Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

יש ברכב שלי (מאזדה 3 2012) כתמים לבנים על לוח השעונים והפס השקוף שבחלק של מחשב הדרך, הכתמים הופיעו לפני כשבוע לאחר ניקוי פנימי של הרכב בשטיפת רכבים, כנראה השתמשו בספריי סקאי.

ניסיתי להוריד את הכתמים עם מטלית עם מים, עם ספריי לניקוי שמשות, הכתמים נעלמו לכמה שניות ושוב חזרו.

מה ניתן לעשות? זה מאוד מפריע לי

תודה רבה לעוזרים וחג שמח :)

פורסם

שלום לך,

הכתמים הלבנים הם למעשה אובדן השקיפות של הפלסטיק, וכדי להסיר אותם צריך לפרק את לוח השעונים וללטש את הפלסטיק.

תוכל לעשות זאת למשל אצל יהודה ספידומטורים ברחוב ברוך הירש 4 בני ברק.

חג שמח!

פורסם

כמו שכתבו, יש לפרק את הלוח ולעשות לו פוליש עדין.

לחילופין ריסוס חומר כמו sun of a gun של STP על מטלית ומעבר על הלוח יוכלו לעזור ואחת לכמה שבועות תנקה ותמרח מחדש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן, אוטודיפו או הום סנטר.

לא, באחד הרכבים הקודמים שלי הוא דווקא זה שהציל את המצב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

***עדכון***

קניתי את החומר שהומלץ לי עליו, הוא לא ממש עזר והחלטתי לנסות טיפ שמצאתי במקום אחר, לקחתי כמה טיפות מזעריות של שמן גיר על צמר גפן והכתמים נעלמו, מדי פעם בטח אצטרך לחדש את השמן אבל התוצאה מעולה

פורסם

זה יכול להחזיק כמה חודשים טובים בשקט, פעם ב... תוסיף מעט שמן וזהו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...