Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חייב את עזרתכם והמלצותיכם,

אופל מוקה 2015 חדשה או סובארו xv 1.6 אוטמטית חדשה?

נוסע בערך 20.000 קמ בשנה

מה עדיף? לא נוסע בשטח יותר מדי, חשוב שיהיה בטיחותי עם מרווח סביר, כמו כן מי מהן שומרות על ערך גבוה יותר? ומבחינת טיפולים? מי עדיפה?

תודה

פורסם

שמירת ערך קשה להגיד, מכוניות חדשות בשוק הישראלי.

דגמים וותיקים יותר של סובארו ממש לא שומרים על הערך שלהם וממש לא סחירות, לא יודע לגבי אופל.

במשפחתי אופל אסטרה 2012, מנוע 1.4 ומאוד מרוצים.

בצע נסיעת מבחן ותחליט

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אני מרשה לעצמי להתנבא , לדעתי סובארו תהיה שמירת ערך טובה יותר. בנוסף הxv מרווחת יותר מאחור. אבל היא די עגלתית- ביצועים ממש לא מרשימים צריך לסחוט את הדוושה כדי להתקדם באופן סביר. באופל לא נהגתי אבל אל פי הנתונים היבשים היא צריכה להיות זריזה יותר משמעותית

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בתכלס עשיתי נסיעת מבחן על ה xv והאוטו באמת נוח ומרווח אבל המנוע...114 כ"ס לעומת הטורבו במוקה שם יש 140כ"ס.

בתכלס היום אני נוהג על ברלינה טורבו וזה אותו מנוע , הוא ממש חזק וההאצה שלו מרשימה...

אני די מתלבט :roll:

פורסם

אתה לא נוסע בשטח אז אין ל-XV שום יתרון. האופל עדיין יקרה כך שבמחיר שלהן עדיף לוותר ולקנות ספורטאז'.

פורסם (נערך)

מה אתה מחפש באוטו?

נהגתי על שתיהן והן מאוד שונות אחת מהשניה.

האופל חזקה, איכותית ומאובזרת אבל קשיחה וצפופה.

הסובארו מרווחת יותר, נוחה ונראית מעולה אבל חלשה נורא, לא איכותית ועירומה מאבזור. היות ואתה לא נוסע בשטח, היתרון המרכזי של הסובארו מתבטל.

צריכת הדלק בשתיהן יצאה לי דומה מאוד (12 וקצת בתנאים לא קלים).

טיפולים אני מאמין שיהיו דיי דומים ופחות או יותר בסדר הגודל של הברלינה.

שמירת ערך - קשה לדעת מה יהיה, אבל שתיהן משווקות כבר יותר משנה וחצי ככה שאפשר לבדוק כמה הן עולות עכשיו ביחס לחדשה ולראות מי מהן שמרה טוב יותר. זה לא מדע מדויק אבל יתן לך איזשהי אינדיקציה.

לגבי הספורטאז' - הייתי שוקל אותו רק במקום הסובארו, האופל חיה אחרת לגמרי. היא מאובזרת ואיכותית יותר והספורטאז' פשוט ממקסם את ערך המטראז' לשקל. אם זה מה שאתה מחפש, הוא אחלה אופציה. אם לא, אז הייתי נשאר עם האופל.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

היי ,

תודה על התגובות,

בעקרון מבחינת המנוע אין ספק שהמוקה מציע יותר,

מבחינת האבזור דווקא בסובארו נתנו לי הצעה שכוללת כמעט הכל

(מולטימדיה מבוססבת אנדרואיד, חיישני ומצלמת רוורס, בלוטות מקורי, מובילאיי)

מה אומרים?

פורסם

וה XV ממש יפיפיה מבחוץ שלא לדבר על הפנימים העגום והמשמים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני יותר אוהב את האופל באופן אישי, אבל מסכים עם זה שרשם מעלי שכנראה הסובארו תשמור על יותר ערך. אם שמירה על ערך זה משהו שאתה מחפש אז באמת הייתי שוקל את הספורטאז', לדעתי אם תחליף ספורטאז' 2015 ב2018/19 אתה עדיין תקבל כסף לא רע בכלל, קיה הולכת ומתחזקת פה.

פורסם

לאופל יתרון מנוע (טורבו 140 כ"ס), לסובארו יכולת שטח כלשהי בגלל ההנעה הכפולה, אבל שניהם כלי בינוניים מכל פרמטר אחר. לדעתי במחיר הזה ספורטאז' עדיף. הוא לא חף מחסרונות אבל במחיר שבו הוא נמכר זו ממש מציאה.

פורסם

את הספורטאז תמצא בכ- 10k פחות כיד2 עם אפס קמ מליסינג. או שתפנה לcasper מהפורום הוא מנהל אולם קיה.

בכל מקרה - לא כתבת מה אתה מחפש. למה למשל לא קיה סול? רנו? וכו.

אגב יתרון לסובארו זה 5 שנות אחריות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...