Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי.

יש ברשותי רכב שקניתי עד לפני פחות מחודש,צריך לעשות ישור קו קטן עם טיפול 10K,וגם צמיגים קדמיים חדשים לקראת הטסט.

בעיקרון אני קצת קצר בכסף,אבל מעדיף להשקיע על צמיג איכותי ולא סיני,סביב ה600-700 שקלים לכל היותר,גודל הצמיגים 175/65R14,אין לי דרישות ספציפיות לגבי הצמיג אני נוסע קצת משהו כמו 5 אלף בשנה,אם יש משהו מומלץ באזור ב''ש או נתיבות אשמח שתמליצו לי.

(הציע לי מישהו בעל מקום של צמיגים,זוג של יוקהומה ב300 שקלים משומשים,טוען שהביא אותם מרכב שהושבת,טוען שהם דיי חדשים וטובים עם בשר,שוב פעם לא מבין כל כך בנושא,למען השקט הנפשי מעדיף ללכת על חדש ולא משומש או סיני)

בנוסף לזה קיבלתי הצעת מחיר לחלקים ל10K בין הייתר שמן PRESTON 5 ליטר,פילטר אוויר מקורי,4 פלאגים,פילטר שמן,ב250 שקלים,לגבי הפלאגים אמרו לי שיש סיני ויש איכותי אז איכותי ב80 שקלים,לא כזה מבין בעולם הרכב ככה שאני שואל אותכם,נראה לי מחיר יקר ואני כבר על הדרך אלך לב''ש לקנות גם זוג צמיגים וגם חלקים ל10K.

בנוסף לזה,צריך סך שמש צד נהג(ככה קוראים לזה נראה לי),אני אחפש משהו בפירוק מקווה שנמצא,באיביי 150 שקלים חדש אבל עד שזה יגיע.

אשמח ליעוץ שלכם והמלצות אם מישהו מכיר,תודה.

עריכה אחרונה על ידי yacovmateo
פורסם (נערך)

FALKEN.PNG

לגבי הטיפול, בבקשה אל תשים שמן של פרסטון. היה בזמנו דיון על זה שלא ברור מאיפה הוא מגיע, כי פרסטון זאת חברה שמייצרת נוזל קירור בכלל.

לא חסרים שמנים טובים 10W40 במחירים של 80 שקל בערך.

לגבי פילטר שמן מקורי כמובן, של יונדאי הוא זול מאוד, מקסימום 30 שקל.

לגבי פלאגים, אין סיני או איכותי, יש דגם שמתאים למנוע ובו משתמשים. במקרה הזה BKR5ES-11 של NGK.

אפשר למצוא אותם בחנויות חלפים גם ב-60 שקל.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

עדכון.

קודם כל תודה לאסף על התגובה,אקח לתשומת ליבי.

לגבי הצמיגים שרשמת,לבעל העסק לא היו אותם במלאי,והשני עושה לי טובה בכלל שעונה.

עשיתי סיבוב בעיר היום והציע לי מישהו זוג צמיגים מסוג דנלופ דגם SP SPORT LM703

דעתכם?

נראה לי קצת מוזר הG של הדלק,מדליק לי נורה אדומה.

ביקשתי מהמוכר צמיג לא סיני אבל שיהיה איכותי,רוצה 550 לזוג עם עבודה,המחיר דיי טוב,דעתכם?

11173691_10206269540006434_1140210060_n.jpg?oh=266b0806d7669579bea1c0bdcbdbb81d&oe=5536E29A&__gda__=1429583977_6b1c7667c1e4f471d109981e7ccb006d

פורסם

המחיר סביל לחלוטין, לגבי הדגם הספציפי הזה לDUNLOP אין לי המלצות.

אבל בדוק תאריך של הצמיג לפני הרכישה.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

ממליץ לך מאד על גודייר אפישנטגריפ קומפקט, יש לי רכב זהה לשלך ורכשתי צמיג כזה בעלות של 263 ש“ח (!) מדורג A.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם (נערך)

הדנלופ LM703 מגיעים מהמזרח הרחוק לדעתי (לא סין), אבל נחשבים לסבירים יחסית.

הדירוג הנמוך בנוגע לצריכת הדלק, נובע מכך שלא מדובר בדור חדש של צמיגים שמותאם יותר לקטגוריות של ה-EU Label.

ואגב, גם הפאלקן ZE912, בעל דירוג כזה, ואף נמוך יותר בדירוג הבלימה ברטוב.

בהמשך לדברי בן, תוכל לרכוש ישירות מיבואן גודייר את האפישנט גריפ קומקפט תמורת סכום דומה. פנה לנציג, itire, בפורום כדי לקבל עוד 5% הנחה.

אצל ספונסר אחר בפורום, טיירקלאב, תוכל לרכוש טויו NE02, שאם כרטיס מתנה ברשת פוקס רלוונטי עבורך, המחיר יהיה קרוב לנ"ל (100 ש"ח מתנה ברכישת 2 צמיגים).

אפשרויות נוספות בתקציב: פירלי P1, יוקוהמה בלוארת' AE01.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

שאלתי בחור בפורום שהיו לי את הצמיגים המוזכרים של דנלופ ששאלתי עליהם והמליץ לי שלא.

בכל מקרה יצרתי קשר עם 2 חנויות באזור הדרום על דגם ‏175/65R14 82T EFFIGRIP COMPACT TL הוא צריך להחזיר לי מחר תשובה לגבי המלאי של המוצר,מקווה שהמחיר בYAD2 זה יהיה המחיר גם בפועל,כי להגיד לי מחיר הוא לא ידע.

טום ,

אם אני רוכש צמיגים בITIRE זה יוצר לי קצת בלאגן כי צריך גם ללכת לפנצריה שיעשה עבודה ואני לא מאמין שהוא יעשה את זה בפחות מ100-150 שקל.

