Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום יש לי מערכת של פיונייר

DEH-4650MP

והיום צרבתי לי דיסק אמ פי 3 ולא יודע למה זה לא קורא אותו

את שאר הדיסקים של האמ פי 3 ברכב הוא קורא אבל את החדש הוא לא קורא...

הכנסתי למערכת דיסק ניקוי לעין ועדיין לא עובד זה כותב לי כזה

Error-23

מישהו יודע מה זה אומר או מה הבעייה?

תודה לכל העוזרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צרוב אותו שוב, ותדאג שבצריבה אתה סוגר את הדיסק...

ומאיזה חברה הדיסק היה במקור???

לי יש גם 4650MP

ופעם אחת קרה לי גם אותו דבר....אבל כשהכנסתי את הדיסק למחשב וניסיתי להקליט ממנו למחשב, חלק מהקבצים היו דפוקים...

כלומר היתה בעיה בצריבה...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
צרוב אותו שוב, ותדאג שבצריבה אתה סוגר את הדיסק...

ומאיזה חברה הדיסק היה במקור???

לי יש גם 4650MP

ופעם אחת קרה לי גם אותו דבר....אבל כשהכנסתי את הדיסק למחשב וניסיתי להקליט ממנו למחשב, חלק מהקבצים היו דפוקים...

כלומר היתה בעיה בצריבה...

צרבתי את הדיסק 4 פעמים והדיסקים היו של אופיס דיפוט וו GPT

וגם לי נראה שהתוכנה לא הכי טובה כי כל כמה זמן התוכנה נעצרת וזה כותב לי אירור בצריבה

אבל ב 4 פעמים שהצלחתי השירים לא היו דפוקים שניסיתי להעביר למחשב אחר....

לירן

פורסם

המדייה של אופיס דיפו, שווה לכלום-קשקשים מצוי.

לדעתי, זוהי תקלה בתקליטור.

ולהבא: אל תכניס דיסק "ניקוי" הוא גורם נזק לעינית.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
המדייה של אופיס דיפו, שווה לכלום-קשקשים מצוי.

לדעתי, זוהי תקלה בתקליטור.

ולהבא: אל תכניס דיסק "ניקוי" הוא גורם נזק לעינית.

שלומי

שלומי דבר ראשון תודה

שבר שני אתה יכול להסביר לי בדיוק איך דיסק ניקוי הורס את העינית אם הוא במיוחד למטרה לנקות את העינית?

תודה רבה

לירן

פורסם

יש פורמט של צריבת דיסק... בדר"כ ISO 9660. מה שישפיע בעצם על דרך קבלת המידע של השירים והשמות שלהם.

יתכן והרדיו דיסק לא תומך בפורמט אחר. תבדוק ב MANUAL מה צריך להיות הפורמט של הדיסק הנ"ל .

לדעתי ISO9660 זה הפורמט שמתאים אליו. כמו כן MODE 1 (אם אתה משתמש בנירו שזה הכי מומלץ).

אני לא מאמין שהמדיה היא הבעיה, יתכן והתוכנה פשוט צורבת בפורמט אחר ממה שהרדיו דיסק מסוגל להכיר. תבדוק שהאופציות הללו מופיעות אצליך. אם לא תתקין נירו זה יהיה הכי פשוט.

פורסם
יש פורמט של צריבת דיסק... בדר"כ ISO 9660. מה שישפיע בעצם על דרך קבלת המידע של השירים והשמות שלהם.

יתכן והרדיו דיסק לא תומך בפורמט אחר. תבדוק ב MANUAL מה צריך להיות הפורמט של הדיסק הנ"ל .

לדעתי ISO9660 זה הפורמט שמתאים אליו. כמו כן MODE 1 (אם אתה משתמש בנירו שזה הכי מומלץ).

אני לא מאמין שהמדיה היא הבעיה, יתכן והתוכנה פשוט צורבת בפורמט אחר ממה שהרדיו דיסק מסוגל להכיר. תבדוק שהאופציות הללו מופיעות אצליך. אם לא תתקין נירו זה יהיה הכי פשוט.

ג'וקר

יש לי נירו 6 אבל לא יודע מה הבעיה...

ואיך אני בודק בנירו את הפורמט של הצריבה?

תודה

פורסם

לדיסק הניקוי, יש מברשת (אמנם עדינה) אך בכ"ז מזיקה.

וזו באה במגע עם עדשת העינית, ושורטת אותה, כך שבמקום שקרן הלייזר תהיה ממוקדת, היא מתפצלת.

בדומה לעדשת משקפיים. מה יקרה אם תנקה עם מברשת?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

וזו באה במגע עם עדשת העינית, ושורטת אותה, כך שבמקום שקרן הלייזר תהיה ממוקדת, היא מתפצלת.

שלומי

לא הכי מסכים איתך בעולם שלומי

אבל שיהיה

פורסם

לירן, ברגע שאתה מקבל הודעת error,איך בדיוק אתה מצפה שהדיסק שצרבת יפעל בצורה תקינה?:roll:

וגם מה בדיוק כתוב בהודעת error הזאת?

פורסם

לדעתי הבעיה היא בצריבה,

כשאתה צורב האם יש לך עוד דברים פתוחים??, אני אגיד לך למה אני שואל, בגלל שכשבאמצע הצריבה כמו שאמרת זה נעצר לך (הצריבה) על ERROR זה אומר הרבה, זה אומר שאו שהדיסק דפוק (וזה לא נראה לי כי בעבר כבר השתמשתי בכאלו והם בסדר, וגם צרבת אמרת 4 פעמים ורק פעם אחת לא נדפק), או שאין לך מספיק זכרון פנימי והצריבה שלך נתקעת....

לכן מה שאני ממליץ לך...זה לנסות פעם אחת אחרונה, לעשות פשוט RESET, ואיך שהמחשב עולה, לסגור גם את כל התוכנות המציקות למטה מצד ימין או שמאל בTASK BAR,

ואז לעשות את הצריבה..

תדאג גם שעל הדיסק יהיו רק קבצי MP3 ולא WMV!!!!!

בגלל שהרדיו דיסק לא יודע לנגן אותם יחד, זה שתי אופציות שונות...

למרות שאני צרבתי כבר דיסקים גם עם אם פי וגם עם WMV, תנסה לצרוב רק MP3.

אני דיי בטוח שלא יהיו לך בעיות....

פורסם

שלומי

צהריים טובים ,

שלומי , אז איך אתה ממליץ לנקות את העינית?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם אני לא טועה,

אל תתפסו אותי במילה.....

עם אלכוהול.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא שלומי, אבל אומר את דעתי בנושא:)

עינית של צורב, שזו עינית שונה מCDROM

לדעתי לא מומלץ לנקות....

לי יש צורב כבר שנה וחצי ולא ניקיתי את העינית לעולם והוא צרב מעל ל500 דיסקים, והוא צורב וצורב...טפו טפו טפו, עלה לי 180 ש"ח. ודפק לי עד כה דיסק אחד בלבד שהיה CDRW, ולדעתי הדיסק אשם..

קיצר, אחרי שנה וחצי או שנתיים אם יש בעיות בצריבה, ניתן לפתוח את הצורב בעדינות עם מברג ולנקות בעדינות עם ספוג, או משהו כזה...

מה גם שפעם בשנתיים אפשר לקנות צורב חדש!:)

פורסם

שי אתה לא טועה, ספוג ואלכוהול...

אבל שוב זה מיותר...אם הכל עובד לא צריך לנסות "לתקן" או לסדר...

כי בסוף זה מוביל לדברים רעים..

• תוכן חדש...