Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם יש כאן מישהו שיכול להמליץ (לחיוב או לשלילה) על חברת אחסון ?

אני צריך לאחסן את תכולת הדירה שלי לתקופה של מספר חודשים/שנה(התכולה די סטנדרטית ולא מוגזמת בנפח/כמות)

אודה לממליצים!

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מתעלק - למה אין לנו בארץ STORAGE UNITS כמו שיש בארה"ב?

פשוט ללכת לאיזור תעשייה גדול כלשהו או משהו בסגנון,וכל אחד יכול לשכור יחידה שכזו במחיר לכל כיס.

או שניסו פעם בארץ ולא הלך?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הנדלן בארץ יקר מדי כדי שזה ישתלם למישהו תחשוב איזה גודל צריך בשביל זה ואז תבין שיותר רווחי להשכיר את כמשרדים או מפעל או משהו בסגנון

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

נכון, אז במקום להשכיר יחידות איחסון במקומות כמו, נגיד, איזור תעשיה ירוחם, עדיף שיעמדו שם בניינים נטושים.

לא חסר מקומות בצפון ובדרום, ששם אפשר להרים דבר כזה, לשים שם מכולות, גדר ושומרים, ולהשכיר מכולות לפי יום/חודש/שנה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני אחסנתי לפני 10 שנים אצל סאם אחסנה בצומת הסירה בהרצליה.

יש להם כמה אפשרויות אחסון, אני בחרתי בזולה (קונטיינר סטנדרטי שלם עם מנעול תליה).

יש באתר שמירה 24 שעות, ביטוח מלא ומערכות כיבוי אש, וכמו כן הדברת מזיקים/מכרסמים באופן סדיר(לטענתם).

היה שם בחור בשם משה, קואופרטיבי וחביב. מפתיע, אבל משום מה עדיין שמור לי מספר נייד שלו - 050-5212710.

כמובן שיש מצב שאחרי 10 שנים הוא לא עובד שם יותר, אז הטלפון במשרד - 09-9550500

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
נכון, אז במקום להשכיר יחידות איחסון במקומות כמו, נגיד, איזור תעשיה ירוחם, עדיף שיעמדו שם בניינים נטושים.

לא חסר מקומות בצפון ובדרום, ששם אפשר להרים דבר כזה, לשים שם מכולות, גדר ושומרים, ולהשכיר מכולות לפי יום/חודש/שנה

דווקא יש בדיוק כאלה עסקים בארץ.

זה לא נראה מאורגן כמו הסטוראג' יוניטס בארה"ב אבל עדיין משרת את המטרות שלו.

סתם דוגמא מהשרוול:

http://www.shirutai-ahsana.co.il/

תעריפי אחסון תכולת דירה הנמוכים ביותר שתמצאו: עלות השכרת מכולה 20' (כ-33 קוב' נפח) לחודש עומדת על 700 ₪ בלבד + מע"מ

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טיפ כללי:

אחותי אחסנה בזמנו חפצים עקב מעבר זמני לחו"ל, וכשחזרה גילתה ששואב הדייסון נעלם.

עכשיו לך תחקור שנתיים אחרי האם הוא נעלם בשלב ההובלה או האחסנה.... מן הסתם על זה בנה הגנב...

לכן רצוי ללוות את הציוד בעת ההובלה ולערוך רשימה של כל החפצים, ולסמן את קיומם בעת ההעמסה והפריקה.

פורסם

ממליץ בחום על אביה - http://avia10.co.il/

אחסנתי אצלהם תכולה של דירה למשך 7 חודשים. שירות מעולה.

אתה מקבל קוד שנותן לך גישה למתחם עצמו ומכולה פרטית שלך עם מנעול שאתה מביא ,ככה שאף אחד לא יכול לגעת.

המתחם עם שמירה ומצלמות ומוקד 24/7 למקרה שהקוד לא עובד או משהו כזה.

לא זוכר עלות אבל הם היו טיפה יותר יקרים מהשאר, אבל זה שווה את זה במיוחד אם מדובר על תכולת דירה

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תוכן חדש...