Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי קנה אוטו שנת 2003 ממגרש, עכשיו כל האוטו מפוצץ בסקיי, כאילו זרקו פצצת אטום של סקיי ברכב.

יש על כל מקום אפשרי,איפה שאני לא יגע בכל מקום יש סקיי, וכל הידיים שומניות ומסריחות מהחר* הזה(סליחה על הבוטות, אבל זה באמת המילה היחידה שיכולה לתאר את החומר הנוראי הזה).

יש משהו שהייתם ממליצים לעשות בעניין? כיצד להעלים את החומר סופית מהרכב?

תודה רבה לעוזרים.

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

כנראה לא סתם הפציצו אותו בחומר הזה, ברגע שתוריד אותו יתחיל להופיע לך בפלסטיקים הבדלי צבע קטנים או כתמים כלשהם.

ממליץ לקנות תכשיר כלשהו לחידוש/ אטימת הפלסטיקים.

פורסם

או שרצו לתת למראה הפלסטיק מראה חדש מרוב הברק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני רכשתי רכב יד שנייה מיבואן, והדשבורד היה מפוצץ ספריי (לא כל האוטו כמו שפות"ש מתאר). לדעתי חבל להתאמץ יותר מדי, תוך כמה ימים זה נעלם מעצמו.

גם היה כיסוי הגה פרחוני מזעזע, אבל זה היה פחות בעייה להסיר :lol:

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

לא זה לא עובר, הוא קנה את הרכב 26 לאפריל.

והסקיי עדין ברכב,אומנם בהרבה פחות ממה שהיה, אבל עדיין יש כמויות מכובדות

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

הכוונה לספריי שמרססים אותו על הדשבורד / פלסטיקים כדי לתת תחושת ברק ו"נקיון".

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...