Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שוב תקלה משביתה במונדאו 2002 שלי.

לא אסתיר את זה, אני מאוהב ברכב, נסעתי בהרבה מכוניות חדשות וכשהוא עובד, עדיין לא מצאתי רכב טוב ממנו.

הבעיה שכל חודש יש תקלה משביתה.

שמעתי הרבה על האמינות של הפוקוס ורציתי לשאול לגבי פוקוס דור ראשון.

בגדול אני מחפש מחליף אמין למונדאו. אני מסרב להאמין שקיים רכב ברמה שלו.

אבל לגבי הפוקוס דור ראשון, אפשר לומר שהוא רכב אמין??

אם לומר את האמת קראתי ברשת על במונדאו ואומרים שהוא רכב אמין, שלי ספציפית קטסטרופה!

האם הפוקוס נוח במעט יותר מיפנית ממוצעת?

האם יש לו אחיזה וכיפיות שתזכיר לי במעט את במונדאו?

והכי חשוב - כי נכבתי קשות - הוא אמין?? איזה מחלות יש לו? מדבר על גיר אוטומטי בלבד.

את המונדאו קניתי ב-11 אלף שנה שעברה.

יש מצב שאני אקבל פוקוס אמינה בסכום דומה??

וכמובן כל הצעה אחרת שתענה על הקריטריונים תתקבל בשמחה! תודה לעונים!

פורסם

לחבר שלי יש כזה רכב כבר במעט 10 שנים,עבר שיפוץ גיר פעמיים,כפתור נעלית תא מטען התקלקל,חלונות מאחור נופלים קרה מספר פעמים,זה בערך ממה שאני יודע,אבל!

הרכב עבר כ 350 אלף,הוא מרוצה מהרכב ואמינות שלו,בכול זאת הרכב עבר ק"מ הרבה מעל הממוצע.

נסעתי איתו כמה פעמים לדעתי הקורולה של אותם שנים רכה יותר.

קח בחשבון שאתה מחלי, לרכב בערך בגיל של המונדיאו ותקלות יכולות לצוץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה שלא תיישר אחת ולתמיד קו במונדיאו ותמשיך איתה? הרי כסף לקנות רכב חדש אין לך כפי שאני מבין, וכל רכב שתקנה בגרושים שיש לך יצטרך יישור קו גם ככה.

מאיזה בעיות המונדיאו סובלת? חשבת על להחליף מוסך?

התענוג שמוביל אותך

פורסם (נערך)
למה שלא תיישר אחת ולתמיד קו במונדיאו ותמשיך איתה? הרי כסף לקנות רכב חדש אין לך כפי שאני מבין, וכל רכב שתקנה בגרושים שיש לך יצטרך יישור קו גם ככה.

מאיזה בעיות המונדיאו סובלת? חשבת על להחליף מוסך?

אצלי שנה בדיוק, עברה 30 אלף קילומטר והנה רשימה של מה שהלך והוחלף:

גיר, רדיאטור, סטרטר, תושבות מנוע, בולמי זעזועים, בינתיים.

צריך להחליף עכשיו רצועות ומשאבת מים, עוד 2000 שקל. לא יודע אם לא גרמתי נזק למנוע כי החום הגיע למקסימום (בינתיים נוסע תקין, רק שכל 4 קילומטרים בערך יש למלא מי קירור),

לך תדע מה יצוץ חודש הבא, כל חודש על השעון תקלה משביתה.

אלטרנטור שנחשב מחלה עדיין לא קיבלתי. יש לי הרגשה שזה לא רחוק.

חשבתי שאולי קיים רכב נחמד ואמין לשם שינוי

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

כמישהו שמחזיק רכב בשנתון הגעתי למסקנה שאין מנוס ורוב הרכבים בני ה 13-14 כבר נבלות שדורשות החלפות איברים,

אתה במלכוד במצב הזה,החלפה לרכב בשנתון זהה בערך באותו תקציב עולה כמה אלפים :

הפסד מהמכירה של הרכב הנוכחי,כאב ראש של מציאת רכב חדש,*נסיעות זמן ובדיקה* ולבסוף יישור קו לרכש החדש.

