Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז איך לומדים אנגלית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הסתדרתי עם האנגלית בבית הספר, קיבלתי אישור למילונית וצלחתי את הבגרות. לפני חצי שנה הגעתי להולנד עם אנגלית גרועה למדי, מצאתי עבודה בסיסית להתחלה והתחלתי במסע :-)

כשאנשים מדברים איתי אני מבין, כשאני עונה להם, אין לי מושג איך הם מבינים אותי כי לפעמים אפילו אני לא מבין את עצמי, מה שגרם לי לחפש מורה פרטי לזרז את התהליך. מצאתי לי מתרגמת שתוכל ללמד אותי, אבל אין לה ניסין בלימוד, ומאנשים שאני מדבר איתם כל אחד אומר לי משהו אחר, אחד תראה טלוויזיה, אחד תדבר כמה שיותר ואחד תקרא ספרים.

למישהו יש ניסיון עם לימוד אנגלית?

בהנחה שאני מדבר עם הסביבה באנגלית, מהי הדרך המומלצת ללמוד עם המורה?

פורסם (נערך)

אני לא רואה פה שום בעיה.

מכיוון שהדרך הטובה והיעילה ללמוד שפה היא דרך תירגול, וזה אתה עושה מפני שאין לך ברירה, אז מורה או מדריך יהיה, לדעתי, בזבוז של זמן וכסף.

בהנחה שאין לך נכות ממשית בהבנת שפה, תן לזה חודש-חודשיים ואתה תדבר מספיק טוב.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

גם ספרים,וגם אם אתה רואה תוכן כלשהו במחשב\טלוויזיה,רצוי עם תרגום באנגלית.

וכמו שציין שי - תרגול,תרגול,תרגול,בסוף זה כבר יתבצר לך במח ותדבר פרפקט בין אם תרצה או לא :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כבר עניתי במקום אחר - אם האנשים סביבך לא מתאמצים לדבר אנגלית נכונה, או מדברים עם אוצר מילים לא גבוה, ברוב המקרים אתה תגיע לאיזו תקרה אם תתאמן רק בדיבור. ממליץ לשלב צפייה בטלוויזיה בלי תרגום ביחד עם קריאת ספרים באנגלית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מדוע בלי תרגום? כשאתה צופה אתה גם שומע וגם קורא (כי תרגום באנגלית בדרך כלל פוגע בול,נדיר שיש שם טעויות,בניגוד לעברית..)

צפיה בלי תרגום מיועדת ל"מקצוענים" לדעתי שכבר מדברים שוטף,מה גם שלא תמיד מבינים מה אומרים או לא קולעים למטרה..סוג של)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

הדרך הכי טובה ללמוד שפה היא קריאה. כלל האצבע הוא לבחור ספר שבכל עמוד שלו יש בין 5 ל-10 מילים שאתה לא מבין ולקרוא אותו. בנוסף להיות בסביבה שדוברת את השפה תמיד יעזור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

השתתפות בפורומים שעוסקים בתחביב/תחום עניין שלך יכולה לעזור מאוד. דאג להשתמש בבודק איות ותחביר מתוך כבוד לשאר המשתתפים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מגיל קטן הייתה לי קליטה מהירה משל שאר הכיתה, אך מה שבאמת עזר לי בהבנת השפה - mIRC וספרים.

בצ'אטים של פעם דיברתי המון עם אמריקאים ואוסטרלים ואתה פשוט מתרגל לחשוב באנגלית, לא רק לכתוב משפט במבחן.

ספרים (ברמה טובה - יש לך ספרי מד"ב חביבים עליך?) + google translate בהיכון גם ישפרו פלאים את אוצר המילים ויתרגלו אותך לשפה קשה יותר ממה שתשמע לרוב מסביבך.

אם אתה רוצה באמת לשבור את הראש, אמליץ על שר הטבעות באנגלית וכן הטרילוגיה הקוסמית (אנגלית בסגנון ישן ויפה אך...לא קל בלשון המעטה).

לקרוא, לקרוא ולקרוא.

המשך לדבר כמה שיותר יחד עם זה - דיבור וכתיבה\קריאה הם דברים מעט שונים ודיבור גם הוא דורש אימונים רבים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי בדיוק הפוך, הצ׳אטים גרמו לאנגלית שלי להיות נמוכה יותר ורדודה יותר.

ממליץ על ספרים, ובשילוב עם דיבור (שגם ככה אתה מתרגל) תוך חודש אתה כבר תרגיש בשיפור משמעותי.

פורסם

ממליץ על קריאת ebooks באמצעות אפליקציה מתאימה אשר בלחיצה ארוכה על כל מילה תקבל פירוש (אנגלי) למילה שלא הבנת. גיליתי את האפליקציה moon reader כשקראתי לאחרונה. היא כמובן איננה היחידה, אבל היתרון שלה, וגם של aldiko, שניתן להוריד מילון אופליין למכשיר. מאד נוח, והיצע הספרים עשיר ביותר.

פורסם

כנראה שאתם לא מבינים את חומרת המצב.

חודש וחצי לא הוצאתי מילה מהפה, כרגע אני מדבר בלי זמנים, יש לי זמן אחד שמשמש אותי לעבר, הווה ועתיד :)

חשבתי ללכת לספרייה ולקרוא כמו שהמליצו, אבל אני לא יודע אפילו מאיזה ספרים להתחיל, לכן חשבתי לקחת מורה שתלמד אותי דקדוק וכו' ובמקביל תתן לי רשימת ספרים לקרוא, מהידע שלה.

פורסם

כתבתי לך. גש לספריה. חפש קודם נושא שמעניין אותך, למשל: ספרי בלשים. תפתח עמוד רנדומלי בספר וקרא אותו. היו רק 5-10 מילים שלא הבנת. אחלה, יש לך משהו שלעולם לא יהיה לרווקה בת 40: מצאת את האחד.

אם לא, אז תמשיך לחפש.

כמו שכתבתי, כלל האצבע הוא בין 5 ל-10 מילים לא מובנות בעמוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ממליץ על ספרים, ובשילוב עם דיבור (שגם ככה אתה מתרגל) תוך חודש אתה כבר תרגיש בשיפור משמעותי.

מחזק

קריאה\צ'אטים וכו' זה רק התרגול,בעוד שדיבור עם אחרים לעיתים קרובות ככל האפשר - הוא הוא היישום האמיתי.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

לדעתי יש מגוון אתרים המיועדים לכך, בחינם, שיקחו אותך קדימה בצורה מובנית.

בנוסף לזה - כנס ליוטיוב וחפש סרטונים [באנגלית] על הנושא שהכי מעניין אותך,

צפה בריכוז ומתוך רצון להקשיב ולהבין. פטנט טוב בהקשר הזה - שירים עם מילים,

בחר אחד אהוב עליך ותתחיל משם:

https://www.youtube.com/watch?v=fcfUk5ptoCY

The first one to get angry loses

פורסם

אתה חייב לדבר בשביל ללמוד את זה כמו שצריך. בקריאת ספר לא תצליח להגיד three.

תוריד את כל הפרקים של טופגיר.

בפלייבוי יש כתבות מעניינות.

אייל

• תוכן חדש...