Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סיאט לאון 2014 1.2 DSG, עברה כ13K ק"מ.

לפני כשבועיים שמתי לב שיש רעש שדומה מאוד לצלצול או דפיקות שסתומים. זה קורה רק כאשר מאיצים וכמה שמאיצים יותר כך זה קורה יותר ושומעים יותר חזק. חשוב להגיד שזה לא קורה תמיד אלא מידי פעם.

הרכב עבר טיפול ראשון לפני שבוע, בטיפול אמרתי למוסך שיש לבדוק את הרעשים האלה.

לאחר הטיפול נאמר לי שלא היה שום דבר חריג ולא שמעו רעשים.

הרעשים קיימים כמו שתיארתי אבל לא תמיד. מה יכול להיות הגורם לדעתכם? מה בכלל הסיבות שגורמות לדפיקות או צלצול שסתומים או משהו דומה?

אילו בדיקות יכולים לעשות במוסך על מנת לבדוק את הדברים?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

נסה לעשות חיפוש בפורום, או תיבדוק אם רון.

היו פה מספר שרשורים דומים של רעש בגלל מותחן טיימינג לא טוב ובגלל שרשרת בעייתית.

אם הרכב באחריות תוכל לגשת למוסך מורשה.

פורסם

כתבתי שבטיפול לפני שבוע אמרתי במוסך מורשה על הבעיה, משיחה בין המכונאי לבין היועץ שירות עלו המילים "משהו במערכת הזרקה", בסוף הטיפול אמרו לי שאין שום בעיה. לכן זה לא נשמע לי אמין ובמיוחד עכשיו כשיש את הרעשים.

אם אני נגש למוסך פרטי לאבחן את הבעיה שמוסך מורשה לא מסוגל לאבחן במסגרת אחריות אז אני עלול לאבד אחריות?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

האם יש מספיק שמן במנוע?

הרעש חזק במידה וניתן להקליט אותו?

באם המוסך הוא "חוקי" ולא מוסך מדרכה, אין לך מה לפחד.

"מוסך רון" הוא מוסך עם נסיון רב ברכבים הללו. מומלץ ביותר.

פורסם

אני חושב שיש לי את אותה הבעיה בסיאט איביזה 1.2TSI DSG7 שלי.

הרעש הוא כאשר אני מאיץ מ0 בצורה חזקה "קיק" - הרעש הוא כמו חריקה של מתכת.

כמו שפות"ש אמר, לפעמים יש את הרעש ולפעמים אין.

שמתי לב גם לעוד בעיה - כאשר אני עולה על פסי האטה, אפשר ממש לשמוע את הגיר זז, כאילו יש נקישות, כנ"ל שאני מאיץ ואז עוזב את הדוושה.

מהי הבעיה?

פורסם

שמן יש, קשה להקליט את זה תוך כדי נסיעה כי זה רק בהאצה, האצה רגועה לא קיקים.

לגבי הרעשים בגיר כשאתה עולה על פסי האטה אז היה לי אותו דבר ובטיפול לפני שבוע עשו עידכון לגיר והוא יותר שקט והרעשי לוואי כמעט נעלמו.

פורסם
שמן יש, קשה להקליט את זה תוך כדי נסיעה כי זה רק בהאצה, האצה רגועה לא קיקים.

לגבי הרעשים בגיר כשאתה עולה על פסי האטה אז היה לי אותו דבר ובטיפול לפני שבוע עשו עידכון לגיר והוא יותר שקט והרעשי לוואי כמעט נעלמו.

אני עוד מעט מכניס את הרכב למוסך עקב בעיה בגיר, הם אמרו שהם ראו שם משהו, אני צריך להגיד להם לעדכן תוכנה? ואיפה רואים פירוט אם התוכנה עודכנה או לא?

פורסם

לגבי הרעש בגיר בעליה על פסי האטה, באם זה DSG7 אז הרעש "תקין" זה נובע מחופש במזלג הגיר וכך הוא תוכנן, מדובר רעש מתכתי עמום משהו מזכיר רעש של חלק ממתכת כאילו שאתה מנער בפחית.

לגבי הרעש ב 1.2 , יש אפשרות סבירה ביותר שמדובר באחת מצינורות הדלק שנוגת ברכיב אחר, מאוד נפוץ שיבדקו את זה, תמיד עדיף ללכת מהקל לכבד

פורסם

הצלחתי להקליט את המנוע תוך כדי נסיעה, איך ניתן לעלות קובץ אודיו כדי לשמוע באיכות טובה?

פורסם

הצלחתי לעלות את הקובץ אודיו לסרטון.

https://vid.me/DxT4

כמו כן הייתי מאז במוסך לבדיקה נוספת, שם בוצע עדכון תוכנה למחשב הרכב ובדיקה ממוחשבת. לאחר העדכון לא השתנה כלום ועדיין יש רעשים.

בקובץ אודיו ניתן לשמוע ברקע את הרעשים בכול לחיצה על "הגז", רעשים של דפיקות.

מה זה יכול להיות?

• תוכן חדש...