Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שידוע לי אין אפשרות לשכור רכב שטח לשם ירידה לשטח.

כלומר יש רכבי שטח בחברות השכרה, דיסקברי 4 וכד' שמושכרים כרכבי יוקרה וחל איסור לרדת איתם לשטח.

גם טנדרים 4X4 כמו האנטר נמצאים בחברות השכרה, ובאותו האופן חברות ההשכרה אוסרות על ירידה לשטח.

בזמנו היתה חברה בהוד השרון, קליין קאר, שהחזיקה רכב שטח להשכרה ואיפשרה לרדת איתם לשטח, אני לא יודע אם הם קיימים ואם הם מאפשרים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני גם פריק של שטח ואין לי רכב, עשיתי בדיקה מקיפה והייחידים שמשכירים רכבים כאלו בארץ הם אביב השכרת רכב.

תקח בחשבון שיש הבדלים אם אתה משכיר את הרכב לנהיגת שטח או רק משכיר רכב שטח לנסיעה רגילה.

תוודא גם את כל האותיות הקטנות בחוזה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תשמע, לשכור רכב כדי לקחת אותו לשטח... זה להכניס ראש בריא למיטה חולה. רכבים נשרטים, מקבלים מכות וכד׳ וחברות השכרה כמו חברות השכרה - יטענו שגם השריטה שמלווה את הרכב מאז שיצא מאולם התצוגה זה באשמתך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא בהכרח.

אפשר לעשות מסלולים קשים בלי שריטה אחת לאוטו, ובלי שום מכה בגחון.

למען האמת, כשאני חושב על זה, מרבית הטיולים שאני עושה עם חברים עוברים עלינו בלי שום שריטה או מכה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אולי; אבל יש הבדל בין רכב פרטי שנשמר ותוחזק כראוי לבין רכב השכרה. מספיקה השריטה הכי קטנה כדי שיפילו עליו לקנות רכב חדש לסוכנות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אולי; אבל יש הבדל בין רכב פרטי שנשמר ותוחזק כראוי לבין רכב השכרה. מספיקה השריטה הכי קטנה כדי שיפילו עליו לקנות רכב חדש לסוכנות

ומכאן לצלם בוידאו לאט את הרכב בעת המסירה ואם זה לשטח אז גם מרכב תחתון.

דיסקו - צודק, אבל דרושה מיומנות בשביל זה.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...