Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG 3 במבצע חבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו לא ננבא עתידות לגבי סחירויות עתידיות של רכבים חדשים.

-באם לרכב מסויים לא יהיה או יהיה שוק, האשם ההתחלתי יהיה תמיד היבואן.

-כי הוא לא דאג לפרסם מספיק את הרכב באמצעי התקשורת, כפי שעשו דאצייה למשל.

-כי הוא לא דאג למלאי מספיק למסירה.

-וגם רכבים לנסיעת מבחן בכל האתרים: WHEEL, ICAR, CARTUBE, AUTO, ועוד...

כדי להפריך דעות קדומות על "הסינים", צריך לבצע מבחנים השוואתיים בין הסופר מיני. אבל בגלל הפרשי מחיר גבוהים בין הרכבים הללו, זה לא יהיה הוגן.

ובכל זאת שימשהו יקרא את השורות הללו וירים את הכפפה, וכן יובצע נסיעת מבחן מקיפה והשוואתית לסופר מיני האחרות, ויביע בסופו של דבר את דעתו, בתור עיתונאי רכב מנוסה בתחום.

והשורה התחתונה היא כמובן המחיר. מדובר ברכב חדש, ולא משומש. וכך צריך להתייחס. זה לא נכון להשוות אותו לרכב בן שנה, שנתיים. האם משווים מזדה 3 חדשה 2015, למרצדס בת 6? כי הם גם עולים אותו מחיר.

ה-MG3 ב-58000 שקל, זו עיסקה טובה. ושוב כישלון הרכב הזה אצלנו או הצלחתו, תלויים אך ורק ברצון היבואן עצמו, ולא בשוק, באם יהיה כזה או לא.

פורסם

יוסי, סליחה, אבל אם הנוסחא הייתה כזאת פשוטה מזמן מישהו היה מפצח אותה.

נסתכל רגע על מלכות המכירות שלנו -

סובארו dl - רכבים נעולים באולם התצוגה.

מזדה לנטיס/3 - לא תקבל שקל הנחה מהיבואן בזמן שהוא מסבסד לליסניג בענק.

קורולה - אין שקל הנחה, תגיד תודה שיש רכב למכירה.

זה כן נכון להשוות רכב חדש לרכב משומש באותו מחיר.

אדם מחפש את הרכב הכי טוב בשבילו בתקציב שלו. לא תמיד צריך להיות נעול על חדש.

אגב - רכבים לנסיעות מבחן זה טוב רק אם הרכב טוב. לתת רכב ושיקטלו אותו זה לא תורם כל כך. (אגב אין לי מושג איך הmg3 - אפילו לא ראיתי אחת במציאות)

פורסם

יוסי, נכון שאף אחד לא מחזיק כאן את כדור הבדלוח, אבל תסכים איתי שאם תרכוש היום איביזה רפרנס ידנית בת שנה וחצי-שנתיים בסכום המדובר, אתה יודע שבעוד שנתיים לא תהיה לך בעיה לקבל על הרכב את ה30K (בערך) בתקופה סבירה. לעומת זאת, לא בטוח בכלל שתקבל את אותו הסכום או קרוב אליו על הMG3 משומשת בת שנתיים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני מופתע שאף אחד כאן לא כתב מילה על ההתנהגות של הרכב הנ"ל שקיבל מחמאות בכמה מבחנים , בנוסף לזריזות , עד כמה שידוע לי זאת הסופר מיני היחידה שנמכרת כיום עם הגה הידראולי ולא חשמלי.

ולגבי ה3 כוכבים שהתקבלו במבחן הריסוק , באותו המבחן שעברה הMG גם המגאן שקיבלה 5 כוכבים ב2008 קיבלה 3 כוכבים וכך גם פיז'ו 301 וסיטרואן סי אליזה , כך שלא הייתי ממהר להפוך אותה למלכודת מוות לעומת איביזה עם 4 כריות אוויר .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

הרנו נבחנה אחר כך וקיבלה 4/5 כוכבים בגלל שההתראה על אי חגירת חגורות מאחור הייתה חלשה מדי.

