Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוב גאונותי איבדתי 2 ברגים של קומפוננט של מורל. אלה שתופסים את הכבל בתוך הקרוס. איפה אפשר למצוא כאלה שיתאימו? ניסיתי בכל מני מתקיני מערכות בירושלים ולא מצאתי.

יש למישהו רעיונות?IMG-20150415-WA0006 (Medium).jpg

פורסם

מדובר בברגים עם חתיכה מרובעת(נפרדת מהבורג אבל היא בעצם מה שתופסת את הכבל שמצמידים לקרוסאובר כמו בתמונה בשאר החיבורים. לכן אני מניח שלא אמצא את זה בקלות באלקטרו סליל. הייתי שמח גם לציפוי הזהב שבא איתם אבל זה כנראה יותר להרגשה מאשר משהו שבאמת ישפיע.

אין למורל איזה נציגות בארץ? מקום שבו הם יושבים ואפשר ללכת לדבר איתם?

פורסם (נערך)

מורל חברה ישראלית :roll:

המפעל בנס ציונה.

אני בטוח שאצל כל מתקין תמצא ברגים ופלח קטן כזה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

כמו שרשמתי. חיפשתי בבחור שמתקין בקריית יובל-אין.

צומת אורנים-אין.

אודיו הפסגה-אין.

כנראה שאצטרך לעשות טיולון.

אה, אני יודע שהם חברה ישראלית(שמביאה המון כבוד). אבל כמו שנוכחתי לדעת עם חלק מהחברות הישראליות. לא תמיד זה אומר שיש להם כאן נציגות כל שהיא.

פורסם (נערך)

אז בחנות אלקטרוניקה. כמו שהומלץ. לדעתי גם פלח כזה אולי אפשר למצוא שם.

הדגמים היותר בכירים מיוצרים בארץ כחול-לבן.

וגם חלק מהליין מוצרים לבית אני מניח.

בכל מקרה, לא הייתי נוסע לנס ציונה בלי להתקשר אליהם מראש ולבדוק אם הדבר רלוונטי בכלל.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מן הסתם... תודה.

לא יודע איך לא חשבתי קודם על כשיוף אלקטרוניקה. לא חושב שאי פעם פניתי אליהם עם משהו שנוגע לאלקטרוניקה ולא הייתה להם תשובה. איך שהוא תמיד יש להם הכל.

פורסם
ברוב גאונותי איבדתי 2 ברגים של קומפוננט של מורל. אלה שתופסים את הכבל בתוך הקרוס. איפה אפשר למצוא כאלה שיתאימו? ניסיתי בכל מני מתקיני מערכות בירושלים ולא מצאתי.

יש למישהו רעיונות?[ATTACH=CONFIG]420255[/ATTACH]

פלחים דומים תוכל למצוא בשקעים או בתקעים של מוצרי חשמל יישנים כגון: שקע חשמל של 230 וולט, פסי צבירה או ארקה שניתן לרכוש בחנויות המתמחות לציוד חשמל להתקנות.

הכי פשוט לרכוש דיסקית מרובעת עשוייה מפליז.

http://www.mlachman.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=90&CategoryID=128&ProductID=797

http://www.mlachman.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=90&CategoryID=128&ProductID=797

איזה כייף לי :)

פורסם

נציגות של מוראל בארץ היא חברת ניפון, מצא באינטרנט את האתר שלהם וצור קשר עם סוכן, מנסיון לסוכנים האלה יש דיבור ישיר עם המפעל ואם תהיה מספיק נחמד אני מניח שיוכלו לעזור לך או לכל הפחות להפנות אותך לאיש המתאים במפעל.

וכל זה בשביל שני ברגים..

פורסם
נציגות של מוראל בארץ היא חברת ניפון, מצא באינטרנט את האתר שלהם וצור קשר עם סוכן, מנסיון לסוכנים האלה יש דיבור ישיר עם המפעל ואם תהיה מספיק נחמד אני מניח שיוכלו לעזור לך או לכל הפחות להפנות אותך לאיש המתאים במפעל.

וכל זה בשביל שני ברגים..

לך תמצא את אייקו או אסוקה במפעל ביפן :cry:.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכולם.

אכן קפתי לאחת מחנויות ההתקנה באיזור(אחרי שעברתי 4 אחרות ובאום ובורג) ומצאתי בדיוק את הברגים המתאימים.

• תוכן חדש...