Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התייעצות חברי הפורום הדגם הנ"ל נרכש והותקן לפני כשבועיים, ראיתי לנכון לשתף את כלל המשתמשים בדעתי האישית על הצמיגים.

הצמיגים הותקנו על קורולה 2006 והחליפו את הצמיגים הבאים - BridgeStone AR10 Turanza שעשו עבודה נאמנה במהלך ארבעת השנים האחרונות. השוואה תבוצע ביחס לצמיגים הישנים שהתייבשו לגמרי ויהוו מדד להשוואה. כל רביעית הצמיגים הוחלפו יחדיו.

יתרונות:

נוחות הנסיעה השתפרה בצורה נכרת, נראה כי הצמיגים החדשים עוזרים לשכך מהמורות ומפגעי כביש שונים בצורה טובה יותר מהצמיגים הישנים והם פחות מורגשים בתוך תא הנוסעים.

חסרונות:

רעש - נראה כי הצמיגים החדשים גורמים לחדירה של רעש חזק יותר מכיוון בית הגלגלים, סוג של רעשי רוח שמורגשים יותר בעת נסיעה במהירות של 80 קמ"ש ומעלה. הצמיגים הישנים היו שקטים יותר למרות שלדעתי בעלי דירוג דציבל גבוה יותר. אין מדובר ברעש בלתי נסבל אך עדיין מורגש. כנראה שהדבר עניין של הרגל ואני יכול לציין שהדבר הפריע לי הרבה יותר בימים הראשונים לאחר התקנת הצמיגים וכיום לאחר כשבועיים של נהיגה, הדבר פחות מורגש.

נקודה נוספת לציון:

אחיזה, מכיוון שהרכב משמש בעיקר להגיע מנקודה א' לנקודה ב' ואינו בעל יכולות דינמיות, קשה לי להתייחס לנושא זה.

אני כן אציין שתוואי הנהיגה היומי שלי כולל דרכים הרריות מפותלות ונכון להיום אינני מרגיש שינוי מבחינת אחיזת הרכב בן 2 סוגי הצמיגים - הישנים והחדשים.

נושאים אחרים:

הצמיגים הותקנו בפנצ'ריה שאני עובד איתה בעשור האחרון ולא דרך TireClub, המחיר פר צמיג היה זהה אך לצערי לא קיבלתי את תו ההנחה ש Tireclub מחלקים.

חבל שהיבואן לא מוכן לחלק את התווים גם למי שמתקין צמיגים בפנצ'ריה שהוא מעדיף.

ההתקנה כללה החלפת ונטיל ואיזון לכל הצמיגים. לאחר מכן בוצע גם כיוון פרונט.

צמיגים האחרים שהיוו אלטרנטיבה לדגם זה היו Goodyear EfficentGrip שקיבלו ביקורות מעולות באתרים בחו"ל ובעלי דירוג רעש ואחיזה טובים יותר. הבעיה היחידה הייתה שנראה כי היבואן הפסיק להביא אותם לארץ ובמספר מקומות שבדקתי הציעו לי צמיגים במידה הנ"ל בעלי שנתון של כמעט שנה וחצי, לא ראיתי לנכון לרכוש צמיגים "ישנים" כאשר יש אלטרנטיבות נוספות.

בנוסף ניסיתי גם למצוא את הדגם Dunlop Blueresponse אך גם ללא הצלחה.

לסיכום

מלבד הרעש שהתגבר במעט אני מרוצה מהרכישה.

פורסם (נערך)
הצמיגים הותקנו בפנצ'ריה שאני עובד איתה בעשור האחרון ולא דרך TireClub, המחיר פר צמיג היה זהה אך לצערי לא קיבלתי את תו ההנחה ש Tireclub מחלקים.

חבל שהיבואן לא מוכן לחלק את התווים גם למי שמתקין צמיגים בפנצ'ריה שהוא מעדיף.

לא הבנתי, הצמיגים הוזמנו דרך Tireclub או נרכשו בפנצ'ריה?

הסיפור של תו ההנחה מתחיל להדאיג קצת יותר. רכשתי מהם זוג פאלקנים לפני כחצי שנה ונאמר לי טלפונית בזמן ביצוע ההזמנה כי התו (דרים-קארד) ישלח ישירות לכתובת שלי (המופיעה בחשבונית), התו מעולם לא הגיע ושכחתי ממנו.

