Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם נחנה עם התחת לתוך החניה?

הרעיון הוא שאם אתם מוצאים את החניה צפופה תחנו מכונית אחת עם הפנים פנימה ואחת עם הפנים החוצה, כך שדלתות הנהג יפנו כלפי חוץ. אם החניה היא בין עמודים בכלל לא תהיה בעיה שכן העמודים יוסיפו עוד כמה עשרות ס"מלפתיחת דלתות, כך שתוכלו לחנות סמוך לעמודים ולהנות ממרווחים גדולים משני צידי המכוניות ולא תהיה בעיה להחנות אותן באותו כיוון. אם מדובר בקירות והתחושה תהיה של צפיפות עשו מה שהצעתי קודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

sperial - בדיוק המחשבה שעברה בראשי. אני עדיין לא ממש יודע אם צידי החניות מוקפות עמודים או קירות, אך אני מניח שתוך כמה ימים אגיע לאתר ואבדוק זאת. אעדכן ואף אצלם בהמשך.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
... למיטב הבנתי המינימום בחוק הוא 2.3 מטר רוחב. כאשר אם זה ליד עמוד או קיר המינימום הוא 2.55.

אאל"ט הרוחב התקני לחניה הוא 2.10 מ' - אבל אדריכלי הפורום יאירו את עינינו, כיון שמדובר במספר שזכור לי משנת 1991 ויתכן שהתעדכן מאז.

אאל"ט תקן המינימום לרוחב חנייה הוא 2.3 או 2.4 מטרים...

והמספר הזוכה הוא ?

the one,

עם עומק חנייה כפי שתארת, יכולים להחנות ארבעה רכבים בחניה הזאת.

אז תחנו בטור, כאשר רכב אחד נצמד לצד ימין ורכב אחד לצד שמאל ויהיה לכם המון מקום לפתיחת דלתות.

פורסם

טרונצ'ו - כאן אתה טועה. ארכו של רכב משפחתי נע סביב 4.2-4.6 מ', כך שחניה במדורג לא תפתור את הבעיה - הדלתות יפתחו מול תא המנוע והמטען של הרכב האחר.

פות"ש - ניסיוני הוא שבכל מקום שבו חונים דרך קבע מוצאים את הדרך הנוחה ביותר, הן לתמרוני כניסה ויציאה מהחניה והן למיקום הרכב. חכה עד שהבניין יהיה מוכן ואז עשו ניסויים עד שתגיעו לאיזה מצב קבוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ואם נחנה עם התחת לתוך החניה?

שאחד יחנה עם הפנים לתוך החניה והשני ברוורס. ככה תמנעו מלפתוח דלת אחד על השני.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נכון, לא יודע על מה חשבתי :cry:, האורך של הרכב שלי הוא 4.30 מטר ויש יותר ארוכים ממנו.

בכל אופן הרוחב חנייה שתואר מספיק בשביל מבוגר לצאת מהרכב בקלות (איני יודע מה קורה אם יש צורך להכניס/להוציא כסאות של ילדים).

פורסם

זה מ-א-ו-ד רחב. במיוחד כשיש לך שתי חניות צמודות. רוחב תקני משתנה בהתאם לנסיבות. אין דין חניה ליד הקיר זהה לדין חניה רגילה בלי קירות.

כאן בגלל שיש קיר או עמוד קבלת רוחב של חניה וחצי.

פורסם

כמו שכתבו לך, שאחד יחנה עם התחת (אתה) ואחד עם הפנים.

15 ס"מ זה 5 יותר ממה שצריך כדי לספק את הצרכים (של החניה, כן?).

וכן, אני עובר את הפקקים האלו כל בוקר :cry:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תקן חניה מינימלי הוא רוחב 2.4מ על אורך של 5מ' (4.25 אם יש מדרכת מילט של 50ס"מ). חניה צד ליד צד רוחבה המינימלי הוא 2.6מ'

• אחראי פורום
פורסם

החניה שלי היא ברוחב 5.5 מטר וזה בסדר גמור לשני רכבים, גם עם השתיים האחרונות שלי שהן במרכב 3 דלתות (דלתות ארוכות יותר).

כן צריך לשים לב בפתיחה אך אם כמו שהוצע תחנו אחד רגיל ואחד הפוך ותיצמדו החוצה, גם הבעיה הזו תיפתר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
שלום חברים.

בעתיד הנראה לעין, אשתי ואני נעבור לדירה עם חניה ברוחב של 5.4 מטרים ואורך של כ-5 מטרים עומק כל חניה.

יש לציין שהחניה אינה טורית אלא רכב חונה ליד רכב. לכל אחד מאיתנו רכב משפחתי קומפקטי.

האם רוחב של חניה כזו עלול להיות צפוף או קשה לתימרון? זה נשמע לי טיפה צר, ואשתי שתחיה לא ממש "שומאכר" מבחינת חניות. מה דעתכם?

תודה למגיבים, ליאור

בתור יועץ התנועה של רשות גדולה במרכז הארץ

אם אתה רוצה שלח לי את תוכנית קומת הקרקע עם המידות , (לא רק החניות כולל המעבר לפני) ואגיד לך אם תיקני ובאיזה רמת שרות מדובר

[email protected]

בברכה

אופיר

פורסם

עוד טיפ קטן, כשתעברו, תרפד את הקירות בחומר בסגנון מזרוני השטח, יחסוך לך הרבה שריטות :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
עוד טיפ קטן, כשתעברו, תרפד את הקירות בחומר בסגנון מזרוני השטח, יחסוך לך הרבה שריטות :)

נקודה טובה.

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...