Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

בקאוואליר שלי כל מערכת המיזוג מקורית לחלוטין - לרגל חגיגות 200 אלף ק"מ ו12 שנים , האם כדאי לעשות ואקום גז?

מה כן מומלץ?

נכון שכל עוד הכל עובד- לא לגעת.

אבל אולי לרענן לכבוד הקיץ?

מזגן עובד מעולה אגב, הרעיון לרענן הגיע לאחר שהרכב בשנה האחרונה נסע רק 600 ק"מ.

פורסם

בדיוק מה שחשבתי, אבל מצד שני במהלך ב12 שנים ו200 אלף ק"מ אני בטוח שמעט גז קרר הלך לאיבוד, אולי יהיה בריא למדחס לשמן אותו וגז טרי?

פורסם

אצלי הייתה בעיה עם המערכת מיזוג של דליפה כלשהי, פשוט הייתי ממלא כל שנה גז והוא היה מחזיק בערך ל8 חודשים בלי בעיה, לאחרונה הבעיה ניתה קשה וצריך למלא פעם בשבוע חח, בקיצור, אחד הפעמים שמלאתי אמר לי המזגנאי (או איך שלא קוראים לזה) שלפעם הבאה, מומלץ כל 3-4 שנים לעשות וואקום ומלוי חוזר עם שימון, הוא טוען שברכב שלו (טנדר משנות ה80) הוא עושה כך והוא עד היום על כל המערכת מיזוג מקורית לחלוטין מלבד מדחס שפשוט עשה את שלו ודרש החלפה.

אני לא מבין גדול במערכות מיזוג ואין לי שמץ אם זה באמת נכון או לא.. אבל נשמע שיש הגיון כלשהו בדברים, הרי כל שמן מאבד מתכונותיו עם הזמן ושימון עם שמן חדש כל תקופה כלשהי אולי באמת מאריך חיים.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

גז בורח כל שנה מצינורות הגומי שחייבים להיות לצורך הגמישות כ - 2 אחוז לשנה .

לאחר 12 שנה שבהן לא נגעו במערכת יהיה הבדל בכמויות הגז .

אין ספק שיורגש הבדל בעוצמת הקירור .

פורסם
אהלן לכולם,

בקאוואליר שלי כל מערכת המיזוג מקורית לחלוטין - לרגל חגיגות 200 אלף ק"מ ו12 שנים , האם כדאי לעשות ואקום גז?

מה כן מומלץ?

נכון שכל עוד הכל עובד- לא לגעת.

אבל אולי לרענן לכבוד הקיץ?

מזגן עובד מעולה אגב, הרעיון לרענן הגיע לאחר שהרכב בשנה האחרונה נסע רק 600 ק"מ.

עשה ואקום גז..זה רק יכול להועיל.

פורסם

נשמע רעיון טוב.

יש למישהו המלצה למזגניסט? ואחד איכותי?

ההבדל בין 200 ל250 שקל לא משנה לי ,העיקר שיעשה עבודה טובה.

תודה לכולם.

פורסם

לך למישהו שיש לו מכונת מחזור חדשה פחות או יותר.

לא כזה שעובד עם שעוני לחץ ולא כזה שעובד עם מכונת מחזור ענתיקה שלא עברה טיפול תקופתי מיליון שנה.

לעשות וואקום לפחות 20 דקות. אם מזגניסט רוצה להפסיק אחרי דקה וחצי תבקש ממנו שימשיך עד שנגמר הזמן שמכונה מקציבה.

• תוכן חדש...