Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אני הייתי לוקח את הרכב לאורן שרותי רכב (אין לי שום אינטרס בעניין) שמתמחה בסיטרואן-פג'ו, או לכל מוסך מומחה אחר ולא תלוי יבואן (במפורש במקרה הזה), מקבל חוות דעת כוללת ומדויקת ללא משוא פנים ואז מחייב את תיקון כל הליקויים שנמצאו ולא רק על סמך הבדיקה.

אם זה נעשה + החלפת הטורבו לחדש כפי שציינת ושנתיים אחריות כוללת (פירטו לך כבר מה זה אומר כוללת), אזי לטעמי יש לך עסקה מצוינת ביד.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צודק. תגיד להם שאתה רוצה לקחת לבדיקה לפני קנייה. קח את הרכב למוסך משלך. זה מקובל בתחום. רק תתאם קודם. בכל מקרה אני פחות מודאג כי יש שנתיים אחריות.

פורסם (נערך)

מוסך מורשה מתקן רק מה שחייבים ולא מה שצריך כנ"ל בבדיקה. רק היום שמעתי על בחור מסכן שקבע טיפול 120000 במורשה שכולל החלפת רצועת תזמון (מנוע ישן). האוטו כבר מחוץ לאחריות . שבוע לפני נקרעה הרצועה. בארץ היא בקושי שורדת 120000 ק"מ היא מתייבשת ונסדקת קודם. לובינסקי יודעים את זה אבל עדיין ממשיכים בשגרת החלפה של 120k לפי הספר. למרות העדויות במוסכים. האמת, אם הוא עכשיו ישפץ אצלהם מנוע אז הם בכלל הרוויחו...גם רצועה חדשה וגם מנוע חדש בקבלה אחת. עכשיו תבין לבד למה בדיקה צריך לעשות מחוץ למוסך היבואן. התיקונים אין לך ברירה . לדעתי הליסינג לא יתנו לתקן אותו במקום אחר אבל לפחות את הבדיקה המקדימה... ואני הייתי שם מכספי לעשות בדיקה אחרי השיפוצים ובחוץ.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

איפה העסקה המצויינת? כמה מורידים על ליסינג וכמה מוריד במקביל השוק הפרטי?

הרי אנחנו יודעים שהמחירון מנופח מראש, כדי שיוכלו להוריד 20-30% ברגע המכירה ללקוח הפרטי, אחרי 3 שנים - איפה פה משתקף השוק החלש של הרכב? ייתכן שרכב מקביל, שיירכש מרוכש פרטי, יהיה נמוך באלפי שקלים מזה שנרכש מליסינג.

תנסה להציע הצעות חצופות, למוכרים שכנראה מחכים לטלפון.

פורסם

תראה , המוכרנים עובדים בשיטת מצליח. הם הציעו את הרכב ב 70K. רמזו שפתוחים להצעות. אז זה ייסגר ב 63K ואחרי השקעה של +10K ביישור קו (טורבו חדש +תזמון) סה"כ מכרו את הרכב ב 50K וזו החולשה. שוק חלש זה לא רק בסיטרואן. רוב הרכבים שתמכור היום ייתקל בשוק חלש במיוחד אם הדגם הנ"ל הופיע גם בליסינג. השאלה באמת האם פות"ש קונה את הרכב לתקופה ארוכה או לצורך ספקולטיבי של סחירות. כי לצורך סחירות : אז חבל בכל שנגש לסוכנות ליסינג ולרכב כזה.

אם זה לצורך מחיר נח(גם תשלומים?)+אחריות מורחבת + רכב גדול ומפנק : אז פתו"ש לא עושה עסקה רעה.

פורסם

שבת שלום

המטרה טווח ארוך 3 שנים

אתמול הייתי בפי גלילות לבדוק עסקאות נוספות

ב אופרייט ליס הציעו לי

508 שנת 2011 עליה לכביש אפריל

הרכב עבר 45000 ק"מ

הרכב נשרט במזיד מכול הכיוונים לכן הרכב נצבע מחדש

הרכב עבר טיימינג

הציעו לי החלפה על רנו מגאן 2008 שיש לי היום

ולהוסיף 65000

מפחיד אותי עניין הצבע

בכלל האם יש הבדל בין 508 ל C5

שניהם ליסינג לשעבר

פורסם (נערך)

את התזמון היו צריכים להחליף ב 2012 ללא קשר לק"מ. להזכירכם גם מאות מכוניות פולסוואגן מאותה שנת ייצור עוברות גם כיום החלפת מנגנון תזמון מרגע שהבינו את הכשל הסידרתי. הצבע הכללי הוא נפוץ בלובינסקי לפני מכירה (ועכשיו גם באל בר?) אבל תמיד תחת חשדהו. אין לך מה לבדוק דוח שמאי או כל דוח מטעמם. הדוח רק רומז מאיזה צד להתחיל את הבדיקה. לא יותר. גם פה צריך לקחת את הרכב למומחה פחחות משלך ושיגיד מה באמת מתחת לצבע... היה לי מקרה שלקחתי רכב כזה מלובינסקי צבוע כחדש.שחור ומבריק. אחרי בדיקה של שעה באמת לא מצאו מכות שילדה או דלתות מעוכות. יצא דיי נקי בבדיקה מטעמי. כלומר באמת צבעו שריטות. לקונה הפשוט :צבע חדש הוא מקדם מכירות .

