Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי B4 2.5 שנת 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחר לוקח את הרכב לבדיקה,רציתי לברר קודם האם זה רכב אמין?

יש הסטוריית מחלות לרכב?

במה להתמקד בבדיקה של הרכב?

מה צריכת הדלק?הבנתי שב2.5 הוא צורך פחות או יותר כמו ה2.0

האם זה רכב יקר לאחזקה בהשוואה לפאסאט,סופרב,אקורד וכו'?

תודה לכל העוזרים.:-D

פורסם

שכחתי לשאול עוד משהו,מה ההבדל בין הדגמים של ה2.5 הלקשרי והספורט?איזה מהם מומלץ יותר?הדגם שמחר אני אקח לבדיקה זה הלקשרי.

פורסם

מדובר ברכב שמכרו ממנו כמות קטנה ביותר. כתוצאה מכך, אתה אמנם נהנה מן הסתם ממחיר רכישה זול, אבל מיעוט רכבים מקשה לעתים על האחזקה מבחינת זה שאתה צריך להסתמך יותר על חלקים מקוריים, אין כל כך תחליפיים וכו'.

לגבי האחזקה, כדאי שמישהו שמחזיק רכב כזה ישיב, אבל לדעתי, מיעוט רכבים גם משפיע על כך שיש יחסית מעט מוסכים מתמחים, אולי אלו יותר מוסכים מורשים, וההוצאות בהתאם.

האקורד יותר פופולרית, מן הסתם יותר קל להשיג חלקי חילוף

פורסם

תודה,אבקש לדעת קצת יותר פרטים ממי שיודע יותר על הדגם הזה,האם הוא מומלץ?מה צריכת הדלק שלו?איך האחזקה שלו בהשוואה לפאסאט וסופרב שיש לנו במשפחה?האם הרכב אמין כמו הB4 משנתונים מוקדמים יותר?אני נוסע בסביבות ה17000 קלומטר בשנה,50/50 עירוני ובין עירוני,ממי שמכיר את הרכב הייתם ממליצים עליו או לפזול לרכב מנהלים אחר?

פורסם

אחזקה תהיה זולה יותר מהדגמים האחרים שציינת.

לדגם בשנים הנ"ל יש גיר רציף,משמע אין העברת הילוכים,צריך להתרגל להרגשה.

אמין כמו כל סובארו לפניו,צריכת דלק תהיה יותר טובה מהמתחרות למרות מערכת הנעה כפולה קבועה(אולי חוץ מהאקורד).

בסה"כ רכב שנבנה להתאמה לשוק האמריקאי. גדול,מרווח,שקט יחסית לסובארו,פחות מהנה לנהיגה יחסית לסובארו.

ההבדל בין התת דגמים שכתבת הוא רק באבזור (לדעתי לספורט מידת צמיגים עם חתך נמוך יותר).

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

יש עוד אקזמפלר שמור שראיתי הרגע-הונדה אקורד 2008 עם 80 אלף קילומטר.

הדגם של האקורד הזאת ההכי פשוטה הלא מאובזרת,אני נורא מתלבט מה לקחת מצד אחד הונדה אקורד זה רכב אמין עם שוק טוב,מצד שני סובארו B4 מפנקת מאד עם הרבה תוספות איבזור ומהנה לנהיגה,שניהם דורשים אותו סכום שיש לי ואני לא יודע מה לעשות.

מה הייתם ממליצים מבין שניהם?אחד מהם אני אקח ואחזיק לפחות שנתיים,האם כדאי לפזול לאקורד?

פורסם

היה לחבר שלי. שתי בעיות מרכזיות - צריכת דלק גבוהה מאוד ושוק על הפנים. הוא לא הצליח להיפטר ממנו ולא משנה באיזה מחיר הוא היה מוכן לרדת. אפס טלפונים והאוטו היה שמור עם קילומטרז ' נמוך. בסוף נאלץ לעשות עליו טרייד שחיטה כשרה

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
היה לחבר שלי. שתי בעיות מרכזיות - צריכת דלק גבוהה מאוד ושוק על הפנים. הוא לא הצליח להיפטר ממנו ולא משנה באיזה מחיר הוא היה מוכן לרדת. אפס טלפונים והאוטו היה שמור עם קילומטרז ' נמוך. בסוף נאלץ לעשות עליו טרייד שחיטה כשרה

לצערנו, התופעה מזכירה את מה שעבר על בעלים של אופל למיניהם, בשנים שיו.אם.איי ייבאה את המותג. עקב הזנחה של המותג ואי השקעה בשיווק, מטעמים השמורים עימהם, המותג נהרס, בקושי מכרו רכבים, שלכשעצמם ברובם היו טובים, וכך השוק ביד שניה היה על הפנים.

גם סובארו אצל היבואן הקודם סבלה מבעיה דומה וחבל שכך.

אני יודע שהיבואן הנוכחי עושה מאמצים להחדיר את המותג חזק יותר. בינתיים, בפרט הדגם המדובר, ממש אינו מבוקש בשוק המשומשות, וכאשר רוכשים רכב כזה, צריך לקחת את זה בחשבון

פורסם

תודה חברים,אני היום ראיתי את הסובארו והאמת שלא ממש מצאה חן בעיניי בסופו של דבר,אני כניראה אמשיך לחפש רכב שמור מסוג הונדה אקורד,אם יש מישהו בפורום שמוכר או מישהו שמכיר מישהו שיצור קשר :) שיהיה לכולם חג שמח!

• תוכן חדש...