אם אתה מרוצה מהמונדאו תן לה יישור קו רציני ותקווה לטוב, רכב ''חדש'' זה פשוט שק מחלות חדש או בפוטנציאל להיות כזה.

פורסם

מה לגבי מונדאו מתקדמת יותר? נראה כי ב20,000 אפשר להביא מודל 2007, על פי יד 2 מחירים נעים בין 16000-23000

לאבא שלי יש 2007 כבר חצי שנה, מת מפחד לדבר אבל עברה 22 אלף ב7 חודשים בינתיים תודה לאל נקיה מתקלות.

אם אני מוכר את המונדאו שלי ב9(?) יהיה חכם לקנות 2007 עם קילומטרז נמוך?

פורסם

זרקתי מספר. טיפול עשיתי חודש שעבר, ולגבי הראש מנוע לא בטוח שיש נזק (ניתקתי את המנוע ברגע שהוא הגיע ל-3/4, המשיך לטפס אך במנוע כבוי) . אל תשכח גם שהרבה חלקים חדשים. בכל מקרה סביר להניח שלא אקבל 9 עליו.

פורסם

אתה אומר שצריך להוסיף כל 4 ק"מ נוזל קירור, אז מה זה אומר אם לא דליפת לחץ, ושריפה של נוזל קירור? או אולי נזילה של משאבת המים, פלאנג', בקיצור אתה צריך להכניס את הרכב לפעם אחת רצינית למוסך נורמלי, שיסדר הכל, ויהיה לך שקט.

כמה ק"מ יש לרכב?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

רואים בסרטון איך משהו משפריץ שם בטירוף.

הכיוון של להתקדם בשנתון יהיה יותר נכון בהנחה שהכיוון הסופי הוא החלפה,תזכור שבכל מצב לא לעולם חוסן ,גם רכב 2007 כבר 8 שנה על הכביש.

תעשה את השיקולים הכלכליים כך או כך את התיקון תצתרך לבצע בכל מקרה,בצע את התיקון תחליט אחרי שהאוטו תקין.

פורסם
אתה אומר שצריך להוסיף כל 4 ק"מ נוזל קירור, אז מה זה אומר אם לא דליפת לחץ, ושריפה של נוזל קירור? או אולי נזילה של משאבת המים, פלאנג', בקיצור אתה צריך להכניס את הרכב לפעם אחת רצינית למוסך נורמלי, שיסדר הכל, ויהיה לך שקט.

כמה ק"מ יש לרכב?

אני לא יודע בדיוק מה זה אומר, לכן אני שואל אותכם.

כרגע 197,000 קילומטר בדיוק.

בקיצור מה שאתם אומרים שאי אפשר לקבל משהו טוב בזול.

זה שמעליי גם אני שמתי לב שכל הטלפון היה טיפות שצילמתי, זה הנוזל קירור?

פורסם

אני אומר שתגיד לנו מאיפה אתה בארץ, ונשלח אותך למוסך שייתן שירות מקיף לרכב שלך, בהשקעה אחת רצינית ותסע בשקט, מאשר תחפש הרפתקאות אחרות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני מקרית שמונה אבל וויתרתי על הרכב, אני אשתמש בו כחלקי חילוף ל-2007.

אני מחר אלך להקפיא את הטסט והביטוח שלו בינתיים אני יסתדר עם אבא שלי על ה-2007.

בכל אופן, אני יותר מאשמח לשמוע על מוסך נורמאלי, כי אני שנה רץ בין הרבה מוסכים ועדיין לא מצאתי אחד נורמאלי.

פורסם

אני מכיר מוסכים שיוכלו לתת לך שירות באיזור המרכז, אולי אחד מחברי הפורום האחרים יוכל לייעץ לך טוב יותר בעניין מוסכים בצפון, שמעתי דברים מאוד טובים על מרכז השירות של פורד בחצור. נקרא מרכז שירות לב הגליל.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...