רכשתי רביעייה חדשה של פאלקנים לפני כ 3 שבועות. כששאלתי על התו הקודם שהיה אמור להשלח נאמר לי כי הם לא מוצאים את פרטי ההזמנה הקודמת במערכת ולא יודעים מה קרה... בזמן ביצוע ההזמנה נאמר לי טלפונית כי כדי לקבל את התו אני צריך לצלם את חשבונית הקנייה ולשלוח את התמונה אליהם לפי כתובת הדוא"ל שממנה קיבלתי את "שובר הזמנת צמיגים מאתר", לדבריהם כך הם יכולים לאשר כי הצמיגים נרכשו מהם ולא מהפנצ'ריה ישירות. שלחתי כבר פעמיים ושום דבר.

ביום א' אתקשר ואבדוק אחת ולתמיד מה קורה שם.

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
פורסם

הכוונה הייתה שהצמיגים נרכשו והותקנו בפנצ'ריה שאיננה עובדת עם TireClub ועל כן אינני זכאי לתו ההנחה.

מעניין לשמוע שגם אנשים שרוכשים ישירות מ TireClub לא מקבלים את התווים המובטחים.

פורסם (נערך)

לגבי התו, לוקח סביב שבועיים עד שהוא מגיע מרגע שליחת האישור של ההתקנה.

דואר ישראל לא תמיד מצטיין במהירות השליחה, ויש סניפים

שלוקח זמן עד שהדואר יוצא מהם או מתקבל. ויש מקרים

שאתה נופל על שני סניפים בעייתיים, ואז זה יכול להתעכב.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם (נערך)

בענין התווים, ראו תת דיון שהתפתח בשרשור של חיים שגם הגיב כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?562396-%D7%96%D7%A7%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%A8%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA-225-45R17&p=4708754&viewfull=1#post4708754

מציע שמי שנתקל באי קבלת כרטיס המתנה יבצע את הטיפול ישירות מול הנציג בפורום (וגם לתת לו הזדמנות לענות כאן במהלך שבוע העבודה).

פותה"ש - תודה על הסקירה. מקווה שתעדכן גם בעתיד לגבי ביצועים, רעש ושחיקה/הזדקנות.

בכל אופן, אני תוהה אם לשכבת ההגנה על הצמיג יש תפקיד כלשהו בחדירת הרעש לתוך הרכב, כמו גם לזמן עד שהצמיג "מתיישב".

בנוסף, דירוג הרעש (דציבל) שמופיע על התווית מתייחס לרעש חיצוני שמופק מהצמיג ואין להשליך ממנו ישירות על הרעש בפנים ברכב.

אגב, מדובר בצמיגים עם קוד מהירות V או H?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

הסיפור של תו ההנחה מתחיל להדאיג קצת יותר. רכשתי מהם זוג פאלקנים לפני כחצי שנה ונאמר לי טלפונית בזמן ביצוע ההזמנה כי התו (דרים-קארד) ישלח ישירות לכתובת שלי (המופיעה בחשבונית), התו מעולם לא הגיע ושכחתי ממנו.

רכשתי רביעייה חדשה של פאלקנים לפני כ 3 שבועות. כששאלתי על התו הקודם שהיה אמור להשלח נאמר לי כי הם לא מוצאים את פרטי ההזמנה הקודמת במערכת ולא יודעים מה קרה... בזמן ביצוע ההזמנה נאמר לי טלפונית כי כדי לקבל את התו אני צריך לצלם את חשבונית הקנייה ולשלוח את התמונה אליהם לפי כתובת הדוא"ל שממנה קיבלתי את "שובר הזמנת צמיגים מאתר", לדבריהם כך הם יכולים לאשר כי הצמיגים נרכשו מהם ולא מהפנצ'ריה ישירות. שלחתי כבר פעמיים ושום דבר.

חבל שאתה בא בטענות מבלי לציין את העובדות עד הסוף.

בכל מקרה, ה-Dream Card נשלח אליך בתאריך ה-21 לאפריל.

אם אתה מעוניין לקבל את מס' המעקב של דבר הדואר הרשום, אנא ציין זאת פה ואשלח לך אותו.

הכוונה הייתה שהצמיגים נרכשו והותקנו בפנצ'ריה שאיננה עובדת עם TireClub ועל כן אינני זכאי לתו ההנחה.

