Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז השאלה דיי בכותרת.

מה החוק אומר במידה ומתפטרים ממקום עבודה לאחר שנה וחודש כאשר המשרה הינה משרת סטודנט של מינימום דרישה 80 שעות בחודש-בפועל נעשו כ150 שעות.

תודה,

בן.

Got To love It

פורסם

הכספים שהופרשו הם שלך אבל הם כבר בקרן. זכותו של המעביד לא לתת לך מכתב עבור הקרן לשחרור שלהם אם אתה לא עומד בדרישות (קרי אינך מפוטר).

החריג הוא אם אתה חתום על סעיף 14.

לגבי תנאים המזכים הוא לא פירט שום תנאי פרט לזה שהוא עזב. אם היה מציין גיוס לכוחות הביטחון או משהו דומה זה היה סיפור אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צביקי, אתה טועה.

המעביד לא יכול למשוך את הכספים מהקרן אבל יכול למנוע מהעובד לקבלם לפני גיל הפרישה.

ראה כאן ציטוט מהחוק: "הפרשות אלו לא יהיו ניתנות להחזרה למעבי, למעט במקרה שהעובד התפטר בנסיבות שאינן מזכות בפיצויים וימשוך כספים מקופת הגמל לפני שקמה לו הזכות לקבלת כספים מקופת הגמל לפי תקנונה בשל אירוע מזכה, או אם נשללה זכות העובד לפיצויי פיטורים בפסק דין מכוח סעיפים 16 ו – 17 לחוק פיצויי פיטורים התשכ"ג - 1963."

פורסם

יש מקרים של עובד שנוטש מקום עבודה או מתנהג בצורה לא הולמת ולכאלה בדרך כלל מעסיקים לא יתנו פרס.

פורסם

קצת סיבכתם אותי,

יש הפרשה לפנסיה החל מתחילת עבודתי.

ידוע לי שיש עניין של פיצויים שמחושב לפי כמות השנים שאתה עובד בחברה כפול משכורת ממוצעת של שלושה חודשים אחרונים.

זה לא תופס במשרת סטודנט או שההבנה שלי שגויה מראש?

Got To love It

פורסם

פיצויים זה לפיטורים ולא התפטרות.

מה שכן, היום חלק מהפיצויים חייב להיות מופקד בקרן הפנסיה אבל כדי למשוך אותו אתה צריך את הסכמת המעביד.

חוקי העבודה לסטודנט הם כמו לכל עובד אחר.

• תוכן חדש...