Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאני טיים ביורוליג וב-NBA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אני נשבע שאין לי תשובה לזה. מצד אחד נשק התקפי אולי הכי טוב בNBA. מסוגל לייצר נקודות מכלום ושום דבר. מצד שני, כשדוראנט קולע מעל 40 נק' גולדן סטייט במאזן 1-8 (שלילי) אם אני זוכר נכון. נכון שאלו רק מספרים, אבל כשדוראנט בשיאו, גולדן סטייט פחות. זה קטע הזוי. כאילו צריכים לשמור אותו באזור ה-20-35 נקודות.

זה בדיוק הקטע. הוא מוסיף עומק כמו שיש והיה למעט קבוצות, אבל לנסות לייצר מצבים ל-3 סקוררים אדירים לעיתים תוקע את המשחק.

למזלם יש מעט אגו באופן יחסי (בעיקר של סטף) אבל תראו לי shooter שיהיה סבבה ש-3-5 משחקים הוא על 10-14 נקודות.

ואז מנסים לקחת יותר ואז זה נראה ככה. לא סתם במיוחד העונה הם היו נראים פחות טוב, הפסידו לא מעט וכו'.

אני כבר פחות זוכר סטטיסטיקות, אבל ממה שכן זוכר, המשחקים הטובים יותר שלהם נגמרו עם מספרים מאוזנים לשלישייה, של 20-30 נק' כ"א.

בסה"כ אני חושב שהוא בהחלט הפך אותם לקבוצה טובה ומעניינת יותר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 201
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לי יש תחושה שקרי משחק יותר טוב כשדורנט לא על המגרש.
קרי חייב לשחק יותר טוב כשדוראנט לא על המגרש, הוא לא צריך לוותר ולקחת צעד אחורה מחד, ומאידך יש 27 נקודות להשלים, שזה בעיקר עליו ועל קליי כשדוראנט לא משחק.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לקראת סוף הרבע השלישי של מילוואקי-טורונטו. אני מאוד אופתע אם מייק לא יזכה בCOTY

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כשדוראנט נפצע, היו שאמרו (לא זוכר מי בדיוק) שבלעדוי הם לא יקחו אף סדרה.. בינתיים הולך להם יותר טוב ויש סיכוי לסויפ. כנראה שהוא היה זקוק לקבוצה הזו יותר משהיא הייתה זקוקה לו.

פורסם
כשדוראנט נפצע, היו שאמרו (לא זוכר מי בדיוק) שבלעדוי הם לא יקחו אף סדרה.. בינתיים הולך להם יותר טוב ויש סיכוי לסויפ. כנראה שהוא היה זקוק לקבוצה הזו יותר משהיא הייתה זקוקה לו.
מי אמר? גולדן סטייט ניצחו 29 מתוך 30 משחקים אחרונים ללא KD.

פורסם
מסתבר ^^^

בלי דוראנט + קאזינס + איגואדלה.

אתה יודע לאן קאזינס הוריד אותם בdeffensive ratings? זה שהוא נפל זו ברכה בתחפושת.

פורסם

כרגע נראה שלפורטלנד יהיה הרבה מזל אם יימנעו מסוויפ. גולדן סטייט מפחידים, וזה עם ספסל חלש לעומת שנים קודמות ובלי שני סטארטרים. אם הם ידעו להתגבר גם על מילווקי (אם וכאשר...) ועוד בלי דוראנט, שלא בטוח אם ומתי יחזור, אני לא מבין איך לא לדבר עליהם באותה השורה עם הקבוצות הגדולות של כל הזמנים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מי אמר? גולדן סטייט ניצחו 29 מתוך 30 משחקים אחרונים ללא KD.

מצאתי - ברקלי. כנראה שלהיות פרשן זה לא בשבילו..

ציטוט:

""They don't got no chance to win it without Kevin Durant," Barkley said. "This series or any other series. Kevin Durant made them unbeatable. They are not going to beat the Rockets without KD, and they are not going to beat Portland or Denver without KD. That's how important he is. He made them a dynasty. Don't sleep on that. "

פורסם

קרי הולך לחגוג על זה כמו שהוא חגג עם החולצה הזאת:

jump-shooting-teams.jpg

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זו בדיחה ישנה שכל מה שבארקלי אומר קורה הפוך. צחקו על זה הרבה באינסייד דה נבא וקני ושואק אמרו לו שהוא חי בסרט.

מילווקי, טורונטו, גולדן ופורטלנד. פעם ראשונה שאין קבוצה אחת שאני לא מאוד מחבב. כולן על הכיפאק. איזה פלייאוף מצוין.

קצת סוטה מהמאני טיים,

מה עם ציון? אומרים שבאמת יהיה כוכב על ההתחלה או שזה עוד בן סימונס כזה?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• אחראי פורום
פורסם

זה בלייק גריפין כזה. ילעס את הטבעת, יאכלס קבוע את הטופ10 השבועי, אבל אין פה סופרסטאר יוצא דופן, לא כזה שסוחב לבד קבוצה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

המטאטא סיים עבודתו.

יש לגולדן לפחות 6 ימים לנוח עד הגמר, פוטנציאלית גם יותר. תלוי מה יצליחו הראפטורס לעשות מול הבאקס.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

היום תפסתי את ההארכה בלייב.. אם לכלול גם את ה-4 דקות האחרונות של רבע ה-4 מהתמליל באתר ה-NBA, לקרי הייתה בעיה לקלוע במאני טיים. מה שכן ראיתי שעבד להם בהארכה, זה המאמץ הקבוצתי וריבאונד בהתקפה. מן הצד השני הלכו יותר מדי על לילארד בכוח ובמהלך האחרון לא הצליחו ליצור מצב קליעה סביר - בעית מאמן?

עריכה אחרונה על ידי arco1

• תוכן חדש...