מעניין לשמוע שגם אנשים שרוכשים ישירות מ TireClub לא מקבלים את התווים המובטחים.

יש עשרות אם לא מאות משתמשים מהפורום שרכשו צמיגים דרכנו.

לכולם נשלח ה-Dream Card המובטח, הסר דאגה מליבך.

פורסם
quote_icon.pngHaim_gds כתב: viewpost-left.png

הסיפור של תו ההנחה מתחיל להדאיג קצת יותר. רכשתי מהם זוג פאלקנים לפני כחצי שנה
ב 11/12/14 שולם סכום של 916 ש"ח עבור שני צמיגים Falken 245/45R17 95W ZE-914 והתקבלה חשבונית מס קבלה מספר 2370
ונאמר לי טלפונית בזמן ביצוע ההזמנה כי התו (דרים-קארד)
ישלח ישירות לכתובת שלי
(המופיעה בחשבונית), התו מעולם לא הגיע
האם נשלח?
ושכחתי ממנו.

רכשתי רביעייה חדשה של פאלקנים לפני כ 3 שבועות. כששאלתי על התו הקודם שהיה אמור להשלח נאמר לי כי הם לא מוצאים את פרטי ההזמנה הקודמת במערכת ולא יודעים מה קרה...
ישנו מספר החשבונית למעלה, אני מניח כי ניתן יהיה לבדוק מה קרה
בזמן ביצוע ההזמנה נאמר לי טלפונית כי כדי לקבל את התו אני צריך
לצלם את חשבונית הקנייה ולשלוח את התמונה אליהם
לפי כתובת הדוא"ל שממנה קיבלתי את "שובר הזמנת צמיגים מאתר", לדבריהם כך הם יכולים לאשר כי הצמיגים נרכשו מהם ולא מהפנצ'ריה ישירות. שלחתי כבר פעמיים ושום דבר.
ההזמנה בוצעה ב 9/4, הסריקה נשלחה
בפעם הראשונה ב 14/4 ולאחר מכן שוב ב 24/4 ולא התקבלה כל תגובה על המשלוח.

חבל שאתה בא בטענות מבלי לציין את העובדות עד הסוף. האם חסרות עובדות? האם נשלח הכרטיס עבור העסקה מה 11/12/14 או לא?

בכל מקרה, ה-Dream Card נשלח אליך בתאריך ה-21 לאפריל. אני שמח אולם מספר דברים:

-אז לקח שבוע שלם לפני המשלוח, ניחא. אבל למה לא להחזיר תגובה סטנדרטית כלשהי (בסגנון "קיבלנו את מכתבך וגו'") בזמן קבלת הסריקה והודעה לאחר מכן "כרטיסך נשלח"?

-לא ידעתי כי דואר ישראל כזה גרוע. מניסיוני מדובר בדרך כלל על 2-4 ימי עבודה אולם כאן הם אחרו בשבועיים! אנסה לבדוק בסניף מחר מדוע זה מתעכב.

אם אתה מעוניין לקבל את מס' המעקב של דבר הדואר הרשום, אנא ציין זאת פה ואשלח לך אותו. אשמח בה"פ.

יש עשרות אם לא מאות משתמשים מהפורום שרכשו צמיגים דרכנו.

לכולם נשלח ה-Dream Card המובטח, הסר דאגה מליבך.

קניתי מכם בפעם הראשונה ויצאתי מאוד מרוצה מהשירות ומהמקצועיות, אז הייתה פאשלה במשלוח הכרטיס אבל נעזוב את זה כרגע בצד. בפעם השנייה יצאתי מאוד מאוכזב מהמקצועיות אך מאוד מרוצה מהשירות בדיעבד, אבל פה אני כבר מחכה לכרטיס 3 שבועות ללא תגובה ולאחר הפעם הקודמת נהייתי חשדן.

אני מקווה שזו סתם בעייה בדואר.

פורסם

בוקר טוב חיים,

ניסיתי לשלוח לך את מס' המעקב בהודעה פרטית אך התיבה שלך מלאה ולא ניתן לשלוח לך הודעות.

לגבי ההזמנה הראשונה שבוצעה בנובמבר - יש לך מס' הזמנה וחשבונית שקיבלת בזמנו מהפנצ'ריה?

אם כן, אבדוק את העניין באופן אישי ואברר איפה נתקע התהליך.

