Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בנות.

לפני מספר דקות סיימתי לקנפג מודם + נתב Netgear vvg2000 עתיק של בזק. אני מוגדר על 40 מגה גם בבזק וגם ב 012.

הנה הממצאים עד כה:

• בתפריט הסטטוס של המודם (10.0.0.138 ) המודם מסונכרן על 43,000 ומשהו, רוצה לומר 40 מגה.
  • speed test מניב מהירות גלישה של 15 מגה והעלאה של 700-800.
  • אם מתחברים ליוזר הבדיקה של בזק (1@1) מקבלים גם 15 מגה.
  • כל speed test שעושים יש "פיק" של מספר שניות ל 40 מגה ואז יורד ומתייצב על 15.

מי חונק לי את הקו? בזק, 012 או הגדרות שבמחשב?

תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קרה לי משהו דומה לפני כמה ימים, כשעברתי ל VDSL.

בהתחלה אצלי המהירות היתה על 5 מגה וזה מה שראיתי גם במהירות הקו בראוטר. התקשרתי לבזק, הוא סידר משהו, ראיתי 40 בראוטר אבל המהירות עלתה ל15 (עם פיק כמו שתיארת)- נשמע בדיוק כמו המצב אצלך.

כשאמרתי לו את זה הוא שם אותי בהמתנה- לטענתו עלה מול מוקד כלשהו ושם שינו איזו הגדרה. לאחר מכן העסק "הסתדר" (אני משלם על 100 מגה ובפועל מקבל רק 45 אבל לטענת אותו נציג זוהי המהירות המירבית באיזור שלי).

למחשב בכל מקרה אין קשר לדעתי, הרי אתה רואה את מהירות החיבור בראוטר.

"ai motoare capul doare"

פורסם

הבדיקה מתבצעת עם כבל?

נסה לחזור על הבדיקה, הפעם ב 2@2. אם המהירות תקינה, הבעיה בהגדרות בתשתית (בזק) - שיחה מול 166 תסגור את הפינה.

פורסם

תודה.

כן, כבל, לא WI-FI (מה גם שניטרלתי אותו).

מה מיוחד ב 2@2 ושונה מ 1@1? לא ידעתי ש 2@2 קיים בכלל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

1@1 - הבדיקה אמנם מתבצעת בתוך התשתית של בזק, אך כפופה להגדרות המנוי בצד התשתית. יכול להיווצר בו המנוי שלך מוגדר בחלק מהמערכות על מהירות נמוכה יותר מ 40 מביט (לדוגמא, 15), למרות שהמודם מסונכרן ב 40~ וכך מהירות הבדיקה לעולם לא תעבור את ה 15.

2@2 - התעלמות מהגדרות המערכות של בזק והסתמכות נטו על המהירות שמתקבלת ע"ס נתוני הסנכרון.

אם כאמור ב 2@2 הכל תקין, זה אומר שבאחת המערכות המנוי מסיבה כלשהי מוגדר למהירות נמוכה יותר.

פורסם

עשיתי בדיקה ב 2@2: 40.5 הורדה, 3.2 העלאה.

אז לא הבנתי, אצל מי הבעייה? 012 או נזק?

פורסם

תתקשר אליהם ותבקש ״לרענן את הקו״. אני לא יודע מה זה בדיוק עושה (חוץ מהעובדה שזה מנתק אותך לדקה-שתיים), אבל לי הייתה בדיוק אותה הבעיה והיא נפתרה לאחר הרענון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

צ'מע אלפא, סחטיין עליך.

טלפון ל 166, ענה לי איזה ישראל מנומנם, אמרתי לו על ה 1@1 וה 2@2, עשה איזה משהו, כיביתי הדלקתי את המודם -> עובד על 40 מגה.

מיזומתו הוא הסביר לי שכשלוקחים את הציוד מבזקסטור אז ברגע האיסוף פותחים את ההגדרות המתאימות. בגלל שאני משתמש במודם שאינו נקנה מבזק אז הייתי צריך להתקשר ולבקש שיפתחו את ההגדרות. נו שויין.

תודה על הייעוץ והעזרה.

פורסם (נערך)

מדובר ביוזרים למטרת בדיקה בתוך התשתית של בזק.

אם לדוגמא אתה נמצא בבזק בינלאומי ושם המשתמש שלך הוא ironman אז בראוטר השילוב יהיה ironman@014. אם הנורה של הסנכרון במודם/ראוטר דולקת קבוע אך מסיבה כלשהי אין אינטרנט, אתה יכול להחליף את ironman@014 ב 1@1 בכדי לבדוק אם מבחינת תשתית (בזק) הכל תקין. עם החיבור על 1@1 תהיה גישה רק לאתר של בזק ובדיקת המהירות שבו (מן הסתם).

כנ"ל לגבי 2@2 שמבוסס בגדול על אותו העקרון, רק שהוא עוקף את מערכות האימות של בזק (שיכולות להגביל, כמו במקרה של איתמר או למנוע גישה באופן מוחלט לאינטרנט, בין אם זה בגלל חוב שנוצר בבזק או כל סיבה אחרת ; במקרה של חסימה עקב חוב, 1@1 לא אמור לעבוד כלל אך 2@2 יעבוד בכל מקרה) ומאפשר לקבל את מהירות הגלישה המירבית ע"ס מהירות הסנכרון של המודם/ראוטר.

2@2 משמש נטו לבדיקת ביצועי תשתית יבשים ודיאגנוסטיקה עבור נציגי התמיכה, ובין השאר מאפשר לראות אם איתמר הוגבל בגלל הגדרה שגויה במערכות של בזק, כפי שנוכחנו לגלות שאכן זה היה המצב.

ולסתם עניין קטנוני, אין חובה לשנות את שם המשתמש הרגיל שלכם לפני ה 1@ או ה 2@, אפשר להשאיר את ה ironman ולשנות רק את מה שבא אחרי ה @. במקרים מסויימים השארת שם המשתמש המקורי עשויה לסייע לנציג לאתר משתמש שמחובר ב 2@ ומקבל ניתוב שגוי/מתנגש בתוך המערכות, מה שגם אמור למנוע מ 1@1 לתפקד.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תוכן חדש...