדת הבנק אבל אני לא ממש סומך על הממליץ. מה אתם אומרים?

פורסם
טוב הגעתי לפה.. בלעתי לקרדה רצינית כשהודיעו לי חגיגית שנמחיר לא כולל מע"מ.

הזמנת דרך Booking.com/Hotels.com/Expedia או אחד מחבריהם? כיון שסיפור המע"מ מוכר לכל מי שבדק את הנושא.

פורסם

כן הזמנתי דרך בוקינג וכן שמעתי על זה פעם. רק שהם מוסיפים את הסעיף כל כך למטה וכל כך בקטן שאתה פשוט לא שם לב לזה. הקטע שהמלונאים אחרי זה לא מבינים למה אין להם לקוחות.

• תוכן חדש...