לשאלתך ה 508 וה c5 דומות מאד בפנים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לדעתי, אם אתה רוצה להחזיק את הרכב לנצח, אין לך בעיה לקחת רכב כזה שעשו לו צבע כללי.

אם אתה תרצה למכור- יעשו לך בעיות, יחשבו שהרכב היה מעורב בתאונה קשה, ולך תוכיח שלא.

לשיקולך

פורסם
לדעתי, אם אתה רוצה להחזיק את הרכב לנצח, אין לך בעיה לקחת רכב כזה שעשו לו צבע כללי.

אם אתה תרצה למכור- יעשו לך בעיות, יחשבו שהרכב היה מעורב בתאונה קשה, ולך תוכיח שלא.

לשיקולך

אם הוא קונה את הרכב ל-5 שנים, זה כמו נצח במונחים של רכבי מנהלים מהסוג הזה. כשהם מגיעים לגיל 8 הם נסחרים במחירים מצחיקים, כי אנשים יודעים שעלויות האחזקה של רכב מזדקן מסוג זה הן גבוהות, ומקזזים מהמחירון הנמוך גם ככה עוד אלפי שקלים.

אם אכן הרכב יהיה אצלו הרבה זמן, לא הייתי חושש מהצביעה המחודשת, פשוט כי ביום המכירה לאף אחד לא יהיה איכפת, מי צבע מה ברכב של 20 אלף ש"ח.

פורסם

עדכון

הרכב הגיעה וקיבלתי אותו ליום שלם.

לקחתי את הרכב לשני מוסכים מעולים שקיבלתי עליהם המלצה בפורום

בדיקת המחשב גילו שיש תקלה בממיר הקטליתי ונזילה מ טרמוסטט וכן יש רעידות ברכב בניוטרל או פארקינג

אמרתי שאני מוכן לקנות בתנאי שהכול יסודר ויהיה כתוב.

החברה המוכרת אמרה שלמרות שיש מסמך של מוסך יבואן שיש את התקלות והצעת מכיר הם אינם יכולים לקבל את המסמך ושאני חייב לקחת שוב למכון בדיקה שירשום זאת

במכון בדיקה אין מחשב רכב כך שלא ניתן לקבל את האינדיקציה

יש למישהוא רעיון?

לא בא לי להוציא עוד 600 ש"ח על בדיקה...

פורסם

אגב לגבי הצבע שהרכב עבר בחברות הליסינג , בתור אחד שעבר באחת מהחברות הגדולות בתחום אני יכול להגיד לך שעדיף להתרחק מרכב שעבר צביעה כללית .

זה לא שהרכב מקבל צבע חדש אחרי שהורידו את הישן .... הפחח המבצע עובד בשיטת ההתזה והוא מתיז צבע חדש על הצבע הישן .... זה הליך קצר וזול שמחזיק שנה וקצת ומתחיל להתקלף ...

בקיצור חפש רכב שלא עבר צביעה כללית ויש כאלה ...

פורסם

אני באמת לא כל כך מבין את הפוסט הזה.

רכב בין פחות מ-3 עם רשימת תקלות של רכבי הונדה של 30 שנה ,תשובות שמדברות על תקלות זהות בכל דגמי הרכב הזה ,אמינות -0 ,תיקונים יקרים ומסובכים מאוד ,אז למה ריבונו של עולם לרכוש רכב כזה או c5 בכלל?

לא במקרה הרכבים הצרפתים כאן מתרסקים במחיר ,יש להם אמינות מצחיקה ,ממש מצחיקה כי אתה רוכש רכב חדש ותוך 3 שנים אתה מוצא את עצמך מתקנן תקלות של רכבים בני 30!!! מנוע,גיר ,טורבו ,תקלות חשמל אין סופיות.

תנו ליבואן לשמור לעצמו את הרכבים הבעייתיים שלו,תרכשו רכבים אמינים באמת ולא את הצרות האלה.

יש לי הונדה 7 שנים והחלפתי מצבר ותושבת מנוע ,הכל ביחד במוסך מורשה 2000 שקל בלחץ.....7 שנים רכב !!!!

פורסם

כל השרשור הזה מדבר על כך שרכישת רכב זה הרבה מעבר לפרקטיות, מהגעה מא' לב', ומאמינות סובייקטיבית. אם כולם היו מתנהלים רק על פי פרקטיות היינו כולנו גרים בדירת 3.5 חדרים בבניין ללא נוף בפתח תקווה ואוכלים רק שניצל ופירה (סבבה מבחינתי). הפלטפורמה עליה אנו משתרשרים כרגע גם לא הייתה קיימת - היה רק פורום טכני ובו הודעה אחת לשבוע על טיפולים שוטפים בלבד (עאלק).

ערך מוסף הוא חלק חשוב בחיים (לי לפחות) וכן, יש ל C5 ערך מוסף שאין ברכבים אחרים ובהחלט שווה לקחת סיכון, מושכל ומחושב כל שניתן, כדי לקבל תוספת שגדולה ממנו בהרבה.

ג.נ. יש לי רכב צרפתי מועד לפורענות שאכן מתפרע, אבל מבחינתי זה חלק מהעסק. יש מי שיחשוב אותי פראייר ואולי זה נכון, אבל מצד אני חושב שמי שחי עבור קורולה מפספס.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

• תוכן חדש...