Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרסו - לצערי אין חדש תחת השמש..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע פניתי דרך הרשת לקרסו על מנת לתאם נסיעת מבחן על הקפצור , השארתי מספר טלפון ואכן חזרו אלי במהרה תאמנו פגישה ביום ששי בה ביקשתי בפירוש שיהיה רכב זמין לנסיעת מבחן כיוון שזה תנאי לרכישה.

נאמר לי אין בעיה , תואמה פגישה ל 9 בבוקר לסניף וולקן בקריות.

הגעתי יחד עם זוגתי לחיים ביום ששי לסניף קרסו בצומת וולקן... , מחפש את הקפצור באולם התצוגה על מנת להיכנס לשבת ולבדוק ראשית אם הרכב מתאים לזוגתי,הפתעה ראשונה, אין רכב בתצוגה...

המוכרת איתה תואמה לנו פגישה מגיעה ומודיעה לנו שאכן אין רכב תצוגה כיוון שאין רכב למכירה בחודשים הקרובים ????

אז מדוע זימנו אותי לפגישה אני שואל?

ביקשתי רכב מהמלאי לאספקה מיידית ונאמר שאין בעיה , אז להיכן נעלמו הרכבים ?

מדוע כאשר שוחחתי עם נציגת המכירות המידע הנ"ל לא נאמר לי מראש ?

אולי הייתי בכלל מוותר על העונג הזה ??

אמרתי לעצמי אולי נעשה לימונדה מהלימון הזה...וביקשתי לבצע את נסיעת המבחן אשר תואמה מראש ובכן כנראה הייתי תמים וגם נאיבי ...הרכבים בשטיפה ידעה אותי אשת המכירות, אולי תשבו ונדבר על הרכב ועוד חצי שעה הרכב יחזור ויתאפשר לצאת לנסיעת המבחן ??

אפשר לומר בעדינות שלי זה כבר די הספיק ושאלתי את המוכרת הנחמדה אם זה אינו זלזול מוחלט בלקוחות לקבוע פגישה כאשר אין רכב זמין למכירה , אין רכב לנסיעת מבחן למרות שתואם מראש מספר ימים קודם.. , ואם כל הנושא לא נראה לה זלזול בזמני ובי כלקוח.

פה הגיעה התשובה שגרמה לי להגיד לה תודה רבה ולעזוב... , אם אתה לקוח רציני ומוכן לשלם על הרכב במלואו בעת החתימה אני מוכנה להיכנס לרשימת ההזמנות ולקחת רכב ללקוח אשר שילם רק מקדמה ולהעביר אליך...

אתם מבינים את זה חברים...יושב אדם בבית אשר הזמין רכב ושילם מקדמה ,אבל אם אתה מגיע לקרסו ומשלם את מלוא הסכום , קרסו יתנו לך עדיפות , והמזמין המקורי של הרכב אכל אותה !!

מעצבן מאוד האמת, בזבוז הזמן הכעיס אותי מאוד ובעיקר חוסר היושרה, בדרך עצרנו באחת מחברות הליסינג אשר במגרש נחהלה קפצור חדשה 0 ק"מ...

הרכב זמין לאספקה מיידית, המחיר נמוך בכ15% מהמחירון הרשמי, הבעיה היחידה היא שאשתי לא התלהבה מהרכב.. , לך תשבור עכשיו את הראש למצוא חלופה במחיר שפוי..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רנו וולקן.. מממם.. that things a bell

הם לא עשו את אותו הטריק למישהו שרצה מגאן ספורט לפני כמה חודשים?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ככה זה שאין תחרות. אין לך אופציה ללכת ליבואן מתחרה, אז אפשר לזלזל בך.

בדקתם את האופל מוקה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם יש דבר שמרגיז אותי, זה שחברה מבזבזת לך את הזמן.

מהיכרותי עם קרסו והסניף הנ"ל בפרט, אני לא מופתע.

זאת היתה אחת הסיבות שכל המשפחה עברה לרכבים מהמזרח, פעם היינו עם ברנו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

המוקה יקרה , לא רציתי לשלם יותר מ 115K על רכב חדש , לטעמי לרכב שני זה די והותר.

פורסם
רנו וולקן.. מממם.. that things a bell

אולי עדיף שהיה מזכיר לך משהו, אבל בעברית...8)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

rings נו, עד ששמתי לב לטעות כבר אי אפשר לערוך uff :lol::oops:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אין רכב בתצוגה, אין רכב למבחן, ואין מכוניות במלאי - אבל אם אתה רציני נוכל לשלוח לקוח אחר לקיבינימט אם תשלם עכשיו.

ואתם בקרסו רציניים??!!

העיקר מדברים על ליגליזציה של מריחואנה בזמן שכולם פה כבר מזמן מסטולים :)

פורסם

בדיוק, אבל החוצפה היא לתאם נסיעת מבחן כאשר אין רכבים במלאי.., נראה למישהו בקרסו שאמתין חודשים לרכב ?

מילא RC CUP , אבל לקאפצור סטנדרטית ???

פורסם

אינני יודע באיזה מחיר אפשר לקבל את המוקה אבל גם אשתי אהבה אותו (לא נהגה). בוודאי שאפשר לקבל אותו פחות מהמחירון, בוודאי ובוודאי כיד1 דרך שלמה. אגב בסוף החודש מגיע ה- 500X. יהיה קצת יותר יקר אבל עם מנוע עדיף.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

משהו ממש לא ברור לי , אין רכבים במלאי , אין תצוגה , אין נסיעות מבחן אבל יש רכבים לשחרר לחברות הליסינג למכור 0 ק"מ יד שניה ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אם ככה הם מתנהגים ומתנהלים כלפי לקוח חדש ולקוח שכבר קנה ומחכה לרכבו אז אני לפחות ממקומות כאלה לא יקנה, לא משנה איזה רכב/מבצע "מפתה".

מה לגבי הגי'פון החדש של סאנגיונג? ניראה כמו מיני דיסקברי לא? :-).

http://cars.walla.co.il/item/2858980

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

קרובים שלי רכשו קאפצ'ור בתל אביב.

השירות היה מעולה. למעט אי עדכון שאייפון 6 וה BT ברוגז. (כעת הם כבר מעדכנים את המתעניינים)

נכחתי איתם בתהליך המכירה וגם התרשמתי לטובה.

אני חושב שמדובר בעניין נקודתי. או שאנחנו זכינו מבלי לדעת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...