פורסם

צמיגים האחרים שהיוו אלטרנטיבה לדגם זה היו Goodyear EfficentGrip שקיבלו ביקורות מעולות באתרים בחו"ל ובעלי דירוג רעש ואחיזה טובים יותר. הבעיה היחידה הייתה שנראה כי היבואן הפסיק להביא אותם לארץ ובמספר מקומות שבדקתי הציעו לי צמיגים במידה הנ"ל בעלי שנתון של כמעט שנה וחצי, לא ראיתי לנכון לרכוש צמיגים "ישנים" כאשר יש אלטרנטיבות נוספות.

בנוסף ניסיתי גם למצוא את הדגם Dunlop Blueresponse אך גם ללא הצלחה.

שלום תתחדש וסע בזהירות.

כדי למנוע מצבים כאלו אני משלם המון כסף לפורום :wink::lol: ע"מ שנהיה זמינים לענות על שאלות זמינות,תאריכים וכד.

שלא כמו הדנלופ בלו ריספונס ,יש לנו במלאי את הגודייר אפישינטרגיפ גם בקוד מהירות H וגם ב V ובתאריכים חדשים.

ירון

פורסם
בענין התווים, ראו תת דיון שהתפתח בשרשור של חיים שגם הגיב כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?562396-%D7%96%D7%A7%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%A8%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA-225-45R17&p=4708754&viewfull=1#post4708754

מציע שמי שנתקל באי קבלת כרטיס המתנה יבצע את הטיפול ישירות מול הנציג בפורום (וגם לתת לו הזדמנות לענות כאן במהלך שבוע העבודה).

פותה"ש - תודה על הסקירה. מקווה שתעדכן גם בעתיד לגבי ביצועים, רעש ושחיקה/הזדקנות.

בכל אופן, אני תוהה אם לשכבת ההגנה על הצמיג יש תפקיד כלשהו בחדירת הרעש לתוך הרכב, כמו גם לזמן עד שהצמיג "מתיישב".

בנוסף, דירוג הרעש (דציבל) שמופיע על התווית מתייחס לרעש חיצוני שמופק מהצמיג ואין להשליך ממנו ישירות על הרעש בפנים ברכב.

אגב, מדובר בצמיגים עם קוד מהירות V או H?

אני מבטיח לעדכן בעתיד הלא רחוק על מצב הצמיג, נראה לי שיש פה הרבה רוכשים פוטנציאלים שהמידע הזה יעניין אותם - זאת גם הסיבה שפתחתי את השרשור מלכתחילה.

מדובר על צמיגי עם קוד מהירות V, אגב ברישיון הרכב לא רשום קוד מהירות כלל והסיבה שבחרתי בקוד מהירות היא בגלל שהצמיגים המקוריים שמגיעים מותקנים על קורולות מהשנתון שלי הינם בעלי קוד מהירות V. קוד מהירות H היה חוסך כמה עשרות שקלים.

פורסם
שלום תתחדש וסע בזהירות.

כדי למנוע מצבים כאלו אני משלם המון כסף לפורום :wink::lol: ע"מ שנהיה זמינים לענות על שאלות זמינות,תאריכים וכד.

שלא כמו הדנלופ בלו ריספונס ,יש לנו במלאי את הגודייר אפישינטרגיפ גם בקוד מהירות H וגם ב V ובתאריכים חדשים.

ירון

התכתבנו בהודעות פרטיות בנושא אך לצערי לא זכיתי לקבל הודעה בנוגע לתאריכי הצמיגים למידה הנ"ל.

בכל אופן ננסה שוב ברכישה הבאה שתהיה בעוד מספר שנים.

פורסם
מדובר על צמיגי עם קוד מהירות V, אגב ברישיון הרכב לא רשום קוד מהירות כלל והסיבה שבחרתי בקוד מהירות היא בגלל שהצמיגים המקוריים שמגיעים מותקנים על קורולות מהשנתון שלי הינם בעלי קוד מהירות V. קוד מהירות H היה חוסך כמה עשרות שקלים.

פעלת נכון. כמדומני היה שרשור אחר לאחרונה גם לגבי צמיגים של טויוטה בהם הוזכר קוד מהירות V שרשום ע"ג מדבקה בתא הכפפות.

הוראת הנוהל לרישום קוד מהירות ועומס ברשיון הרכב נכנסה לתוקף רק ביוני 2008.

• תוכן חדש...