Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו נשרט בחזית בזמן יציאה מחנייה, כמה צריך לעלות תיקון כזה?

והאם יש המלצה לפחח טוב באזור ר"ג בני ברק והסביבה?

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כנ"ל ^^ מוסך אלעד , דני ו אפי , עושים עבודה טובה עם התאמת צבע יפה.

מוסך - אלעד שרותי רכב - פחחות וצבע בחולון 053-8094135

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?455706-אלעד-שרותי-רכב-פחחות-וצבע-בחולון-

053-8094135-חוות-דעת-גולשים/page3

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יש לו שירות שאתה שולח לו הודעה עם תמונת הנזק והוא נותן לך הערכת מחיר

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן תודה ,הבנתי את זה, אני שואל לפני שאני פונה אליו

מבקש לקבל הערכה /קנה מידה.. במה מדובר.

• ספונסר פורום
פורסם
כן תודה ,הבנתי את זה, אני שואל לפני שאני פונה אליו

מבקש לקבל הערכה /קנה מידה.. במה מדובר.

התיאור שלך כללי מידי וקשה לתת לך הערכה ללא תמונה.

מה זה אומר נשרט בחזית? מה נשרט? רק המכסה מנוע? רק הגריל? רק הכנף? רק הפגוש? כולם יחד? האם נדרשת גם פחחות או רק צבע? אולי אי אפשר לתקן השריטה ויש להחליף חלקי פח?

בקיצור, בלי תמונה קשה לתת לך תשובה מדויקת וחבל על הניחושים.

• ספונסר פורום
פורסם

אם אני מבין נכון את התמונה שצירפת, זה הפגוש ולא הפח.

צביעה מחדש של הפגוש זה עניין של כמה מאוד שקלים, אבל די בטוח שתוך שבוע ישרטו אותך שו בחניה. דבר עם אלעד שירותי רכב, יעזרו לך ש במחיר הוגן מאוד.

• תוכן חדש...