Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.. אז ככה, צבעתי חלק מהספויילר שלי בפלסטידיפ וכבר עבר המון זמן, ואני רוצה לחדש את החומר, או לצפות בחומר אחר, ולשם כך אני צריך להסיר את הפלסטידיפ הנוכחי שעל הספויילר, איזה חומר מומלץ להורדת הפלסטידיפ בקלות וביעילות מבלי לפגוע בעצמים אחרים?

פורסם

את הפלסטידיפ פשוט מקלפים.

אין צורך בשום חומר מיוחד בשביל זה.

כשאני צבעתי חלקים מסויימים ומעט מהחומר השפריץ למקומות שלא רציתי, הסרתי עם פלסטלינה די בקלות. אבל אלו היו נקודות בודדות.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

במידה והחומר מתעקש להישאר או מתקלף בגרגרים - יכול להשתמש בטרפנטין.

אני לא יודע האם הוא עושה נזק לצבע ואני לא לוקח אחריות, אצלי השתמשתי בשיטה הזאת כדי להוריד פלסטידיפ מפלסטיק.

אגב, אם החומר באמת מתקלף בקושי - זה סימן שלא יישמת מספיק שכבות, תמיד מומלץ לרסס 4-5 שכבות (אפשר אפילו יותר) ואז יהיה מאוד קל להוריד בעתיד.

פורסם

איפה כל המומחים זה ידוע שפלסטידיפ קשה לקילוף במיוחד לאחר כמה שכבות עם חריצים בצדדים ועוד כמה סיבוכים, לא מדבר על חתיכות קטנות שעפות לצצים, מדובר בפלסטידיפ שהתייבש כבר שנה שלמה על הספויילר ועומד בחוץ בשמש רוח מים אבק שלא נדבר על המקומות שנסעתי בהם או שהעמדתי שם את הרכב..

בעבר שמעתי על חומר מיוחד להסרת פלסטידיפ, אבל טרפנטין? השתגעתה? זה יכול ממש לגרום נזק לצבע, אל תמליץ לאיש על דבר לפני שניסיתה אותו בעצמך, מישהו פחות מנושה היה יכול להקשיב לך ולגרום נזק לצבע הרכב שלו.

בקיצור אני מחפש חומר שמסיר את הפלסטידיפ בקלות ולא גורם נזק לצבע הרכב.

חשבתי שבפורום דייטילינג יענו לי תוך דקות ספורות ויפנו אותי לחומר המדובר, אבל בקצב הזה אני כבר יחפש לבד באתרי דייטילינג מומלצים.

פורסם
איזה גישה מקסימה.

אני ממליץ לך לנסות נייר זכוכית, אם לא עובד אז להביור.

+1 :roll:

ניסיון אחרון שלי לעזור- לך לאתר של DipYourCar אני יודע שיש להם חומר כזה.

לא יודע אם הם שולחים לארץ או האם ניתן בכלל לשלוח את זה - שבור את הראש לבד.

פורסם

גישה גישה אבל לפחות אני מדבר אמת, מעניין אם אני הייתי ממליץ למישהו להסיר פלסטידיפ עם חומר שאמור להוריד צבע מה היו אומרים עלי פה ועוד בפורום דייטלינג.

מצטער אם זה נשמע תוקפני זה פשוט קצת הרגיז אותו עם כל המקצועיות שיש פה בפורום, כי כן ידוע לי שקיים חומר להורדת פלסטידיפ בקלות.

כמו שאמרתי הפלסטידיפ נכנס אצלי גם לחריצים, ואפילו ניסיתי להתחיל לקלף באיזה קטע שלא יפריע אם התקלף קצת וזה ממש לא ניראה שהולך לרדת בקלות, אז מה יהיה שאגיע לחריצים? אני כניראה הצתרך לפרק את הספויילר בשביל זה אם לא אשיג חומר מתאים להורדה פשוטה של הפלסטידיפ

פורסם
גישה גישה אבל לפחות אני מדבר אמת, מעניין אם אני הייתי ממליץ למישהו להסיר פלסטידיפ עם חומר שאמור להוריד צבע מה היו אומרים עלי פה ועוד בפורום דייטלינג.

מצטער אם זה נשמע תוקפני זה פשוט קצת הרגיז אותו עם כל המקצועיות שיש פה בפורום, כי כן ידוע לי שקיים חומר להורדת פלסטידיפ בקלות.

אתה אמיתי? מישהו פה בפורום חייב לך משהו?!

קודם כל תהיה בנאדם, נראה לך הגיוני בכלל להתרגז על אחרים שגם ככה לא חייבים לך כלום, שרק רצו לעזור לך?

• תוכן חדש...