תשווה את הקליאו שהיא הסופר מיני ולמרות 4 כריות האוויר היא זכתה ל5 כוכבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אז חזרנו לדון ברכבים חדשים.

ואם כבר עושים השוואה בין רכבי סופר מיני, לא ניתן להתעלם מכך שה-MG אינה שייכת לקטגוריית המחירים של סביב ה-70000 שקל פלוס, אלה הרבה פחות. כמה פחות? כמעט 20% מהאחרות.{איביזה, קליאו, פיאסטה וגם הסנדרו, למרות מחירה המופרז אצלנו.}אבל גם לא נופלת הרבה מהם בתחום הדינמי. אפילו עדיפה על רובם בתחום הביצועים.

ואם הגענו למסקנה שב-58000 שקל אין לה מתחרים של ממש מבחינת מחיר, ב"סוםר מיני", במחירה היא מוצבת מול קטגוריית המיני, ושם היא מנצחת בגדול, מלבד צריכת הדלק שלה.

אם רוצים לקטול את ה-MG3, זה רק בתנאי שבוצע מבחן השוואתי בין רכבי הסופר מיני. מבחן לא חד צדדי, וללא דעות קדומות.

וגם אם היא תפסיד בנקודות בודדות במבחן הזה, מחיר הקנייה שלה מפצה על כך ובגדול.

פורסם

תודה לכל המשיבים על הדיון העינייני.

עד כמה שאני זוכר כל מה שנאמר כאן בגנותה של הMG3 נאמר לפני כמה שנים בדיוק על האלטו שהיתה אז יקרה יותר ממה מהMG3 היום ונטולת אבזור לחלוטין.הדבר הזה לא מנע ממנה להיות להיט מכירות וגם מה שנקרא game changer בעולם הרכב.

אם כך,מדוע נראה שהסיפור יהיה שונה עם הרכב הנ"ל?במבצע הנוכחי ב57K לגרסה הבסיסית אני לא מכיר שום סופר מיני(שלא לדבר על מיני) שיכולה להתחרות בה. ב62K הגירסה הבינונית כוללת חישוקים קלים,שליטה מההגה,הגה מצופה עור,פגושים ספורטיביים בצבע הרכב ,אגזוז מצופה כרום ועוד ועוד..

פורסם

תראה, אני לא מכיר את הmg.

היתרון של האלטו זה מותג חזק ורכב שלא מבייש אותו.

מדובר ברכב חסכוני, זול ואמין. האלטו לא איכזבה.

הmg קיבלה ביקורות פושרות מאוד והחשש סביבה גדול. האם זה מוצדק? לא יודע כי אני לא מכיר אותה. אבל כמו שאני הייתי חושש לרכוש אותה - רוב האנשים ינהגו כמוני.

פורסם

נקמיצ'י - את ההודעות שלך צריך למסגר ולשלוח לאנשי השיווק של היבואן, שיהיה להם על מה לחשוב בפעם הבאה שהם יתהו "למה אנחנו לא מצליחים למכור את ה-MG3 הזאת".

המכונית עצמה באמת לא רעה. אני לא אגיד לך שהיא ברמה של סקודה פאביה החדשה, כי היא לא, אבל היא גם לא עולה כמוה. ותכלס כשאתה משקלל את מה שהיא נותנת לך לעומת מתחרות אחרות באותו הסכום (כ-60-70 אלף ש"ח) - אתה מבין שאין הרבה אלטרנטיבות ידניות, קצת חזקות, נאות ומאובזרת בתקציב הזה.

אם היה להם את האומץ להציף את הרחובות במכוניות כאלו, לתת לחשדניסטים כמוך להרגיש בעצמם ולראות שהשרץ לא כזה נורא - דברים היו נראים אחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...