Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן אני קניתי מיבש 8 ק"ג ומקמתי אותו על המכונת כביסה גם 8 ק"ג.

הטכנאי הציע לי לקנות מדף מיוחד שמקבע את המיבש למכונה.

האם יש צורך במתקן? אתם משתמשים בו?

תודה!

פורסם

לא מכיר את המדף המדובר,

אבל ל"טכנאים" שבאים "להתקין" את מכשירי החשמל, יש נטיה להיות יותר אנשי מכירות ופחות מומחים טכניים.

בשנים האחרונות רכשתי מכונת כביסה, מייבש, תנור, כיריים, טלוויזיה - ובכל פעם המציאו לי איזה מוצר שקר כלשהו שאני פשוט חייב לקנות!

אחרת: המכונה תישרף (מגן ברקים ב300 שקל במקום ב89 בחנות חשמל), גוף החימום יחליד (פילטר מים בשקל וחצי תמורת 250 ש"ח) ועוד מיני מטעמים.

אלא אם המכונת כביסה שלך משתוללת ומרקדת על הרצפה (כנראה שלא), כנראה שאין צורך בשום מדף.

רק תראה שהמייבש יושב יציב על המכונה (לפעמים המייבש עמוק יותר מהמכונת כביסה ולפעמים ההיפך - תראה שזה מסתדר.

בברכה!

יונתן.

פורסם
לא מכיר את המדף המדובר,

אבל ל"טכנאים" שבאים "להתקין" את מכשירי החשמל, יש נטיה להיות יותר אנשי מכירות ופחות מומחים טכניים.

בשנים האחרונות רכשתי מכונת כביסה, מייבש, תנור, כיריים, טלוויזיה - ובכל פעם המציאו לי איזה מוצר שקר כלשהו שאני פשוט חייב לקנות!

אחרת: המכונה תישרף (מגן ברקים ב300 שקל במקום ב89 בחנות חשמל), גוף החימום יחליד (פילטר מים בשקל וחצי תמורת 250 ש"ח) ועוד מיני מטעמים.

אלא אם המכונת כביסה שלך משתוללת ומרקדת על הרצפה (כנראה שלא), כנראה שאין צורך בשום מדף.

רק תראה שהמייבש יושב יציב על המכונה (לפעמים המייבש עמוק יותר מהמכונת כביסה ולפעמים ההיפך - תראה שזה מסתדר.

המיבש והמכונה מאוד יציבים ולא זזים בכלל. הטכנאי אמר שהרגליות של המיבש יכולות לשבור את החלק העליון של המכונה...

זה המדף: http://www.preka.lt/sujungimo-remelis-wtz-11400

עכשו שמתי לב שגם בחוברת ההוראות כתוב שחובה להשתמש בערכה הזו: "מיבש כביסה חייב להיות מחובר למכונת הכביסה באמצעות ערכת חיבור זו, WTZ 11400".

פורסם (נערך)

אצלי המייבש עומד על המכונה כבר 10 שנים. לא הייתה מעולם שום בעייה.

יש מתקנים כאלה שאמורים לחלק את המשקל של המייבש בצורה אחידה יותר על מכונת הכביסה שמתחתיה, אבל בשביל להשתמש בזה המייבש והמכונת כביסה חייבות להיות מאותו יצרן.

לדעתי זה מיותר לחלוטין. אם אתה מודאג פשוט תשים דיקט בגודל המתאים על המכונה ותעמיד את המייבש עליו ונגמר הסיפור. לא צריך שום מתקן מיוחד.

[video=youtube;-uiZuEmSf8g]

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

שמע, אני חייב לציין שזאת בכלל פעם ראשונה שראיתי את הדבר הזה, ומאיך שזה נראה, זה לא כזה מחלק את המשקל בצורה שונה.

זה לא משטח קשיח וגדול (כמו דיקט) שמתפרס על כל המכונה, אלא כולה מסגרת פלסטיק מסכנה ודקה מאוד.

אצל ההורים שלי המכונה והמייבש שנים אחד על השני (בלי שום רכיב קיבוע ביניהם),

אצלי המכונה והמייבש כבר שנה וחצי במצב כזה, וגם לא נרשמו שום בעיות.

לא נראה לי שהרצועת בד המסכנה הזאת תחזיק שתי מכונות אחת על השניה במקרה ובאמת יהיה בכך צורך. מדובר על משקל כולל של קרוב ל100 קילו. וגם זה לפני הכוחות שפועלים עליהם בזמן עבודה.

שיערתי שאולי מדובר בהברגה קשיחה בין שני המכשירים. אבל זה אפילו לא הברגה. כולה רצועה מהודקת.

כמו שמרטינס ציין מעלי: נראה לי מיותר לחלוטין.

עדיף להשקיע במגן ברקים פשוט (בין 60-100 שקל בחנויות טמבור/שזר).

(מברקים זה בכל מקרה לא יציל אותך, אבל לנחשולי מתח מספיק את הפשוטים).

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...