Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא לוקח את זה קשה. זה מה יש וצריך ללמוד להתאים את המצב לנוחות.

אני לא רופא ולא מח"ט, אז אני לא רואה סיבה שבמהלך 4/5/6 השעות שאני יישן הטלפון יהיה לא על שקט. אם יש מיילים מהעבודה או הודעות, אפשר לקרוא בבוקר.

לגבי וואצפ וכו'. אני אישית יודע שאם זה וואצפ, אז כנראה שמדובר באיזו שטות מאיזו קבוצה או משהו כזה. עם החברים הקרובים יש לנו מן חוק לא כתוב שאם זה משהו קצת חשוב [לתאם ישיבה למשל], אז שולחים סמס/מתקשרים. בוואצפ זה בד"כ שיתוף של תמונות ובדיחות משותפות.

השימוש בנייד בזמן פגישה עם אדם הוא לא מנומס, אבל זה כבר תלוי בנאדם. יש לי חבר שלא יחשוב על הטלפון, אלא אם יצלצלו אליו, וגם אז יבקש סליחה רק כדי להסתכל מי זה. מאידך, חבר אחר לא מסוגל לקבל וואצפ מחברתו ולא לענות לה בתוך דקה, ולא מעניין אותו עם מי הוא יושב.

אני, כאחד שרכש את הסמארטפון הראשון שלו לפני מספר חודשים לא מרגיש חסרונות מהותיים בחיי. להפך. גם לא הפכתי פחות מנומס [ואולי אני לא שם לב].

safe_image.jpg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...