עדכון.

הפנצריה בב''ש אין לה את הדגם הנ''ל.

הציע לי ''‏175/65R14 82H DYNAXER HP3'' ב242 לצמיג.

או מישלין ‏175/65R14 82T ENERGY ב295 לבודד.

מקווה שלבעל הפנצריה בנתיבות יהיה את הדגם שבן המליץ לי.

עריכה אחרונה על ידי yacovmateo
פורסם

המחיר ברכישה ישירות דרך היבואן, בין אם טיירקלאב או iTire כוללים את עלות הצמיגים, התקנה ומע"מ.

אתה לא משלם דבר מעבר למחיר המוצג לצמיגיה שאתה בוחר בתהליך הרכישה לשלוח אליה את הצמיגים.

(שים לב שלפחות בטיירקלאב אתה מבצע תשלום סמלי באתר והיתרה ישירות בצמיגיה).

אם יש לך שאלות נוספות, כאמור לשני היבואנים נציגים פה באתר שישמחו לענות לך, או שתתקשר למרכזי ההזמנות שלהם, ותקבל הסבר מפורט יותר.

פורסם

אוקי,תודה טום.

הפנצ'ריה נתיבות אמרה לי שאפשר להזמין את 175/65R14 82T EFFIGRIP COMPACT TL,כל צמיג 270.

רק מה שנראה לי מוזר בכל הסיפור,הוא ביקש שאביא לו מקדמה,אפילו באשראי אם אני לא יכול להגיע פיזית אליו(אני גר באופקים,והמוסך שלו בנתיבות),זה דבר מקובל לבקש מקדמה?

פורסם

ליבואן יש צמיגיות שהוא עובד איתן בב"ש או בשדרות.

המחיר דרך האתר הוא 275 ש"ח אחרי ההנחה שהזכרתי קודם.

אישית הייתי מעדיף במקרה זה לעבוד מולם ולא מול צמיגיה שמבקשת מקדמה, למרות שאני מבין אותם אם אינם עובדים ברגיל מול גודייר והם מבצעים הזמנה מיוחדת.

פנה בהודעה פרטית לנציג כאן, ירון, והוא ישמח לעזור לך.

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?118803-itire-co-il

פורסם

תעדכן אותנו מה נסגר בסוף ומה הרכבת, כשתבחר בצמיג הזה אני בטוח שתצא מרוצה עד הגג.

חבל שאתה לא מאיזור המרכז הייתי מפנה אותך לפנצר’ייה מאד מומלצת והיית משלם כמוני 263 שקלים לצמיג.

בכל אופן, תבדוק שהצמיגים שמרכיבים לך טריים.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון,בשעה טובה היה לי קצת זמן וחופש מהעבודה בשביל הטיפול ברכב.

אז ככה,אני אתחיל בצמיגים,דרך היבואן ITIRE יש 2 מתקינים בבאר שבע,דרך הפנצריה עצמה יוצא מחיר קצת יותר זול,אבל הם נותנים 5 אחוז הנחה(ITIRE),ככה שאין הבדל במחיר בסופו של דבר,הלכתי ישירות לפנצריה חשוב לציין שסגרתי איתו שבוע לפני ב550,מפאת חוסר זמן לא יצא לי להגיע אליו,היום התקשרתי אמר לי להגיע,ואמר לי 600 שקלים,לא היה מוכן לרדת במחיר,למזלי יש לי שיחות מוקלטות בטלפון ונתתי לו לשמוע את עצמו אומר 550,ככה שיצא 550 בסופו של דבר על זוג צמיגים קדמיים שבן מלכה המליץ.

בנוסף לזה הלכתי לאזור הפינה החמה בשביל החלקים ל10K.

מחירים ששילמתי.

פלגים 4 של יונדאי מקורי-100

פילטר שמן מקורי-40

מסנן אוויר תחליפי,לא היה מקורי-30

שמן 4 ליטר ACdelco 10w40-ב80

לגבי הפלאגים,אכן הציעו לי 4 ב60 שקלים של NGK עם אותו מק''ט כמו שאסף רשם לי,ואפילו אמרו לי שזה יותר מאשר המקורי,אבל העדפתי ללכת על מקורי של יונדאי,החלטה טובה או שהNGK יותר טוב וללכת להחליף?

מה לגבי המחירים וסוג של השמן שהביאו לי זאת חברה טובה?

פורסם (נערך)

המקוריים הם תוצרת NGK. יונדאי לא מייצרת בעצמה פלאגים, NGK מייצרים בשביל יונדאי ומטביעים על הפלאג את הלוגו של יונדאי, ואורזים אותם באריזות עם הלוגו והמק"ט של יונדאי.

תחזור לחנות ותחליף לדגם שאמרתי לך, שזה מה שיש לך כרגע ביד בעצם, רק בלי הלוגו שמייקר את העסק.

בכסף שתחסוך נסה למצוא פילטר אוויר מקורי או לפחות חליפי איכותי אבל לא סיני.

שאר הדברים בסדר גמור. בפעם הבאה כשתהיה בתל אביב, תקנה לך סטוק של "4 במאה" פילטר שמן מקורי ביונדאי שופ.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אוקי,וחוץ מזה שהלוגו של יונדאי על הפאלגים יש הבדל כל שהוא בינם לבין NGK?,או שזו אותה גברת בשינוי אדרת?

כי אם זה לא באמת יותר טוב אין לי טעם ללכת ולהחליף מפאת חוסר זמן ובזבוז כסף על דלק.

אסף,אני לא נמצא בת''א לעיתים קרובות,אני דרומי,ופילטר אוויר עברתי 3-4 מקומות לאף אחד לא היה מקורי משום מה.

• תוכן חדש...